FIV 217

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Oana,tin pumnii stransi sa ai vesti buuuuneeee!!!!Si sa fie cu ochisori de data asta.Eu voi reface toate analizele posibile,...si cel mai tarziu in toamna ....ne incercam norocul din nou.

Bafta la toate fetele care asteapta rezultate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Oana multa bafta...sa te ajute DD.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Diriga, chiar daca esti naturel iti urez aici sarcina la termen si sa scapi de greturi! FELICITARI!!!

FELICITARI tuturor gravidutelor si am pumnii stransi pt. cine este in plin tratament sau asteapta testul!

Am un OVITRELLE cu termen de valabilitate MARTIE 2009, daca are cineva nevoie va rog sa-mi spuneti!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ladyxe alegerea doctorului va apartine tie si sotului tau…multa bafta!
DORIS nu fiecare organism feminin absoarbe la fel progeteronul din utrogestane,de aceea se face analiza progesteronului la doua zile dupa punctie,inainte de ET, pentru ca pana atunci se pun ovule de progesteron si se vede daca ai asimilat bine progesteronul din ovulele vaginale.Daca alta data prog. era 30 si ceva , deci la limita inferioara admisa poate nu ar strica si niste progesteron injectabil,25 mg la doua zile de exemplu,sau o fiola de 250 mg la 4-5 zile.Tin pumnii pentru tine, fata luptatoare!
Li am felicitari pentru cei doi puisori frumosi!Eu…normal ca stiu multe ca am tot invatat pe parcursul a 4 fiv-uri din pacate….si invat in continuare…..;si mie mi se pare mica doza ta de progesteron,ia totusi 6 ovule pe zi ( doua dimineata/doua pranz/doua seara).Era bine sa iti fi facut progesteronul,acum banuiesc ca stai in pat,asa ca nu mai agita puiutii cu drumuri la clinica etc.Bafta multa!

Eu joi am eco cu dr. Cocei la Dacia Medical Center.Va fi zi 10 cm si vom vedea daca am inceput sau nu sa reactionez la progynova.

Tin pumnii fetelor in focuri si celor care asteapta rezultatul!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Multumesc fetelor de incurajari!
So ieri avut punctia, ultima pe lista pt ca dupa ce am batut cu pumnul in masa m-a monitorizat propriul doctor toata stimularea si mi-a facut si punctia. Au vrut sa-mi faca injectia aceea intramusculara fesiera de la care eu am avut f multe dureri in timpul punctiei primului fiv, asa ca acum am cerut un xanax si mi-au dat painstillers intravenos.;ca rezultat nu am simtit nimic, si dupa o ora eram pe picioarele mele plecata spre casa( cu oprire la pizzahut ca muream de pofta numai mancasem junkfood din octombrie ca chipurile am trait sanatos)Da numai puteam de pofta, am comis-o.Bon, nu stiu cum se face ca au gasit 7 ovocite (la eco de acum 4-5 zile gasisera doar 4)deci cand am auzit 7 mi-au dat lacrimile bine ca m-am abtinut ca nu ma mai opream la cate acumulasem in ine in ultimele luni. Deci la mine 7 sa speram ca macar cateva daca nu toate de calitate f buna buna, si la sotzu a trebuit a doua proba si nu fost nevoie de punctie!
Inrebare. La mine la prima punctie (10ovocite) vedeam efectiv acul cum intra in fiecare foliucul si goleste)Acum m-a intzapat o data in dreptul si a aspirat tot si o data in stangul...ma intreb sunt mai multe variante de pick-up?Influentzeaza intr-un fel recolta, calitatea? La voi cum a fost?
De acum utrogestan 200 3 pe zi si nu-mi ramane decat sa ma rog si sper...
pusici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna fetele!

Cu intarziere va spun si eu La Multi Ani, iar primavara desi timida sa va aduca in suflete putere si speranta!La mine din pacate nu poate fi asa pentru ca am primit "cadou" de la socrul meu un snurulet negru si multe lacrimii...Dunezeu sa il odihneasca!

Oana multa bafta si sa fie cu reusita de data asta!
Sheri, Cristinici si pt. voi stau cu pumnii stransi!
Kora sper ca acest tratament sa fie cu rezultat si sa nu iti mai aprofundezi cunostintele despre fiv, sa treci la nivelul urmator...!
Iana un special si astept pe 12.03 vesti bune de la tine!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

am intrat sa va dau si voua vestea...am fost ieri al eco si se pare ca voi avea o "domnisoara", exact asa s a exprimat dr Iosup; era f. sigur si sper sa nu se schimbe pana la 9 luni, oricum sanatos sa fie , ce o fi !

si bafta tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

oanademunck felicitari pentru cele 7 ovocite!!!Bafta multa in continuare!

Antosit sincere condoleante pentru pierderea socrului tau....din pacate viata asta nu e numai frumoasa,are si multe parti triste...Iti multumesc pentru incurajari,asa sper si eu ,sa trec la urmatorul nivel ca de acesta m-am saturat,sincer...

dariaioana sa ai o domnisorica frumoasa , sanatoasa si care sa ii faca mandrii pe parintii ei!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Kora- multumesc, la fel iti doresc cat de repede , sa ti vezi si puiul in burtica !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Oana, super vesti! intr-adevar, nu stiu cum se face, ca outele naravase se ascund pe acolo si nu se vad la eco, dar e bine ca sunt in plus fata de ce estimasera, decat in minus! tinem pumnii, ca trebuie sa fie cu noroc!

Daria, pupam domnisorica!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput