Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Hello fetelor!

Va urmaresc, nu scapati de mine , dar ma tine Bubu in priza si nu prea am timp sa scriu...ne ies dintisorii si sintem plangaciosi

Arinna is back , asa te vreau, plina de viata si optimism, se simte din fiecare rand scris de tine. Sper ca toate ecografiile sa fie in regula, sa poti face inseminarea asta si....sa fie cu noroc!

Kiki, ma bucur ca esti bine si gemenii la fel....abia astept sa ne povestesti cum e sa-i tii in brate!

Fetelor, apropo de aloe, de Noni, de ovulele lui Ciuhrii, etc, eu le-am incercat pe toate si ....apa de ploaie in cazul meu. Repet, singurul tratament naturist care a adat rezultate la mine a fost ceaiul de marul lupului cumparat de la terapeutul Todor Rusalin, pacat ca nu am putut sa fac si tratamentul de intretinere dupa cele 3 luni, cand singurul meu fibrom (la vremea aceea) de 2 cm a disparut pur si simplu, ma intreba ecografista ce cautam
M-am hotarat sa incerc si acest tratament (veneam dupa un tratament de 2 ani homeopat) in urma unui articol din Formula As, cu multe marturii, minuni chiar in cazuri similare sau chiar cancere de tot felul. Dati un search si-l gasiti sigur.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!

Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns acasa vie! Drumul a fost prea obositor si mi-a trebuit o saptamana sa-mi revin,...dar a fost frumos!!!!
lyly-mar am citit ca ai reusit sa faci embolizarea. Fibromul tau are cam acelasi dimensiuni cu al meu. Cum si-a dat acceptul Horhoianu sau este o alta procedura? Eu am fost respinsa de el pe 1 aprilie cum am mai scris si urmeaza sa-mi fac programare la clinica particulara. Spune-mi te rog cum sa mai insist sa-mi faca embolizarea, daca ma lovesc din nou de mosul Horhoianu. Oricum felicitari!!!
Ne revedem curand!

Mergi la inceput

Am revenit cu o definitie a diagnosticului pentru lyly
In cazul unei sinechi, rezolvarea acesteia poate fi realizata prin dilatare cu dilatatoarele Haegar (instrumente folosite si la chiuretaj pentru dilatarea colului uterin), prin intermediul histeroscopului (se introduce in cavitatea uterina un tub subtire care, pe langa posibilitatea vizualizarii cavitatii, are si capacitate interventionala, dezunind astfel peretii uterini si rezolvand astfel sinechia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina36

Am revenit cu o definitie a diagnosticului pentru lyly
In cazul unei sinechi, rezolvarea acesteia poate fi realizata prin dilatare cu dilatatoarele Haegar (instrumente folosite si la chiuretaj pentru dilatarea colului uterin), prin intermediul histeroscopului (se introduce in cavitatea uterina un tub subtire care, pe langa posibilitatea vizualizarii cavitatii, are si capacitate interventionala, dezunind astfel peretii uterini si rezolvand astfel sinechia.

Multumesc pt ajutor .Dar nu este sigur ca am sinechie, mi-a zis ca riscul este sa apara sinechie.
Eu fiind pacienta lui anca, nu am avut onoarea sa ma intalnesc cu horhoianu.
Fetele de la mine din salon au insistat si le-a dat pana la urma OK .........ca traim in Romania....
Activeaza-ti PM si iti dau detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela65 spune:

buna lyly_mar !
am citit ca ai reusit sa faci embolizare,felicitari,te rog mult de tot daca vrei sa vorbesti cu mine pe mes sa imi zici si mie cum ai reusit sa rezolvi cu cine ai vorbit,etc.si al meu este intramural/subseros pediculat si are 5.7 cm.,adresa mea de mes este mihaela_olaru65.
multumesc,pupici.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
lyly_mar astept vesti de la tine asa cum mi-ai promis. Mi-am activat PM. Te pup.
arinna Mi-ai pus o intrebare si eu nu am avut timp sa-ti raspund, asa ca o fac acum. Cand mi-au descoperit fibromul (2005) si era de 3cm, medicul mi-a recomandat sa nu il "zgandar", ca poate am norocul sa ramana asa. Si nu l-am zgandarit deloc pana in 2009, cand am vazut ce mare si frumos crescuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela65

buna lyly_mar !
am citit ca ai reusit sa faci embolizare,felicitari,te rog mult de tot daca vrei sa vorbesti cu mine pe mes sa imi zici si mie cum ai reusit sa rezolvi cu cine ai vorbit,etc.si al meu este intramural/subseros pediculat si are 5.7 cm.,adresa mea de mes este mihaela_olaru65.
multumesc,pupici.

Buna Mihaela,
Am probleme cum messengeru si ti-am scris pe yahoo.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Se pare ca sunt urmarita de ghinion. Am sunat din nou la Dorobat sa vad cum pot aranja sa-mi faca embolizarea la universitar si mi-a spus ca fiind din provincie nu are cum sa il ocoleasca pe mos Horhoianu, asa ca ma intorc din nou spre clinica particulara. Acum insa mai astept sa strang niste bani. Vizita in China a fost destul de costisitoare si m-a cam lasat fara finante o perioada destul de lunga. La clinica se fac interventiile fara nici o problema. Ba mai mult m-a pus pe mine sa aleg data, asa ca .....
Voi pe unde sunteti ? Azi nu a mai intrat nimeni.
Va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salut fetelor,

Arinna, ma bucur ca ti-ai revenit si ca esti mai optimista. Bravo tie. Vreau sa te intreb daca stii ce se poate intampla cu fibromul care nu se retrage de tot din cauza unor calcinoame? (in cazul meu fibromul cel mare are in el calcinoame, deci nu se poate retrage de tot). Nu se poate infecta? Poate intreb o prostie. Zic si eu asa... Multumesc pentru eventualul raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Bluel ai grija de comoara de Bubu. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.

Kiki, ai grija si tu de comorile tale din burtica. Va scriu mai rar acum pentru ca sunt foarte ocupata cu serviciul, dar sa stiti ca citesc ce scrieti toate pe aici.

Gina, nu te lasa, ai sa reusesti sa faci embolizarea.

Sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput