*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 18
mstela spune:
Va pup si eu dragelor....PE TOATE..ce mai incurajati voi Omul'..

Un pup special pentru Cata.
Naty,ceai de musetel muult,baby calm,Lass baby,Duphalac sau glicerina.Cam in ordinea asta.
Fugim la baita.
Revin cu pozici.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
zozela spune:
Naty mie nu-mi e frica..Bine..nu-s fricoasa..ca asa mi-e felul
Mi-e frica pentru altii![]()
Cleme draga de tine..
Sanatate micutei printese!
Cris asa..si eu as vrea muuulte..ca doar m-ai vazut
..da' alelalte nu ma deranjeaza,doar stratuletul consistent de pe abdomen ma dispera
si-o fetita sepsi,sepsi!
SI..n-am terminat scrisorica..dar iar am atas![]()
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
sovietica spune:
Bitza, culmea tocmai azi nu prea a vrut lapte, ca NICIODATA! dar nu sunt stresata, ca se surubeaza pe aici cu o verva ca nu pare sa fi mancat ceva aiurea.
Cris
, mi-e somn uneori, dar rar mai apuc sa dorm la pranz. Deh, am full time job acum
Bafta omului la doctorat, si tie spor la gasit tzol!
Stelutza 1000x
sa va adaptati repede si sa iti creasca moralul!
Bubu, am uitat sa scriu ce am simtit eu sa schimb la reteta de pateu lui sash. In primul rand am pus unt pe jumatate decat ai scris tu, ca mi se parea f mult, apoi am pus ceapa in unt cu putina apa, dafin nu am pus deloc, mie mi se pare un condiment mai greutz, nu ma pune sa traduc
si nu in ultimul rand, am pus si niste cus-cus
, ca eu de obicei mananc pateul tartine, dar sash nu e om de tartine, asa ca am adaptat dupa ureche.
Si eu vreau sa stiu, daca aflati de ce s-a scos vigantoletten de pe piata, daca o fi asa cum zice Ioana! noi numai ce trecuseram la el, si mai am stoc 3 cutii!! azi nu i-am mai dat, pana nu aflu ce e cu el.
Tuchi, esti fenomenala, si job, si naveta, si scrisoare pe forum, si pe faza cand se kk Ilinca! 

Simo, am notat reteta de sufleu! 
Am si eu o intrebare jenanta pentru mine
ce-s aia biscuiti popu.lari si unde se gasesc si cum arata?
Si inca una, daca puteti raspunde: masinile voastre de spalat rufe au un filtru care se curata din cand in cand? daca da, UNDE E? A venit desteapta de sor'mea care s-a crucit ca eu de 8 ani de cand am masina de spalat n-am curatat filtrul niciodata. si cand sa il cautam, nu l-am vazut!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
sovietica spune:
Luny, am uitat sa va felicit pentru una bucata noapte dormita integral! un mare pas!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
clauclau spune:
Gata si eu cu treburile de seara, culcat Rebecca, din nou a mancat putin din laptele asta nou, parca vad ca iar se scoala peste 2 ore suparata tare. Preventiv am si nurofenizato...Sper sa dorm la noapte.
Bitza, am inteles, pun maine vro 2 pozici special pentru tine.

Sovi, nici noi n-am curatat niciodata filtrul la masina de spalat, habar n-aveam, acum te-am auzit pe tine. Dar o sa intreb si eu randunoiul sa vad ce stie despre asta.
Cris, multa bafta omului la teza de doctorat.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
adriuta spune:
Natyyyy bine ca nu s-a lovit. Eiii cate din astea se mai intampla...he he. Am vazut sexy Iuly si vreau sa zic ...SAC SAC SAC ca pe ce creste mai mult samana cu tine. E frumoasa si desteptatica pupa-o-ar mama pe ea de varsatoare :)
Luny ce ma bucur ca s-a terminat cu bine operatiunea intarcat noaptea. Ziua mai e cum mai e dar asa macar noptile le ai linistite.
Ioana :) am inteles la ce te refereai. Cred ca atunci cand David o sa iti zica prima poezie de 8M o sa ai mai mari emotii ca niciodata.Cu sandalele nu stiu ce sa zic, al meu poarta 5nr aici. I le-am luat acum ceva vreme, erau maaari, iote acum tre sa marim nr ca ii raman mici. Eu zic sa mai astepti cu sandalele ca in Ro pana prin Mai nu-i de sandale si te trezesti ca le iei degeaba. Oricum cu 2 nr mai mari zic eu daca le iei acum.Super sandalele da' cam scumpe...40 euro dupa parerea mea.
ramo-cata asa-i dau bucati de morcovei, puiutz, cartofi...fasolica, carnitza de vita ...etc. Se mocicoleste de cateodata imi dau lacrimile cand ma uit la el ca stiu ce o sa urmeze...of of of.
oprescufloare am vazut pozicileee, sunteti frumoase. 3 fete cucuiete are tati:)
Sovi ce haios e Sash baitzuit :)) Da-i lapte. Eu am filtru la uscator la masina n-am auzit in viata mea de filtru.
zoze aici ff multe femei isi fac operatii din cele spuse de tine. Sunt intr-adevar si complicatii dar cu un dr. BUN are reusite. S-ar putea sa va lase fara ocu ocu, al meu aproape a reusit cu tacsu:))
cleme sanatate pentru dienutza motzata sa treaca raceala.
simo pazea ca iei si tu boliciunea. sanatate la puiutz.
stela uite noi avem o cunostinta a renuntat la un serviciu SIGUR si facut fara tragere de inima pt. ceva mai bine platit si pe care il facea cu placere. Dupa cateva luni a dat-o afara si acum de 3 luni se chinuie sa gaseasca ceva si nu o angajeaza nimeni. Gandeste-te la varianta asta. Important e sa fie Tea sanatoasa si sa incercati sa gasiti amandoi CALEA SPRE COMUNICARE. Pupici si un wee fain.
clau nici mie nu-mi plac pantofii cu toc, dar ii cumpar. Am cateva perechi dar le port foarte ocazional:)) La mine juma de adidas e favoritul nr unu hi hi hi.![]()
naty SUC DE PRUNDE DILUAT CU putina APA. Este extraordinar.
tuchi ma bucur sa auz ca ai avut o zi buna si ca au supravietuit copiii. Si felicitari pt. ili care cred io ca e in crestere de are asa multa pofta de mancare. 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
Sovi, 
are filtru...undeva jos, ori are ca un capac rotund, ori chestia rotunda e sub un capac dreptunghiular aflat in partea de jos a partii din fata....

ai inteles ceva??
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adriuta spune:
http://www.esnips.com/web/cantecele-copii-Carina?
este un site dragut cu cantecele pt. copii.
Cred ca se pot si downloada dar eu n-am incercat![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
numeioana spune:
Sovi, farmacista mi-a zis ca era termenul de valabilitate prea lung si ca dupa un anumit timp (destul de scurt la Vit D) isi cam pierde efectul... Nu ca ar fi toxice sau altceva. Eu am cumparat de la alta farmacie unde aveau... Dar cealalta farmacista cica ei le-au retras, cine nu le-a retras treaba lor!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Adriuta...da' e vorba de o fetita de 3 luni, prematura si ea (bine, nu in halul Iuliei dar oricum, pe la 34 de sapt nascuta) si deocamdata doar alaptata la san exclusiv...suc de prune...stiu si eu

Si sa stii ca mie mi se pare ca Iulia nu mai seamana nici cu mine nici cu taxo![]()
Sovi, nu stiu nimic de vigantoletten dar i-am dat azi ca de obicei ca ii dau din decembrie si numai de bine am avut parte de la el, nu vad de ce l-as intrerupe. Sigur e o chestie comercial-afaceristica, nu medicala.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...