Fibrom uterin (22)
Raspunsuri - Pagina 12
kiki_cri spune:
La multi ani Floricelelor!!!!
va zic si eu (si eu sunt sarbatorita azi ma numesc si Margereta
)
KIKI
14+ cu 

Ninia81 spune:
La multi ani, Kiki si tuturor sarbatoritelor zilei de ieri! A fost si ziua mea ieri

Visul nostru
arinna spune:
Ninia, La multi ani 
Eu nu-s prea bine, la 2 zile dupa sono au aparut picaturi de sange care s-au intensificat in fiecare zi iar acum sunt ca la un ciclu serios
desi eram in a 16-a zi cand am facut-o, deci de pe la 18 zile a aparut sangele curat si e din ce in ce mai tare.daca ar fi ciclu nu ar fi problema dar nu stiu daca se poate sa-ti induca asa ceva, stiu ca ccl e hormonal.Mi-e ca nu se mai opreste, azi sa sun la medicul meu sa vad daca are vreo idee desi nu el mi-a facut-o.Poate imi zice sa sun la cine mi-a facut-o dar nu stiu numele,in caz ca or fi mai multi, aveam doar trimiterea si clinica, habar n-am ce dr era.
ma simt f slabita si intoarsa.Am mai si citit de tipe carora li s-a spus ca au trompele ok si nu erau sau ca au un polip si aveau 5 asa ca nu se stie niciodata,Am facut toate procedurile nenorocite si inca nu pot sti ce am in mine.Nici dupa laparo, histerosalpingografie, sonohisterografie ( cica e mult mai relevanta dar din alte marturii, mai sunt si exceptii)
Va pup, merg sa-mi pregatesc discursul
-v-am zis eu ca numai cu medicii vorbesc aici.
arinna spune:
Cica sa poate sa apara ciclu dupa...dar e f abundent si din ce in ce mai mult, in loc sa fie invers.Macar de ar fi doar asta.Sunt slabita de atata sange pierdut mai ales ca in urma cu 2 saptamani avusesem altul
.Merg sa ma arunc in pat putin ca sunt epuizata.
kiki_cri spune:
Salut fete
!
Multumesc inca oadata pt urarile de Florii, si Ninia La multi ani si din partea mea
.Se pare ca noi avem multe in comun data mea de nastere e 21 feb, a ta 20 si suntem si flori
.Sper ca esti ok si totul merge bine cu tratamentul!
Arinna,
imi pare f rau ca nu te-ai simiti chiar bine, dar poate e un semn ca si-a facut efectul operatia ta...iti tin pumnii in continuare!
Va
pe toate!
KIKI
15+ cu 

Gina36 spune:
Buna fetelor
arinna sa te faci bine numaidecat!!!!! A fost o interventie dureroasa si eu cred ca ai sangerare mai abundenta datorita ei. Ai grija de tine si sa revii cu vesti bune!
Va pup pe toate!
arinna spune:
Kiki,
Gina
, acum sunt mai bine..a durat 4 zile, ei au zis ca ar fi ciclu, cine sa stie exact, nimic nu e sigur.Inca mai am sangerari dar nu atat de rau.Incerc sa ma programez la gineco dar vad ca nu reusesc la telefon :( intra numai robotul.Oricum nu e urgenta, doar de discutat rezultatele.
Ma gandesc sa iau un aparat pt monitorizarea ovulatiei, parca am vazut asa ceva dar nu stiu nimic despre el.O sa vad cum se numeste si ma uit pe net.Il vazusem in trecere, cand cautam teste de sarcina![]()
Va pup
Gina36 spune:
Buna fetelor!
arinna ma bucur sa aud ca te simti mai bine. Eu stiu o metoda mai simpla de verificare a ovulatiei. Termometrul, iti iei temperatura vaginala in fiecare zi si cand ea creste cu 2-3 grade peste normal atunci are loc ovulatia. In afara de asta la momentul ovulatiei ar trebui sa ai o scurgere vaginala ceva mai densa, gelatinoasa. La mine asa functioneaza!
Te pup si mult succes in continuare!