*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hey!
am vazut Iulia la bretelute, ce moace face!

Stela...curaj, mamico, greu e la inceput...sper, ca sa ma incurajez si pe mine..

Bubu, eu prajesc numai in ulei de porumb nerafinat, doar cartofi prajiti sau chiftele, altceva nu am ce, si astea destul de rar, la mancare folosesc numai de masline..

Ioana, super sandalele, se gasesc la noi?..

Sovi, habar nu am nici de Vigantoletten, si eu tot d-asta mai am o cutie, nici de filtru la masina de spalat, nu am auzit ca ar fi/s-ar curata.. ai facut comanda la bio? sa-mi spui si mie ce mai afli ref la asta, ca tare n-as mnai bate drumul..

pana am citit eu 3 pag si am scris,mi-a inchis calculatorul de 3 ori!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutare!
Am adormit Mateiul, l-am pus in patul lui si am reusit si sa citesc cap asta!

Noi suntem bine de duminica, insa luam Augmentin. Astazi, insa, a trantit din senin un 38.9 si iar am inceput sa-i dau antitermice...Sper ca noaptea asta sa nu faca iar, ca m-am saturat ...

Eu inca tusesc ca magarul si-mi curge nasul ca la robinet...

Luny, Mateii nostri s-au vorbit. Si al nostru a dormit de la 9 la 5 jumate. A treia noapte lunga din viata lui. Si a mea,de cand sunt mamica!

Bubu, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori!

Naty, n-am citit cap trecut, dar reiese ca a fost bine la ex. Bravo!

Clau, ce citesti? Eu azi am primit De ce iubim femeile, a lui Cartarescu, dar o citisem deja si n-am avut chef s-o reiau.. A primit si Alin una cu note satirice a lui Cristoiu, dar nu mi-a placut. Umorul lui si cu mine n-am fost pe aceeasi lungime de unda...

Stela,

Sovi, ma uit la pozele cu Sash si nu-mi vine sa cred ca e bebelusul ala de asta -vara! sigur nu l-ai schimbat?
Revin...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc mult pt. raspunsurile cu uleiul! Luny, de care ulei de porumb? la sticla de 1 l, din supermarket? ce marca e?
Adevarul e ca si pe la mancaruri mai pun de masline, dar de obicei nu pun, doar daca inabusesc ceva...daca fac oua la teflon sau omleta tot de masline pun.

Naty, super sepsi movalinda! si ce ranjita e si haioasa rau cu dintzosul ala mare de jos

Mai vroiam sa zic ceva...dar mi-a sunat telefonul si am uitat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Stef a mai stranutat el, vad ca nasu' nu mai curge...doar cand stranuta face lumanari subtiri si a fost atat de obosit ca nici n-a vrut lapticul si n-a papat nimic la culcare , a adormit instant la mine in brate.

Vali, imi pare rau ca nu va mai trece raceala...

Sovi, ce fericit era Sashu, acum l-am vazut si eu! de unde a lins baitul ala?

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa..sa revin la ale noastre-ramasesem la Stela,

Stela cred ca ar trebui sa-i amintesti sotului de ce v-ati casatorit si cat ati suferit pentru a o avea pe Teodora,pt.ca pana la urma..ati suferit si luptat impreuna! Acum de ce nu mai lupta?! Trebuie sa-si aminteasca(,) cat de mult te iubeste!! fata de 1000 de ori!

Irina mea draga!

Cata stiu ca ti-am mai zis,da' nu ma pot abtine..Sunt uimita de schimbarea ta..Nu stiu..te simt mai..mai altfelAi alta aura!!(zise MamaOmida)

sovi io am de-aia cu incarcare verticala,iar filtrul e pus in fata jos..E un fel de baritza care se scoate

Adriuta si mie mi-e teama sa nu ramanem fara oc..ca prea drag ii e de ei!

Oooff..mai Valen ce beleaSanatate va doresc,din inima!

Va pupez pe toate,fug sa mufez bebeloiul si revin!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

BOTEZUL FINUTULUI

Tea in ultimele 2 zile

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Am uitat...Am facut si capitolul nou,cand terminati aici..fugiti la: 221

Mihai creste!!

Mergi la inceput

Zoze, nu vorbesti cu mine azi? tz,tz,tz...
Mersi pt. info cu uleiul!

Stela, nu se vad pozele de la botez...pe Teutza am vazut-o, e o scumpicica in apa!
Vad ca esti vorbareata, vine vichendul

Eu ma bag la culcus, sunt zombi, de azi de la 6 jumate

Noapte buna!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sov,10000x,biscuiti p.o.p.u.l sunt aia cei mai ieftini,patratzosi..ii stii sigur.
Nu stiu nici eu de niciun filtru la masina spalat,dar m-am intrebat tot timpul cum sa fac s-o curat si am ramas la nivelul asta.In plus,pe langa cuva,in exterior,s-a umflat putin tabla si nu pricep de ce naiba si ce e de facut...nu are mai mult de 5 ani,e indesit si am folo de regula ariel.
Adriuta,un pup mare.M-am gandit si eu la ce te gandesti tu si am ales sa-mi vad de post deocamdata,ca macar stiu ce si cum si are lumea incredere in mine.Si cred ca bine am facut.De fapt,asta e calea pe care mi-a aratat-o Domnul,ca asa mult l-am rugat sa mi-o arate...Si na,n-oi imbatrani in firma asta..si vom scapa naibii si de criza asta vreodata,ori ba?Na,ca mi-a revenit optimismul.
Am vazut-o si eu pe ranjeata Iulia,pe Andreiutul de floriio...si am mai vazut dar nu mai stiu..Miha a pus poze de la botez?Mai am de studiat din urma...
Bubu,da,am facut un dus bun,am culcat-o pe Tea,pe randunoi l-au chemat la serviciu un pic,asa ca mai ciripesc pe aici putin..

Nu mi-a zis nimeni,pt ce e Peritolul??

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Fata Oana io te bagai..nu vazusi tu,fata..

Stela ati fost foarte frumosi,finutul are o mutrita tare dulce De Teodora ce sa mai zic?!
Despre Peritol,mai multe www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=3892" target="_blank">aici.

Mihai creste!!

Mergi la inceput