FIV 217

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antosit sincere condoleanteSi eu abia stept ziua de joi sa-mi dea d-na dr. unda verde.
Dariaioana felicitari pt. fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kora mersi ptr. raspuns. Valoarea de 30 si ceva am luat-o a doua zi dupa punctie, si inca nu-mi pusesem nici un ovul inca. Dupa ce am facut analiza mi-am pus ovulul. Asta ar insemna ca sigur e mai mare valoarea progesteronului luand ovule. Dar fiecare ovul de utrogestan are 200 mg sau mai putin? Kora iti tin pumnii si sper ca tratamentul tau sa dea roade.

Ieri cand am fost la ET era langa mine o tipa care incercase de 8 ori pana cand a ramas gavida, iar acum incerca din nou ptr. al doilea. Trebuie sa ai o vointa de fier, este de admirat.

la toate inhibatele, stimulatele si celor in asteptari.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

antosit sincere condoleante.

dariaioana sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Stu multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

oanademuck,...oooo ce vesti bune.Sa o ti tot asa si sa reziste puiuti si anul acesta sa ai cel mai fercit craciun din viata ta cu bebita mic,scump si sanatos in brate!!!

M OANA,ooof,ma rog la dumnezeu sa-ti dea putere sa treci cu bine de lunile astea!!!!Stiu ca e greu,dar se merita sa treci prin toate astea!!!sper sa uiti ca si mine greutatile astea ca prin minune cand iti vei vedea puiul,...si sa simti aceeasi fericire de fiecare data cand il vei privi precum simt eu cand ma uit la Rudy!Sa nu te mai gandesti nici macar o fractiune de secunda la avort,...dupa cate ai facut ca sa ajungi la a fi insarcinata.Impuneti sa gandesti pozitiv si sa fi puternica.gandeste-te cate ar schimba locul cu tine ,....sa stie ca mai au cateva luni pana sa-si pupe comoara la care viseaza de ani si ani de zile!Curaj si bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Daria, felicitari pentru ingerasa dulce si frumoasa care va va lumina viata
Oana, bafta multa, 7 e o cifra f buna, mistica si norocoasa. O sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Fireyes, Iana, Doris, Goldi-multumesc fetelor; cat de curand va doresc sa traiti acesta minune si voi !!! multa bafta ! si nu uitati...un razboi greu se castiga cu multa rabdare, dar se castiga !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Wow,Daria ce ma bucur pentru tine!Sa dea DD sa va aduca numai bucurii si sa va lumineze viata.Toata lumea stie ca fetitele sunt mai lipicioase de parintii lor decat baietii.
Cred ca esti in culmea fericirii!

Copilutu,felicitari pentru puiuti,sa stea cu tine mereu

Fetele care ati facut fiv la Ginera si nu ati reusit,la cat timp v-ati dus la consultatia de dupa?Pe mine m-a cam expediat secretara de acolo,in sensul ca mi-a spus ca atunci cand ma hotarasc sa vin la consultatie sa ma programez,eu i-am spus ca vreau peste 2 saptamani si ea mi-a zis ca ma suna peste 5 minute....bineinteles ca nu a sunat.Voi suna azi din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Mari Nita felicitari din suflet vine Daria in sfarsit.
Laura pe mine m-a chemat la mai ptin de o saptamana (6 zile).
o zi placuta tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

D Oana...Delia are mare dreptate,eu sunt una dintre fetele care as schimba locul cu tine....in sensul ca as da orice,chiar si 9 luni cu rau sa nu mai pot,numai chiar sa nu mor si sa am un bebe sanatos.Trec ele cumva cele 9 luni ,dar apoi aveti o viata inainte.....sunt femei care au trebuit sa stea internate in spital cu lunile,unele nu aveau voie sa se miste din pat,altora le era rau asa ca si tie si aveau nevoie de perfuzii si totusi au trecut peste toate pana la urma,DD iti va da putere sa ajungi la capat,dar te rog nu il mai supara cu ganduri urate despre avort.....gandeste-te numai o clipa cum ar fi sa nu il mai ai in burtica si sa te simti bine,nu crezi ca ai suferi enorm dupa el?Eu cred ca durerea sufleteasca e mai cumplita cu mult decat cea fizica....Hai , capul sus,va fi bine pana la urma, o sa vezi!

DORIS da 200 mg are un ovul de utrogestan,dar nu fiecare femeie absoarbe aceeasi cantitate de progesteron din ovulele vaginale.Injectabilul e clar ca intra direct in sange de aceea e cel mai bun.Nu iti mai face griji,gandeste-te la tine si la bebe din burtica,alinta-te si simte bine pana la test.Doamne ajuta!

Sheri,Cristinici ce faceti fetelor,da-ti-ne un semn de viata!Dupa cum va cunosc nu sunteti genul sa stati lipite de pat atatea zile asa ca mai da-ti o raita si pe-aici!Astept vesti bune de la voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput