*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 17
tuchita spune:
Simo, stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar si eu tusesc ca un caine!
mai grav e ca nu ma tratez...
Seb inghite mult mai bine Eurespalul de cand i-l dau cu lingurita. Cu seringa nu reuseam deloc!
Cleme, tare grele momente si pentru voi!
Lianaaaaaaaaaa, sunteti bine? si ginerele tau ce-o face?
Vorba lui Gecko...or fi alergat copii goi sub clar de luna!![]()
Clau, eu zic sa ramai pe laptele dinainte, macar seara, asta daca nu vrei sa treci pe vaca cu cereale!
Luny, felicitari pentru noapte!
Naty, am vazut sexoasa...ce nare e si cum i se vede dintele ala de jos!
fug ca face Ili kk si ma intorc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Simoooo....raportez: SUCCES TOTAL!!

A mancat o portie enorma de sufleu, vroiam sa-i las o gura si randunoiului dar nu am mai avut ce, a ras tot! 

Stela, nici eu nu ma intorc la un serviciu la care nu se intampla nimci nou...dimpotriva, mi-e si groaza cand ma gandesc cate schimbari s-or fi facut, cate sunt de facut...E si asta un motiv pt care trebuie sa revin, pana nu o sa fiu depasita cu totul...
Tuchi, 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
clauclau spune:
Stela, le-am oprit mami ...dupa a treia zi de rau am stiut sigur ca-i de la ele. Si asa a fost , dupa ce le-am intrerupt am fost ca noua. De la urmatorul ciclu iau logest, astea au mers in trecut la mine. Bine ca s-a terminat saptamana asta pentru tine, prima cred ca e cea mai grea dupa care usor, usor te acomodezi si te inveti cu noul program. Cu siguranta o sa le dovedesti pe toate.
Bitza, 
si spor la cumparaturi. N-am pus poze cu mine, mi-i
. Imi placea sa pun cand eram burtoasa ca ma mandream cu burtica mea, dar acum la ce??
Merg si eu sa-i fac baita lui Rebe si sper sa mai dau o tura mai tarziu pe crenguta.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bitza037 spune:
.....mi-am amintit ca am vazut poze cu sexoasa de Iulia
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
natynic spune:
Bitza,
aveam impresia ca etsi suparata pe mine. Poate si eu am cam ignorat multa lume in ultimele zile dar imi veti intelege sper zapaceala, am fost cu capul numai la examen...
Fetelor, dati-mi un remember...ce i se poate da unei bebite de 3 luni, alaptata exclusiv, pt constipatie care o supara rau??? Ca ma intreaba o prietena...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
Ioana, astept sa-mi arati modelul de sandale!
Si stii bine ca si eu l-am mai lasat pe Seb sa fug dupa Ili la gradi!
Nu e recomandat si sunt convinsa ca numeni nu-si doreste sa faca asa ceva, insa uneori nu exista solutii...
am impresia ca Iulia s-a transformat intr-o mancacioasa!
asa...de uleiul de palmier nu prea stiu ce sa zic...doar ca nu imi plcae, ca e tot ulei, tot 9 cal pe gram....n-am mancat, nu stiu ce gust are, n-am citit prea mult ca n-am avut de ce!
Cert e ca e tot o grasime, saturata in cea mai mare proportie care ingrasa.
Bubu, eu la prajitul extrem de rar pe care il fac( mai fac snitele si chiftelute pentru ca le mananca Ili foarte bine), sau la inabusit legume folosesc uleiul de floarea soarelui!
promit sa ma documentez si sa va aduc argumente stiintifice!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bitza037 spune:
Clau ziceam sa pui poze de la cununia unde ai fost....ca povesteai tu de pantofi ...picioare subtitiri
gata, am plecat la cumparaturi, ne auzim mai tarziu
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
numeioana spune:
Astea sunt sandalele: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.03.12/1805034 din piele intoarsa, cu varful inchis, spatele inchis, cu talpa moale, subtire si inaltute pe glezna.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
Bitza, unde plecati voi la cumparaturi vineri seara? ca eu ma tem sa ies din casa, asa de aglomerat e!
Zoze, ce vorbaret e Mihaita! Aveti grija la ocu!
Ramo, ce harnicuta esti! si vorbareata la ceas de seara!
Ccris, bafta randunoiului la doctorat!
Adriutza, numai nazbatii face Adrian.
Nu stiu ce sa zic de mancare, cred ca si Seb are o oarecare aversiune fata de lingurita ....cum Adrian a fost precoce in toate, cred ca e si la mancare si vrea sa o faca doar el!
Bine ca poti furtunul sa speli!![]()
sovi, frumos Sashul si cand e manjit tot! Nu cred ca e mare toxi baitul ala...ca n-a lins o tona doar!
Florio, am admirata baiatul frumos!
o pup si pe Miha de la Baia mare sa-i treaca oboseala si supararea!
Alice, multam de oferta de carti! Cand termin ce-am in plan vin la Buzau!
cat despre randunoiul lui Gecko care a incurcat gradinitele...nu pot zice decat ca eu ma tem sa nu urc dimineata in alt tren!
si mi-e dor si mie d Kya, Ariel, Ursuleata, Butucel, Nicoleta....
daca nu mi-am amintit de cineva sa-mi fie iertate pacatele...ma duc la
si sigur imi mai amintesc eu ceva!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ioana, am sandale aproape identice de la bebetom, rosii, de piele intoarsa, luate pentru Ilinca...le-a purtat maxim o luna ca i-au ramas mici! De-abia astept sa i le dau lui Seb! Maine le caut, il probez si poate fac o poza cu telefonul, ca aparatul inca nu l-am dus la reparat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)