Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Gina ,imi pare rau ca nu l-ai convins.........Bafta multa!
Mirela,poti sa-mi soui unde ai facut tu echografia dupa embolizare?
Am citi ce ai scris tu din echografie si este ff detaliat,mie nu mi-a scris nimeni atatea date intr-o echografie....
Arinna , te asteptam cu vesti.........Suntem langa tine.
KYKY, ce faci? minunile sunt bine?
Ninia, pe unde esti?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Salut,

lyly_mar, ecografia de dupa embolizare am facut-o la Centrul Medical Sanador din Piata Alba-Iulia (asta a fost ce-a mai aproape de mine), la doctorita Tudoran Mirela. Costa 150 lei noi (adica 1.500.000 lei vechi) si mi-a "placut" acolo ca nu a trebuit sa stau la coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
arinna unde esti? Vino printre noi! Se simte lipsa ta!! Te asteptam!!!
Multa bafta la toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tavy_ spune:

Fetelor eu sunt un pic mai in virsta decit voi,am 38 de ani,am doi copii mari de 15 si de 13 ani si am si eu fibrom uterin (3 formatiuni de 4,5 si 7 cm).Nu am singerari ,nu am hemoragie,nu ma doare nimic,ciclul vine la 28 de zile.Deci m-a mincat undeva sa le palpez,caci am slabit si stind intinsa le-am simtit la mina.Ce sfaturi imi dati acum ca stiu de ele ,dar nu ma deranjeaza cu absolut nimic decit ca sunt acolo.Nu vreau sa va plictisesc,problema mea nu este atit de spinoasa ca ale celorlalte fete care vor un bebe si sunt mult mai tinere,dar as vrea un tratament care sa le stopeze,chiar sa dea inapoi.as incerca un tratament naturist,dar nu toata combinatia stiuta pentru ca eu nu sunt anemica,nu am dureri,nu am hemoragii,nu ma tine mult,ciclul normal,la 28 de zile.Voi ce parere aveti?Ati mai intilnit cazuri pe forum?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salutare fetelor!!! Noi azi am mai implinit o saptamana si totodata am fost si la medic...deci vestile sunt asa...Fibromul a mai crescut...dar zice doc neglijabil...8 mm, atunci nici eu nu imi fac probleme, copiii sunt bine se dezvolta normal si unul are putulica...iar celalat nu a vrut sa ne arate, DAR eu sunt sigura ca e tot baietel, deci totul e bine cf doctorului.aaa si mi-a mai zis sa nu fac efort deloc si sa nu ma mai duc la job (ceea ce si fac...sunt in medical).
Vasi va doresc la toate numai vesti bune!

KIKI 21+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

buna fetele,
Kyky, sa-ti traiasca baieteii! Sa fiti sanatosi cu totii!
Tavy, parerea mea este sa incerci sa faci embolizare. Eu am facut acum o luna embolizare.Am avut un fibrom subseros de 8/7 cm.Nici eu nu eram anemica,nu aveam dureri,nu aveam hemoragii,ciclul normal,la 28 de zile.Si eu am incercat tratamente naturiste , dar fara prea mare succes.Si in salon cu mine era o fata de 41 de ani care avea un fibrom de 4,8 cm,avea copii si a facut embolizare pt ca ,chiar daca nu mai vroia copii, a vrut sa scape de riscurile operatiei si de perioada lunga de refacere de dupa,cam 6-8 saptamani.
Eu acum ma simt bine, ciclu mi-a venit normal , la 28 de zile si peste 1 saptamana imi fac prima echografie ,sa vad cam cat a scazut.....
Ce fel de fibroame ai?
Arinna, pe unde esti?
Pupici si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor, am fost tare ocupata.

Gina,multumesc,esti tare draguta Eu ma temeam sa nu va plictisesc ca apaream prea des

Lyly,sunt cam "ametita"am inceput scoala, trebuie sa schimb data pt eco sani ca am si ore in acea zi,am treaba in curte ceva de speriat,iarba, plante de pus sau ingrijit, buruieni,treaba prin casa, pisici

Kikice maricei sunt baietii, parca adineauri erati la 12 saptamani...O sa stai in medical pana la termen? Ce bine ar fi

Tavy,ine ai venit, suntem pe aici si mai "mari" ca tine.Ai putea sa monitorizezi fibroamele si doar daca mai cresc/deranjeaza sa incerci sa faci ceva. Din pacate naturistele nu am auzit sa fie prea eficiente in acest caz dar poti incerca.Medicii ce au spus ?

Am deschis un capitol nou, 23

O sa adaug si ultimele date pe care mi le-ati dat despre voi.
va pup

Mergi la inceput