*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
I am sexy
si alte poze
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ccris_ccris spune:
Fete, am uitat sa va spun, miercuri isi sustine randunoiul teza de doctorat si tre' sa ma prezint si eu ca o doamna, deh, insa nu stiu cu ce sa ma imbrac, suntem si in doliu, nu ma mai incape nimic...
Unde as putea gasi niste pantofi misto, clasic-eleganti si nu prea scumpi? Pe la ce magazine ati mai fost voi? Dar niste pantaloni office masuri mai mari?
va rog.
Si mai era ceva dar nu mai stiu. Fug ca s-a trezit puiul.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
numeioana spune:
Cuscra, imi cer scuze si aici, ca nu am aratat empatie cand ai povestit de necazul cu scaunul! Sorry, am vrut doar sa intri pe mess sa ma certi. Asa mai vb si eu cu tine
!
Despre sandale: mi s-a pus pata ca vreau un anumit model...care nu se prea gaseste si de-aia vreau sa iau din timp
.
Despre lasatul singur in casa: nu-l las zilnic, ci ffff rar. Azi, de ex. era ultima zi in care trebuia sa ajung la banca (vie sau moarta
) asa ca n-am avut ce face. Drept urmare l-am culcat la 14.15 am stat putin si am plecat. Nu plec decat cand doarme si imi cunosc f bine copilul. Stiu ca nu se trezeste niciodata inainte de 16, 16.30 (acum e 17.23 si tot nu s-a trezit), ca si daca prin absurd s-ar trezi nu plange... Si n-am stat mult... Plus ca am fost peste drum la banca si tot peste drum, la alimentara si magazin. Cred ca daca mi-as lua un baby phone din ala si l-as baga in geanta ar merge sa-l aud daca se trezeste... dar el oricum doarme neintors!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Simo misto retetuta, o s-o fac si eu. Sper numai sa nu faca Diana figuri...
Naty da, chiar asa rau este. Bine la ea e nasol ca sunt venite ca bonus la raceala.
Eu una mi-as face operatie la burta. Am reusit sa ajung la 65 kg (cu 3 mai mult decat inainte de a ramane gravida) dar astea sunt numai pe burta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce crize voi face la vara
PS - ce frumoase sunt pozele cu Iulia 
numeioana spune:
Cleme, sanatate maxima Dianei!
Bubu, Simo, sanatate multa puilor!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Ioana ce bine ca stii cat doarme David! La noi cu Diana e mereu ca la loterie, azi o ora, maine 2, altadata juma de ora si tot asa. In schimb avantajul este ca seara stiu sigur ca nu mai rezista mai mult de 21.30
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleme Ioana ce bine ca stii cat doarme David! La noi cu Diana e mereu ca la loterie, azi o ora, maine 2, altadata juma de ora si tot asa. In schimb avantajul este ca seara stiu sigur ca nu mai rezista mai mult de 21.30 mami de diana andreea - 18 martie '08 |
Absolut idem si la noi!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
numeioana spune:
Pai nu stiu intotdeauna cat doarme, dar2 ore tot doarme absolut mereu! Azi vad ca e 18 fara un sfert si inca nu s-a trezit
. De la 14.15!! Si nici nu da vreun semn ca ar vrea sa se trezeasca. Si oricat ar dormi la 20.30 e la somn iar, pana dimineata la 7.30.
ccris_ccris spune:
Am vazut Iuliutza sexyy!
Ma duc sa-i dau gustarica Andreei, v-astept cu sugestii!![]()
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
natynic spune:
Ccris, eu am in cuptor sufleul lui simo, varianta fara pesmet, ca n-am
. Maine cred ca fac orez cu lapte si miere![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!