FIV 217

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Copilutzu, ia un taxi in cel mai rau caz, nu are sens sa mergi cu metroul. Daca nu gasesti loc, daca e inghesuiala? Nu mai zic, culmea ghinionului, iti stranuta cineva in nas si mai te trezesti cu vreo viroza.

Bafta fetelor care sunteti in proceduri sau asteptare in perioada asta!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani fetelor, sa fiti fericite si sa devenim mamici cat mai curand.

copilutzu - nu stiu logica , dar la fiecare FIV inainte de ET mi s-a spus sa nu mananc dar sa beau doua cani de lapte.

Kora - uite tratamentul care mi s-a dat pentru endometru inainte de ET cu baby snow.

AC Yasmine din ziua 2 CM(o folie). Z17 incep suprefact -0,5.
Z3-4 CM urmator ,analiza estradiol.(tb sa fie mai mic de 30).
Primele 2 zile CM - 3 pastile albe cycloproginova.
Din z3 - 4 pastile albe cycloproginova si un skin patch la 48 ore.
Prima echografie Z8 CM si in functie de grosimea endometrului se suplimenteaza cycloproginova (6 tablete / 8tablete/zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra si dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu.
La multi ani!

elena +18
Burtica mea la 17 sapt la

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

La multi ani tuturor de 8 MARTIE , celor care sunt mamici, celor care sunt pe cale sa devina si celor care vor ramane gravidutze in scurt timp.Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa avem toate copii sanatosi si frumusei!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am fost azi la eco si s-a vazut decat un sac gestational. Am fost putin dezamagita...ma asteptam sa se vada si embrionul. Deci este doar unul cu toate ca bhcg-ul e baban ca pentru 2. Va pup si va doresc sa veniti si voi la odisee cat mai curand.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty, poate joaca ascunselea...Sa vezi ca la urmatorul echo o sa faca bau! si celalalt.PPupic!
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR DE 8 MARTIE!!!

Oare voi fi si eu vreodata mamica?Siiiiigur ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Am intrat sa va pup, sa incurajez fetele care nu au reusit ca razboiul cu infertilitatea nu a fost pierdut ci numai o lupta si tin pumnii fetelor care sunt in asteptari.
Despre mine mare lucru nu am ce sa spun, decat ca traiesc cu tema pana la prima echo. si ca ma rog la DD sa-mi dea sansa sa duc la capat aceasta sarcina, sa-mi tin bebelusul in brate, lucru pe care il doresc la toate fetele.
Se pare ca peste 2 sapt. am prima echo la clinica unde am facut FIV, dar nu cu prof. ci cu dr. care ne-a monitorizat in timpul tratamentului, iar peste 3 sapt. cu dr. care am decis sa-mi urmareasca sarcina.
Betty, sa inteleg ca tu ai crescut doza de utrogestan? eu iau 2 la 8 ore, adica 6/zi., gestane cine ti-a recomandat?
Eu am ramas pe acelasi tratament ca dupa ET, adica, utrogestan 6/zi, estrofem 4/ zi si acid folic 1/ zi, am inteles ca la prima echo. o sa-i spuna ce am de facut pe viitor.
Ellanik, Catalina, Ioana
Va pup pe toate si va citesc din umbra.

Mergi la inceput

Many_bani mie mi-au recomandat gestone pentru ca avem dureri f mari si am marit doza de utrogestan pentru ca am pierdut putin sange...

Ellanik pana la urma tot ce imi doresc este sa fie o sarcina fara probleme si bebe sanatos, fie ca este unul sau sunt 2 bebici. Si mamica sigur o sa fi.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Copilutzu multa bafta pe luni

Lauraa78 imi pare tare rau pentru esecul pe care l-ai avut. Dar o sa fi tare si cat de curand o sa te i-au la odisee dupa mine, nu?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Salutare tuturor,

Felicitari proaspetelor gravidute

Capul sus celor care traiesc momentul unui nou esec, data viitoare va fi mai bine...

LA MULTI ANI! si primavara in suflet sa aveti mereu.

Am si eu ceva vesti, nu tocmai placute, dar vi le impartasesc cu speranta ca pe viitor sa nu patiti ca mine.
Iaca dupa 2 ani si 2 FIV-uri, azi am descoperit ca totul a fost in zadar. Am fost diagnosticata cu sinechie uterina. Altfel spus uterul meu e varza.
Concluzia: nu faceti FIV pana nu investigati si cavitatea uterina, histeroscopie.
Din pacate eu am facut-o cam tarziu, dupa ce am cosumat timp, trairi, resurse si tot ce implica FIV-ul.

Kora stiu ca tu ai facut Inhibina B, rezultatul meu e 222, din cate am citit eu ar fi ok, tu cat ai avut?

Va pe toate

Mergi la inceput