*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna Tuchi, cum a fost azi?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Seara buna, Cata! Ce-mi place cat esti de in forma!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hai,Cata povesteste-ne cum ti-a fost ziua

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari,dragele mele...Ma simt putin mi bine,doar fiindca-i vineri..
Naty,eu in locul tau nu m-as grabi sa ma intorc la serviciu,citind ce ai scris.E al naibii de greu si frustrant,dar eu musai trebuia sa reiau activitatea,pentru ca sunt relativ la inceput,intr-un domeniu aflat in tranzitie,unde standardele se tot schimba,unde lumea e in continuu progres si competitie...am avut norocul sa pot negocia,avand un as prin noua lege cu 85 %,unde mi s-ar fi adaugat bursele de la master daca mai stateam acasa,ca altfel nu vedeam nimik in plus..Oricum nu e salariu imens,dar mult mai bine decat nimicul pe care il luam inainte de sarcina.Dar oricum nu duc nici un dorul cumplitelor zile de la pat...mai bine franta de oboseala,dar in putere.Pupici si curaj.
Cat priveste randunoiul,m-am obisnuit sa-i cer sa faca anumite lucruri,fiindca e clar ca nu se simte,nasol e insa faptul ca mai si comenteaza si asta ma scoate din sarite.Si crede-ma,ca nu fac decat sa bucataresc si sa tot spal la vase,si sa ma ocup de Tea seara,dar deja este prea mult dupa o zi de munca...eu asa simt..Adik ar putea si el macar sa duca gunoiul din proprie initiativa...
E adevarat ca numai din cauza oboselii suntem asa si a neajunsurilor si a serviciul facut din obligatie (la fel si la randunoi).Poate o iesire ne-ar face intr-adevar bine,adriuta, si voi avea in vedere imediat ce ne vom reveni putin financiar fiindca suntem la pamant si ne seaca si lucrul asta.
Clau,era si cazul sa ma visezi nasol fiindca cireasa de pe tortul meu amar a fost azi noapte cand s-a trezit Tea urland din ora in ora incepand de pe la 1 de credeam ca innebunesc,iar randunoiul sforaia in timp ce Tea urla de mama focului..Asa ca nu m-a lasat inima sa fac decat sa ma ridic sa o mangai putin,sa o suzetez,pe la 3 sa-i fac laptic si dimineata eram cheauna,toata ziua simtind cum e sa fii drogata,dar fara a fi sedata..Noroc ca directorul mi-a dat sarcini dar fara termene si le-am mai lasat....
Pup toata randunimea mica si mare...o imbratisare calda pentru toata lumea,mai ales pentru mamicile incercate cu bebei muciosi sau insomnatici.
Partea buna,ca trebuia sa fie si asta,este ca luni am liber pentru 8 martie,in care sper sa imi revin.

Si Tea a inceput sa muste din painik cu ceva,tinand-o noi,si singura mananca din biscuite p.o.p.u.l.a.r si painik.Uosr usor am inceput sa-i dam sa guste si din mancaruri de la noi (sarate/dulci),insa in mancarik ei nu i-am pus inca sare/zahar.Vreau sa renunt la cerealele din cutie si sa-i dau cereale de la plafar maruntite la blender...Seara ii pun in iaurt biscuiti pop.faramitati la blender si dau un gust asa bun..
Ce mai stiti de Olga,gudinde,pucca??
Fug sa-i dau iaurtel cu biscuit..

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ziua mea a fost minunata, cu exceptia unui mic incident la sfarsit....m-am ciondanit cu un urolog( adik el m-a certat pe mine ca m-am trezit cam tarziu....sper sa fie bine pacienta pana la urma!- e asa nasol sa iei pacienti vazuti de altcineva!)

ma rog, e bine, glicemii bune in salon....acasa copiii sunt asa de dulci de nu mai pot de dragul lor!
Iar maine e sambata!

am citit fuga-fuguta ce faceti voi....unii mai bine altii mai rau, n-apuc sa fac scrisoare, o sa scriu din amintiri!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

....in ordine inversa citirii scriu mesajul

Clau ai indraznit sa nu pui poza de la cununie sa te vedem si noi sexoasa???/sau am omis eu???...

Numeioana daca te ajuta cu ceva sa stii ca si eu am lasat-o pe ANtonia singura in casa si dormind cand am avut urgenta: de exemplu ultima a fost cand a avut alergia aia si dr. mi-a zis prin tel. sa-i dau Claritine si nu avema in casa...asa ca dupa ce a adormit am fugit pana la farmacia de vis-a vis care de fapt, se inchisese de tot si a trebuit sa alerg vreo 5 blocuri mai incolo sa iau...totul s-a intamplat intr-un sfert de ora ...maxim 20 minute...nu am avut ce face efectiv...pentru ca eram singura si randunoiul nu era nici macar in Bucuresti.......si alte cateva dati m-am dus pana vis-a vis sa-mi iau capuccino de la automatul de cafea dara faza asta dura 5 -7 minute...acum mi-am luat unul si-mi fac acasa.

Am vazut poze cu Andreiutz de Floriio superb....cele mai frumoase poze mi s-au parut aia cu tichiutza de pe cap intr-o parte si cea cand era in carca la tati si se vedea cerul......mami trebuie sa ne intalnim neaparat sa-ti inapoiez "obiectul"

bineinteles ca l-am vazut si pe ochiosul cu gene lungi si strengar de Sash mozolit de baitz...SOvida-i sa bea lapte ca sa anihileaza efectul aluia daca zice randunoiul ca etse toxic.....
nu am terminat scrisorica...revin...dar ma duc sa ma imbrac ca am vrea s ane ducem la cumparaturi......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stelutz, asa, vreau sa vezi si partea plina a paharului! Numai asta e calea catre o viata fericita si implinita! Cu siguranta sunt si lucruri frumoase in viata ta (in afara de Tea) si pana si in relatia de cuplu. Sunt sigura!! Trebuie sa mai lasi si de la tine si sa le redescoperi usor - usor!

Pupici!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, te pup si te imbratisez si iti doresc sa fii cat mai bine!
le dovedesti tu cumva!

ma duc sa bag Surubul in cada( azi a stat cu Ionel ca bona a avut comisie si n-a prea dormit la pranz si acum e muci!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, mersi mult pt. info! dar sa folosesc ulei de masline si cand prajesc ceva?? ca la salate oricum doar din asta pun.

Simo, super reteta de sufleu, cand mai faci sa pui reteta! o sa ma apuc si eu de facut sufleuri, ca Vlad nu manca si nu faceam

Eu am avut niste nervi , dar mi-au trecut...partial...pe Vlad l-a luat socrela si sunt doar cu Stef...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai zic ceva si fug:
Clau,cum te mai simti de la AC?mai iei sau ai renuntat?
V-am citit vorbind de Peritol.PENTRU CE AFECTIUNI SE IA?
Intreb din curiozitate,fiindca ni l-a scris si noua pediatra pe reteta,probabil sa fie mai mare suma de pe reteta,dar a uitat sa-mi spuna in ce cazuri se ia si nu inteleg mare lucru din prospect.
Pupici.Un pup mare pentru mamicile obosite Miha si Cata.

Aud de vreo intalneala w-e-ul asta???

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput