FIV 217

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

La multi ani! de ziua noastra, sa ne dea DD tot ce ne dorim mai mult.

Copilutzu nu te da nimeni afara, spui frumos ca dureaza pana vine cineva dupa tine si atat. Nu te mai agita inutil.

betty nu fi dezamagita e bine si asa, ce cocentratie are gestone al tau?

Catalina progynova e de 1g sau de 2g?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Abia am terminat sa scriu un mesaj foarte lung si cand sa inchid am reusit sa sterg tot, nu stiu cum. va povestisem toate peripetiile pe care le-au trait la punctie. Am sa scriu alta data ca acum nu mai am timp. Am vazut multe pareri despte progesteron. Maine am transferul de un embrion si stau cu dubiul ca i-au prea putin progesteron. Mie mi-au zis sa i-au 3 prometrium de 200 mg/zi. Am vazut ca unele dintre voi ajunge-ti si la 7/zi si plus progesteron injectabil. Astept pareri.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cristinici - este de 2mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

La multi ani fetelor
va spun si eu cu intarziere,
Laura, Delia, ce sa mai zic, e o loterie, stim exact ce sanse avem si totusi e al naibii greu sa acceptam o infrangere... sper ca ati pierdut doar o batalie dar veti castiga razboiul!
Maine e o zi mare pentru mine, ET (pentru a treia oara si sper ca pentru vreo doi ani si ultima). nu stiu cum s-au dezvoltat piticii dar sper ca atata vreme cat nu m-au sunat de la clinica, nu s-a intamplat nimic rau (no news - good news!).
va salut si va doresc fericire, oricare ar fi forma ei
lili

_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), ET luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Multumesc fetelor pentru incurajari!
Aveti dreptate,am pierdut lupta dar nu razboiul.
In functie de ce va zice si dr cred a prin mai-iunie voi incerca din nou.
Am si eu o mare dilema(eu una nu prea ma pricep):cum vi se pare valoarea de 18.71 a progesteronului? Asta in conditiile in care intervalul de referinta pt primul trim de sarcin este 16-49.Eu am facut progestereon injectabil 100 ml la 2 zile.Nu vi se pare ca valoarea mea este mica?

Betty,ma bucur pt tine ca ai vazut sacul gestational.
Copilutu,mult succes astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina multumesc.Presupun ca tu ai luat cycloprogynova oral, eu trebuie sa le pun vaginal;poate mira pe toata lumea ,dar sunt informatii de ultima ora de la doctori renumiti din strainatate asa ca eu o incerc sip e asta ca nu am nimic de pierdut.Mie mi-a dat dr. doar din zi 6 cm sa pun cate doua pastille de progynova pe zi si in zi 10 imi va face eco.Daca nu am rezultat bun,am sa ii spun si despre “reteta “ ta ca luna urmatoare sa incercam asa.Sppune-mi te rog a avut effect pozitiv acest tratament la tine?Ai avut endometrul de structura si grosime ok?Altfel,ce mai faci?Esti bine?

Ladyxe eu nu am facut inhibina B,ci anticorpii antimullerieni care indica acelasi lucru ca si inhibina B,adica rezerva ovariana.Din pacate la mine rezultatul indica rezerva ovariana redusa,ceea ce se si vede pentru ca eu produc f putini foliculi,respective ovocite….Imi pare rau ca numai acum ai descoperit sinechia uterine,ai vazut aici pe forum ca demult se tot discuta despre histeroscopie.La Giulesti nu intri in programul FIV fara asa ceva,dar la dr. T ne-a luat si fara…..,eu insa nu am descoperit nimic rau la histeroscopie,la mine acum se suspecteaza ca problema ar fi endometrul pentru care acum fac tratament.Cine ti-a facut histeroscopia?FIV-ul urmator cu cine il faci?Bafta multa!

DORIS cel mai bin ear fi ca azi sa iti faci analiza progesteronului,cu taxa de urgenta,banuiesc ca exista posibilitatea asta si acolo in Italia.Valoarea trebuie sa fie minim 30 , la noi fiv-oasele.Daca e mai mica se suplimenteaza utrogestanul cu progesterone injectabil,.dr. iti spune dozele.Daca e mai mare de 30 nu ai nevoie de injectabil.Bafta multa si puiutul vostru sa fie puternic sis a va faca fericiti toata viata….!

Lauraa organimsul tau se pregateste de cm, e normal ca progesteronul sa scada.Citeste ce i-am scris mai sus lui DORIS si ia aminte pentru urmatorul fiv.

li am bafta maxima maine la ET!

Cristinici fata draga,dar nu ne spui si noua cum te simti,ce simti?O intepatura ceva,dureri de sani,de cm , de spate hai descrie-ne starile tale te rogggg!

Sheri da-ne si tu un semn de viata si povesteste-ne ce si cum,tu mai poti compara ce simti si cu zilele de dupa ET-ul norocos cu Alesia!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gestone Injection 50mg/1ml asta este concentratia...cam scazuta, dar ce sa-i faci daca nu se mai gaseste gravibinon

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna si LA MULTI ANI !!!! tuturor.
Va scriu cu intarziere ,dar mai bine mai tarziu ,cand am vesti.
Am hotarat dupa fiv -5 zile sa stau cumintica in pat ,linistita ,sa nu citesc nici vesti bune ...ci sa ma bucur mult mai bine mai tarziu, insa nici vesti mai putin bune sa ma intristez.

Iata povestea mea: am rezultat 2 blastocisti , pe care i-am luat luat acasa .Nu am nimic congelat .
Astazi am intrat deja in ziua 6 de la ET si au inceput emotiile si temerile in acelasi timp .
In ziua 4 de ET sanii au inceput sa ma doara pe lateral si dedesuptul lor .Sfarcurile ma dureau dinainte . Am citit tot la voi fetele mele dragi ca este ok daca incep sa doara sanii .
Astazi insa ziua 6 , nu ma mai dor asa de tare ca in cele 2 zile trecute , sfarcurile mai putin , iar sanii pe lateral si sub la fel...mult mai putin .de aici deduc ca nu mai e asa bine nu ?
In toata perioada dupa ET am avut cate o intepatura fix la mijlocul burticii ...asa o data de doua ori pe zi . Nu m-a durut si nu ma doare burta deloc .am apelat doar de 2 ori la no spa ...dar cred ca de la fluturasii mei din cap , ca de fapt trebuia sa merg la
ca mancasem mere ca disperata si si-au facut efectul si cam atat . De la statul in patuc ma doare mijlocul insa acceptabil , dar am stat mai mult pe o parte .
Acum ma rog la bunul Dumnezeu sa nu ne ia si aceasta a treia sansa , si sa ne lase bebicii in burtica .
Singura problema sunt sanii care ma fac sa cred altceva .Stangul este mai mititel si dreptul mai maricel , un pic tari si atat.

Cam atat despre mine , sper ca nu v-am plictisit .

M-am bucurat enorm sa aud ca Many Bani este insarcinata .sa ai parte de bebelusii mult visati si sa iti dea DD numai bine , si m-am intristat enorm cand am aflat si de nereusite .
Ramanem cu speranta ca, candva va fi bine .

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - despre efect o sa iti spun dupa 10 aprilie. :)

Evy - bafta multa. Daca ai facut ET cu blasto in z7 poti face deja BHcg-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Evy28 iti urez bafta multa si nervi de fier. Din pacate nu exista un tipar precis, exact al simptomelor dupa Et, fiecare organism reactioneaza diferit din pacate sau din fericire

Delia imi pare rau ma, asa ma bucurasem pentru voi!

Kora ma bucur ca ati decis sa incercati din nou!!!Ca sa castigi trebuie sa participi

Eu astazi (abia la ora 17) am punctia deci stau si-mi rod unghiile, mi le-as vopsi da n-am voie....Da na ce o fi o fi chiar nu mai tine de mine cid e fortze mult mai mari eu una am facut ce mi-a stat in putintza, de acum inainte 3 zile sunt 'cei mici' pe fortzele lor!Om vedea ce-o fi nu-mi doresc decat un embrionel celulos!!

pusici si bafta tuturor

Mergi la inceput