FIV 217

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina ahaaa,eu credeam ca ai luat acest tratament datile trecute.Bafta multa de tot!

Evy bafta maxima!

Oanademunck tin pumnii pentru azi la ora 17,sa ne scrii deseara cum a fost,ok?Baftaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

multumesc din suflet pt cuvintele voastre fetelor.
asteptarea este cea mai grea ,dar eu sper intr-un final fericit

Oana bafta la punctie . e foarte usor .nu trebuie sa iti faci griji .
cat despre embrionasi , sa fie fortosi si rezistenti pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Fetelor, HEEEEELP!!!

Am sunat azi la Giulesti pentru programare laparo si mi-a zis ca nu mai sunt locuri!!!

A mai patit cineva asa?

Cunoasteti vreo metoda sa obtin totusi programare pentru luna asta, va roooooog!

- ici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora histeroscopia am facut-o cu tot cu dr Tutunaru, e singurul care mai imi inspira incredere, si e bun la interventii, parerea mea. Am vrut sa incerc cu dr Dracea (si pt FIV) dar nu a fost pe "placul" meu...
Probabil ca pt FIV voi ramane tot pe mana lui Tutu, aproape sigur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Oana - cum a fost? Esti ok? Outzele mari frumoase si sanatoase?

Kora - multam mult

Huski - cum adica "nu mai sunt locuri" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, peste vreo 2 saptamani va pot da 4 fiole de pregnyl, daca e cineva interesata ( atat mai am). Le luasem pt mine, nu mai am nevoie, sunt la frigider. Le dau cu 25 RON / fiola, expira 08.2009. Sg conditie e sa va deplasati voi sa le luati ( zona Titan). Cine le vrea, sa-mi dea pm, ca sa stiu pt atunci sa va anunt.

va doresc bafta multa!

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Kora abia acum am citi mesajul tau. Eu de la mine putere am marit doza si in loc sa iau 1 la 8 ore, am inceput sa iau 1 la 6 ore. Asta inseamna ca iau 800 mg de progesteron ovule.De data asta nu am mai facut analiza prodesteronului dar imi aduc aminte ca data trecuta aveam valoarea de 30 si ceva.

Incepand de azi sunt purtaoarea a 1 embrion de 6 celule de 1 grad. Asta inseamna f. frumos. Nu-mi ramane decat sa sper ca Bunul Dumnezeu si-o intoarce privirea si spre mine.

toate Fiv-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-ileana spune:

Buna fetelor!

Am si eu o intrebare, va rog!

Azi am intrat in posesia fiolelor de Gonasi (Pregnyl). Stie cineva cum trebuie sa le pastraz ? (la frigider, sau nu?). Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

notez si eu aici macar pentru statistica:
am transferat azi 2 blasto de calitate buna (grad 1 spre 2), unul era de vreo trei ori mai mare decat celalalt (ciudat, nu?) dar se pare ca la fel de divizat si continui tratament cu un shot unic de decapeptyl maine dimineata, doua duphaston pe zi si un sigur progesteron de 0,4 seara la .
Doris (acelasi stres il am si eu cu progesteronul, doza mea e si mai mica!), Evy, sa dea DD sa iasa bine si sa aveti bb scorpioni!
Kora, iti multumesc. mama, cate mai stii, m-ai cam speriat cu progesteronul, fiindca eu nu am facut analiza asta niciodata, aici nu mi-au cerut-o, dar comparandu-ma cu fetele, doza mea de 4 mg mi se pare cam mica... hm, nu stiu ce sa fac... am intrebat azi medicul si mi-a zis ca e suficient. oare sa merg pe mana lui sau sa fac si eu analiza asta?
Oana, iti tin pumnii, o sa fie bine!
Lili,
care asteapta 19 martie,

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), bhcg pe 19 martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

li am felicitari,sa DD sa fie bine.
evy te asteptam cu beta mareeeeeeeee.
Bafta la toatele fetele.

Mergi la inceput