Fibrom uterin (22)
Raspunsuri - Pagina 5

arinna spune:
Lyly, am si eu Mastodynon luat din Romania, sunt niste picaturi homeopate...dar medicii mi-au spus ca nu scap de mastopatia asta niciodata ( si in tara si aici)Mama cica a luat in tinerete si i-a muiat nodulii, a scapat de dureri.Incepusem sa iau si cand am aflat de sarcina am oprit tot (si asa luasem si antibiotic, si antiinflamatoare , facusem si radiografie pt ca n- am stiut), am fost bulversata si nu m-am mai tinut de el.O sa iau serios de acum, pana il termin,sunt picaturi produse in Germania.Costa 60 de lei noi ( daca mai e cineva interesat)
daca imi amintesc bine ulei de primula se gaseste aici, am auzit ca se fabrica in Canada- ceva de genul Evening Primrose - nu mai stiu sigur, le si vazusem dar aveau alte indicatii.
Kiki, ai intrat aici, la mamici de gemeni ?
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=68

Bluel spune:
Neata fetelor
Nu v-am uitat, v-am citit, dar vremea nasoala m-a indispus , azi e soare, asa ca va scriu.
Arinna, imi pare bine ca ai revenit aici in forta, inseamna ca soarele a venit si pe strada ta, sa ramai optimista no matter what!
Kiki, mai las-o cu serviciul, ai grija de gemeni! Cum te mai simti? Se vede burtica? Noi sintem bine, am facut 7 luni!!!
PS Condoleante cu intarziere! Fii sigura, ca de acolo de unde e bunica ta, te va veghea....vorbesc din proprie experienta, intr-o stare de semi-trezire de dimineata, eram pe ultima suta de metrii cu Bubu, l-am vazut pe bunicul meu stand la capul meu ....si de cate ori am vreo neliniste sau se intampla ceva in familie, ii visez mereu
Nicoleta, acum ca te-ai mutat in Anglia, sper sa nu stai toata ziua cu umbrela in cap , si sa ne mai scrii si noua! Stai linistita, o sa inveti si engleza cu accent British, stiu ca e mai usor sa intelegi engleza celor care nu sint vorbitori nativi, eu una inteleg bine engleza negrilor din Caraibe, stil Jamaica
Apropo de tratamente naturiste, re-adaug si eu cura de ceai de marul-lupului pe care am urmat-o eu timp de 3 luni si care a dat rezultate fantastice, fibromul de 1,5 cm a disparut total. Atentie, e planta toxica si e bine sa luam ceaiul gata preparat de la un terapeut. In acelasi timp trebuie facute si spalaturi cu o infuzie mai concentrata din aceeasi plana si stat in pozitie lumanare cam 30 minute ...daca e posibil . Si mai presus de orice, cand incepem un tratament de acest gen, trebuie sa CREZI ca te va ajuta, altfel apa de ploaie....deci e vorba de psihic mai mult, de un fel de efect placebo
Va pup pe toate si va doresc o saptamana insorita!
Mami de Bubu tipator (19.08.2008)

lyly_mar spune:
Bluel, referitor la tratamentul cu marul lupului, spalaturile le faceai in fiecare zi?,pp ca nu in zilele de CM.Infuzia cum o preparai?cate languri? la ce cantitate de apa?Eu spalaturi fac,dar decat sa ma pui sa beau ceai? mai bine beau o bere
Mi-am ridicat analizele,mai putin Papa care iese pe 31 martie si chlamydia ai esit negativa si eu si sotu,Proteina c reactiva=0,26<1,marker CA 125 =17,59<35-valoarea de la care este mai nasol,VSH=1, calciu si hemograma in limite,doar fierul a iesit 210 fata de max 180.Cam ciudat zic eu, doar ar trebuii sa pierd sange mai mult din cauza fibromului la CM
Astept Papa si ma duc cu analizele la dr.
Stau ma intreb pt ce mi-a dat sa iau zanocin? o stii dr,presupun....
Arina,cand vii cu vesti?
Kiki,pp ca esti in Concediu de azi? Stai cuminte, tu esti cea mai importanta impreuna cu minunati din burtica!
Gina aia dat de dr? toate fetele

arinna spune:
Bluel, Lyly
M-am programat la sonohisterografie pe 9 aprilie. Cica doare, pana la un punct e cam ca histerosalpingografia "noastra" (in Romania nu prea e face sono)Sper sa se fi vindecat trompa in interior, ca exista riscul de infectie. Dupa HSG nu am avut nimic dar nici nu fusesem operata.Antibioticele aici nu se dau preventiv, numai daca apare infectia.mai bine, ca nu prea ma inteleg cu ele, in primul rand capat automat candida si trebuie sa ma tratez.Apoi, daca in mai ies ok la ecografie mamara pot sa ma consider mai linistita.
Vreau sa mentionez ca mie mi-a facut f bine acupunctura , in tara, se micsorasera fibroamele vizibil si am scapat de dureri de articulatii, a fost miraculos.Dar e f scump si trebuie mers destul de des.
PS Aveti idee care e cea mai indicata perioada a CM (intre ce zile ) pentru a face ecografie la sani ?Stiu ca inainte e activitatea hormonala intensa, sanii inflamati si chisturi care apoi se retrag de la sine - deci rezultatele nu sunt f concludente.Mi-a spus o Dr in Rom dar am uitat.

mirelac69 spune:
Buna fetelor,
Asa cum am promis, am revenit dupa ce am mai facut o ecografie. Am vesti bune. Fibromul mare care inainte de embolizare avea 8 cm. acum are 3,7 cm, iar fibromul ala mai mic care avea 3 cm. a disparut de tot. Asa ca fetelor nu fiti "suparate" ca "operatia" da rezultate. Voi ce mai faceti?
Arinna sper ca esti bine.
Bluel si tu la fel.
[b]Kiki[/b] sa ai grija de minunile din burtica. Ai grija si cu serviciu.
Īn rest, sanatate la toata lumea. Va pup.

lyly_mar spune:
Mirela 69,ma bucur ca in sfarsit vii cu veste buna.
Pp ca poti sa te apuci sa prestezi pt?,in sensu ca fibroamele nu mai sunt asa mari si poti sa incerci sa ramai
?!
Dupa cat timp de la embolizare ti-au scazut fibroamele? Scuze, cred ca ai spus cand ai facut embolizarea,dar sunt femeie batrana,in prag de pensie si nu mai tin minte........

mirelac69 spune:
lyly_mar am facut embolizarea in septembrie 2008, deci au trecut de atunci 6 luni. Aveam 2 fibroame si unul a disparut de tot, ceea ce va doresc se voua. De acum liber la . Sanatate la toata lumea.

nicooleta27 spune:
Buna fetelor, am revenit,,,
ARINNA putem avea si 60 de ani daca suntem mamici,,,ce mai conteaza,,,avem un exemplu bun pe D-na Iliescu ,,,parca asa se numeste doamna care a nascut la 62, ce daca intri si tu in cartea recordurilor, dar varsta de 42ani, mie mi se pare ca esti in floarea tineretii,,,
BLUEL aici vremea e cu dus si intors,,,acum e superb in cinci minute cauti sifonierul, cel mai mult ma bucur ca Irina s-a acomodat foarte bine, daca eram in tara cred ca erau consumate doua tuburi de antibiotik, aici nici macar muci la nas nu are.
Incep sa ma acomodez cu noul stil de viata,fara: "carnaciori", "kaizel""mizel" si multe altele. Fierb la un pilaf o zi intreaga si parca mananci scaieti, la fasole la fel,,,deci,,,foamea. Ca sa mai treaca ziulica mai intru prin magazine si ma mai bag in seama cu vanzatorii, cand nu inteleg spun :sorry, cand inteleg intru in amanunte si iar raman muta,,,si tot asa, trebuie sa-i inteleg .
Am facut doia ani pregatire la engleza parca degeaba, aici invat engleza cu adevarat, pot spune ca abia stiu un procent de 10% si asta cu indulgenta, cel mai important este sa comunici ci ei si sa le intelegi "prunele"
Acum sa va povestesc ; intr-o zi am iesit la plimbare, fratele meu cauta un centru pentru poze la minut, intre timp il palise necesitatile (aici nu ai toalete publie sau ceva asemanator) si am vost nevoite eu si cumnata sa-l asteptam intr-o statie de autobuz. Eu marea cunoscatoare a limbii engleze ma bag in seama cu o tipa si o rog sa-mi explice unde pot gasi ceea ce cautam, fetelor cand a inceput aia sa turuie,,,,am ramas,,,,muta,,,nu am inteles nimik si la final dupa ce a bodoganit 5 min m-a intrebat daca cunosc orasul,,,i-am multumit frumos pentru tot si dusa a fost.
Sa stiti ca la cheltuit banii sunt prima, am invatat diferenta intre pound, penny si pence,sotul mi-a inmanat cardul fara sa-mi dea pin-ul ,,,ca de,,,fac ravagii.Aseara am intrat intr-un magazin si mi-a trebuit 10 minute sa-i explic omului ca vreau un dres, aici gasesti un fel de indispensabili mai subtiri nicidecum colanti sau dresuri ca la noi.Dupa ce m-am facut inteleasa scoate si el dresuri pt copii,,,ma bufnit rasul si am iesit.De cand am venit aici caut si eu babytea, astia parca nici nu au auzit de asa ceva, de produse pentru colici nici atat, astia traiesc in lumea lui papura voda,la noi nu stii ce sa-ti mai cumperi si la ei,,,nimik.
Oricum in cateva cuvinte ma amuza toata distractia asta si incepe sa-mi placa.

Gina36 spune:
Buna fetelor!!
Nu am mai intrat pentru ca nu am vesti deocamdata, dar am citit toate mesajele si sunt la curent cu noutatile.
Arinna multa bafta in continuare!
lyly mar de vineri o sa sun incontinuu pana dau de doctor, cum mi-o fi norocul ori la spital ori la clinica.
mirela69 dupa ce am citit mesajul tau de dupa eco m-am bucurat de parca era rezultatul meu. Am si eu un ditai fibromul de 8,4 cm, dar se pare ca sunt mai ghinionista si va trebui sa fac embolizarea la clinica particulara. Asta e!!
kiki nu ai mai intrat de mult. Sper sa fii bine si tu si minunile tale.
Va pup pe toate!

mirelac69 spune:
Gina36, insista ca poate ai noroc sa faci embolizarea la spital si nu te costa asa de mult. Stiu cam cat te costa daca faci asta la o clinica particulara pentru ca, in septembrie, cand m-am hotarat eu sa fac embolizarea m-am interesat. La ce medic vrei sa faci asta? La dr. Bogdan Dorobat sau la dr. Rares Nichifor? Eu am facut la dr. Rares Nichifor si sa stii ca este un medic bun si foarte cumsecade.