Fibrom uterin (22)
Raspunsuri - Pagina 11
maimu spune:
salutare
va incurajez pe cele care vor sa faca embolizarea - sa o faca
eu am facut-o in lunie anul trecut, nu cu rezultate extraordinare insa simt ca am luat o decizie buna
tot la municipal, la Dorobat, si tot mosul nebun mi-a semnat internarea- e cam nesanatos ce-i drept si pe mine m-a luat la trei pazeste - ca ce, cred ca scap de ele daca fac embolizare? cine mi-a bagat in cap? tot asa m-am dezbracat cu mai multe persoane in cabinetul lui si m-a repezit - am fost cam socata, mai mai ca imi venea sa plang cand am iesit si sotul meu a ramas surprins cand i-am zis de el
insa imi arasese atentia si Dorobat ca o sa incerce sa ma convinga sa renunt la embolizare, oricum eu o tineam una si buna pe a mea- ca fac operatia
sigur are ceva la cap mosul dupa ce comportament are nici nu m-as mira sa nu aiba cliente - era libidinos...
Dorobat e super OK, du-te si fa-o la el, mi-a placut ca e deschis, vorbeste cu tine se vede clar, de la cer la pamant ce diferenta de conceptii e intre ei
la mine mare lucru nu s-a intamplat dupa intervenie, insa nu imi pare rau ca am facut-o ;cel putin nu au mai crescut daca nu s-au micsorat cat am sperat
noi ne-am hotarat sa mai incercam sa facem bebe - acum le cam ignor (sunt mandra posesoare a 3 bucati:) asa ca sper in curand sa vin cu vesti bune la voi
Gina36 - mult noroc sunt sigura ca o sa fie bine totul
va pup si mult succes,sper sa vinim si eu si voi cu vesti bune cat de curand![]()
Gina36 spune:
maimu imi pare bine ca mai este inca o fata care sa confirme cele spuse de mine despre "mosul nebun". Se pare ca acum a innebunit de tot, atata timp cat nu mai semneaza internari decat pentru fibroame mici de 4 cm. Pe mine nu m-a descurajat doar ca din cauza lui am cheltuit niste bani in plus cu drumul si cazarea la Bucuresti, iar acum trebuie sa scot cca. 50 mil. sa-mi rezolv problema. Nu-i nicio problema, o sa trec si de asta dar o sa-i fac "reclama" mosului la oricine va pomeni de el. Ma ingrijoreaza insa ceea ce spui tu de fibroamele tale. Dorobat a spus ca obligatoriu dau inapoi. La tine nu au scazut deloc? Mai spune-mi te rog ce dimensiuni aveau cand ai facut embolizarea? Si cat au acum?
si sa veniti cu vesti bune!
mirelac69 spune:
Buna fetelor,
Am revenit cu numele doctorului ginecolog, de la Spitalul Municipal, care m-a consultat si mi-a semnat internarea. Il cheama Horhoianu nu mai stiu cum. Inainte de a-mi semna internarea mi-a tinut o intreaga prelegere despre faptul ca embolizarea nu ar avea cine stie ce efect asupra fibroamelor si ca tot la operatie voi ajunge. Eu am insistat si am spus ca daca e nevoie o fac pe raspunderea mea. Asa mi-a semnat mie internarea. Pe mine ma puse-se in garda despre acest doctor, chiar dr. Nechifor, deci intr-un fel am stiut la ce sa ma astept. Oricum, nu optati pentru operatie din prima, daca se poate face embolizare. Sa stiti ca embolizarea ajuta foarte mult si la operatie, pentru ca reduce foarte mult riscul de hemoragie. Cum am mai spus, la mine embolizarea a dat roade. Bafta multa la toata lumea.
arinna spune:
Mirela, acest Dr e mosul de care vorbeam in mesajele anterioare.
Maine merg la sono, la 8 trebuie sa fiu acolo cred ca plecam inainte de 7. Vin eu cu impresii dupa, daca mai am dispozitie![]()
Va pup
kiki_cri spune:
Salut fetelor!!!
Cum mai sunteti? Eu cu bebeii suntem bine.Astptem cu nerabdare urmatorul ecograf prin 24 aprile, cand poate vom afla si ce avem
.M-am intors iar la munca dupa o sapt de stat acasa in concediu...a fost minunat m-am odihnit mult...dar sincer m-am si plictisit.O sa mai imi iau medical dar cred ca numai in luna mai...daca totul merge cf planului
.
Arinna
sa ne zici neaparat cum a fost azi!Chiar daca nu am mai scris de ceva vreme sa stii ca m-am gandit la tine si stiam ca azi trebuie sa mergi iar.
Vroiam si eu sa va zic neaparat sa nu renuntati la embolizare, cum credeti dar eu zic ca ajuta si e destul de sigura.
Bafta la munca pt
!Va
si va imbratisez!
KIKI
14+ cu 

arinna spune:
Kiki, multumesc pentru gadurile bune 
Am stat cam doua ore acolo,sunt f oboista pentru ca am plecat devreme de acasa( sonohisterografia se face in alt oras, la vreo ora distanta)Mi-au facut eco normala, eco intravaginala si dupa o ora de asteptare ( erau mai multe femei, cred ca majoritatea mai in varsta ca mine)a durat vreo 5- 10 minute tot dar a cam fost de cosmar
, dureri mari, ceva gen ciclu dar foarte amplificarte.Acum am niste sangerari, de fat imediat mi-au aparut, a fost tare greu- nu ma asteptam desi stiam ca doare.mai citisem pe un forum de lb engleza, spunea cineva ca a fost cea mai dureroasa experienta si cred ca a avut dreptate.Am iesit palida dar multumita.ce credeti ca mi-a spus:ca de fapt trompa cealalta nu e infundata, trompa operata e ok iar fibroamele nu sunt intr-o pozitie care sa deranjeze prea mult, cel mai important din toate sunt trompele si desigur ovarele.Cand merg la gineco o sa-l intreb si de situatia ovarelor, daca se vad, ca azi eram prea lovita ca sa imimai amintesc, desi puteam sa intreb pt ca cel ce mi-a facut sono era medic(plus asistenta si avea dreptl sa isi spuna parerea(aici eco,radiografii etc se fac de catre tehnicieni dar numai medicul se poate pronunta)
ma gandeam la medicul acela nesuferit care mi-a spus bazaconii si in clinica de fertilitate fiind( e sef) mi-a propus , daca vreau sa scot uterul, si ca trompa stanga e blocata plus ca fibroamele sunt f mari.Nu stiu inca dimensiunile,iar nu m-am gandit sa intrb azi, aveam rezervate ac pt ginecolog, voi merge pete 2 saptamani sa-si spuna parerea, dupa ce primeste si el rezultatele.M-am bucurat ca am scapat, mai aveam un pic si picam
si sunt rezistanta de obicei la dureri, luasem si ketoprofen de dimineata, nu stiu daca a facut ceva.La HSG nu iesise nimic, cred ac tot :nemernicul"de la care am plecat mi-a facut-o aiurea si a trebuit sa fac si laparo, tot cu el,, neputand sa-mi spuna nici macar ce anume blocheaza trompa, cica nu stia. De ce m-o mai fi scobit atata daca nu poate sa traga concluzii.Apoi mi-a facut-o cu extrauterina, ca nu mia dat niciun test desi nu aveam ciclu de 2 luni( stiu ca repet anumite chestiuni dar ma scoate din sarite cand imi amintesc)
Momentan sunt extrem de obosita , cred ca ma culc putin ( la noi e 4 dupa masa, am fost si prin oras , la cumparaturi)durerile m-au lasat in cateva minute dupa interventie, mai am doar usoare sangerari.
Sa nu uit, i-am zis medicului de azi, cel care facea aceasta procedura( din cate am citit inlocuieste histeroscopia, care e mult mai rea se pare, au iesit imagini f bune, ei sunt centrul de baza unde se face asa ceva)ca multi medici mi-au propus sa scot uterul si s-a mirat tare, a zis sa nu fac asa ceva.I-am zis ca am amvut sangerari zilnice si ca sa scap uterul am facut embolizare, deci e buna,pana la urma am reusit sa il conserv si nu se stie niciodata, poate mai uremaza si altceva![]()
Va pup, deocamndata ma retrag, va doresc numai bine si o primavara frumoasa

lyly_mar spune:
arinna, sa incercam sa vedem partea buna a lucrurilor, uitam de durere, stres si oboseala cand rezultatele nu sunt foarte rele si cand mai avem sperante.Bine ca este bine!
Eu am fost la dr, si sunt fericita ca dr mi-a zis sa vin dupa Pasti la o echografie la spital(el nu are la cabinet echograf) si daca este totul ok, ma propune pentru embolizare.Si el a fost de acord ,avand in vedere varsta si ca timpul ne preseaza,sa fac embolizare.S-a gandit el la operatie,dar cand l-am auzit zicand de operatie, eu l-am intrebat repede de embolizare. Parerea mea este ca trebuie sa ai OK unui dr din SP Municipal ca sa faci embolizare.
KIKI ,ai gija de tine!
si
pentru toate fetele .
kiki_cri spune:
Buna dimineata!
Arinna
bine ca ai scapat si de asta...tu te asteptai sa te doara...asa am patit eu la embolizare..stiam ca doare...dar nu ma asteptam sa doara chiar asa...apropo pt fetele care o sa faca embolizarea sa aveti la voi ketonal forte sa luati si eventual niste banuti sa ii bagati asistentei in buzunar sa va faca cate un algocalmin. Sa fi tare in continuare Arinna si sa nu te lasi!
Lyly
, asa am facut si eu cu medicul meu ginecolog...le-am intrebat EU de embolizare...si asa mi-a zis ca da, ar merge si la mine, ca daca nu ...nu stiu daca imi propunea el...oricum unii medici sunt pro, unii contra embolizarii. Un lucru e cert insa...NU IMI PARE RAU CA AM FACUT-O!![]()
Va
si spor la
!Sa aveti un weekend fain!
KIKI
14+ cu 

Gina36 spune:
Buna fetelor!
arinna bine ca ai trecut si de partea asta. Stiai ca va fi neplacut dar cand rezultatele sunt bune, nu mai conteaza chiar asa mult trauma. Ai incredere in continuare si totul va fi bine.
kiki_cri chiar ma intrebam ce mai faci! Acum am aflat si ma bucur ca sunteti bine. Sa ne spui neaparat rezultatul de la urmatorul eco! Ar fi frumos sa ai pereche!!
lyly_mar Vad ca si tu esti perseverenta si asta ma ambitioneaza si mai mult. Nu vreau sa te descurajez, dar la spitalul univ., internarea trebuie aprobata de mosul cu pricina (horhoianu), el fiind seful de la ginec. Asa si mie mi-a spus un medic de la Galati sa incerc embolizarea dar asta nu are nici o relevanta. Mosul nu vrea si pace, ca daca voia, la ora asta eu eram embolizata. Iti doresc din tot sufletul sa te accepte. Mie mi-a ramas o singura sansa si asta este clinica hemodinamica, am reusit sa strang toti banii si in jur de 20-22 aprile, ma programez sa scap odata. Pana atunci mai vorbim.
Va pup si succes in toate!!
arinna spune:
Kyky,
, luasem si eu ieri ketonal forte ( mai am cateva din tara, am si e aici dar parca nu sunt la fel de eficiente) insa pana am ajuns sa fac sono a durat mult si nu prea a mai avut efect, de regula e foarte eficient.Algocalmin mi-au facut si mie la embolizare dar rar,la cate o ora,ca se ruga mama de asistenta, nu stiu care era "contraindicatia" insa era apa de ploaie, daca ma lasa 1 minut din intensitate era bine.
Lyly,
iti doresc reusita 
Gina,
auzisem ca doare dar nici chiar asa
, ma luase si greata.Daca stiam, mai luam un ketonal cu ceva timp inainte.Kiki are dreptate, e foarte bun.Trebuie insa intrebat daca e ok sa luati si cate anume, sa nu interfereze cu ceva( in cazul embolizarii).