*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaaaa, tu te refereai la sugestii pt cumparat pantofi?? Habar n-am, eu n-am mai colindat astfel de magazine demuult. Mai e ceva: frate m-am dezobisnuit COMPLET de tocuri Si la naiba, am 1,60 m, chiar imi trebuie!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, eu n-am putut niciodata sa port toc cui, iar acum, daca randunoiul e mai mic de statura, nu pot sa port tocuri f inalte. Cand vine randunoiul mergem la Carrefour si ma uit la Leonardo sa vad daca gasesc ceva.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa, ce de treburi am avut si azi...Am bagat acum la cuptor o tava cu pulpe si cartofi, rosii, ardei, usturoi, pe rapid asa!

Cris, Milumil-ul de noapte tot cu biberonul merge, e doar putin mai gros decat laptele obisnuit, nu cine stie ce. Eu am numai tetine Chicco, cele de dupa 6 luni, cu gaurica mare.

Cleme, imi pare tare rau de raceala Dianei, offf sa treaca repede.

Simo, excelenta reteta,o s-o incerc si eu maine sper.

Naty, same here, sambata am fost la o cununie si am avut tocuri in picioare dupa o pauza de aproximativ 2 ani!! Mi se parea ca nu ma descurc la mers si ca toata lumea se uita la mine...Oricum in poze am vazut ca dadeam bine , imi faceau craci lungi si aratam chiar slabuta!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, sa-i pui cereale in Milumil Junior n-ar merge?

Cred ca ai facut trecerea prea brusc... Mai ales ca nu e acelasi tip de lapte... Incearca sa iei iar laptele ala nr 3 si sa-l amesteci treptat cu Juniorul. Din cate am citit si pe Nestle Junior e mult mai bun pt copilasi mai mari... Asigura mai multi nutrienti...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, nu am incercat, doar de aseara am facut trecerea la Junior. Ea a avut si Milumil 3, apoi am trecut-o pe Milumil-ul de noapte care i-a mers minunat. Cred ca ma intorc pentru biberonul de seara la Mil. de noapte si in rest o sa bea Mil. Junior. Ea mai bea si la pranz inainte de culcare un biberon de 200 ml, mai bea o data in cursul noptii pe la 3 si apoi dimineata la 7. Deci consuma mult lapte...De fapt, o sa intreb pediatra cum sa fac, cred ca e cel mai bine asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Noi am papat o "budinca" din paste cu lapte, branzica si banana....A fost fff bun si a ras tot!! Cred ca incepe sa-si revina si baiatul meu cu papa, dupa cat a patimit cu raceala asta! Clau, chiar ca bea mult lapte!! Eu ii dau dimineata 240ml, seara 240 max. si la pranz, dupa masa, cat poate el, in functie de cata mancare a papat. bea si 120 dar si 70ml...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Eu am luat 2 bibe de la PP cu tetine curgere rapida, sper sa mearga!
Nu mai mergem la Carrefour in seara asta .

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu ,am emotii acum cu retea de sufleu,sper sa le placa copilasilor!
Criss,nu te pot ajuta cu hainutele.ce magazine sunt pe aici,nu sunt la bucuresti...oricum,sunt sigura ca o sa gasesti ceva frumos
Naty,chiar ca e sexy Iulia.ce dolofanica e si ea
Clau,de cateva zile i-am luat si eu lui Sam,Nan junior!si il bea la fel de bine ca Nan 3!desi,mi se pare ca e mai gros..dar el nu face nazuri !oricum,de cand e bolnav nu mai bea prea mult,ca nu poate!
Ioana,ia arata-ne ce sandalute vrei sa ii iei lui Dav

Samuel face nanica...iar a tusit azi de ma durea pe mine gatul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Cris, sigur or sa mearga biberoanele pe care le-ai luat, daca tetinele sunt cu flux rapid o sa suga bine Andreea.

Simo, imi pare rau ca a tusit tare Sam, cred ca din cauza asta papa mai prost lapticul acum.

Ioana, da, Rebe bea mult laptic, cam 800 ml pe zi. Ce bine doarme Davidutzu, te invidiez...noi stam tare prost la capitolul asta, fie noapte, fie zi.

Am vazut si eu movalinda mica si sexi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput