*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 11
adriuta spune:
LA MULTI ANI!!!

Lucas. Sa cresti mare si sa fi fericit.
Dar mai vreau sa urez LA MULTI ANI!!!
cu intarziere si unei domnisoare tare dragi mie Ioana-Sofia. Sa cresti mare si norocoasa, fericita sa fi si sa aduci multe multe bucurii si impliniri parintilor tai. felicitari Olgutza
LA multi ani!!
pentru: tudor stefan si felicitari Maria

mamica lui patrick clodutepupici baiatului tau, LA MULTI ANI!!
Multe impliniri si realizari sa iti aduca alaturi de surioara 
De asemenea LA MULTI ANI!!
bogdan alexandru de claudia99
andrei david de delphinLA MULTI ANI!!
puiule si sa cresti mare si fericit.
Si un LA MULTI ANI!! cu 

pentru:clara de mary lou
vlad constantin de maria37
daria elena de gherman in
alexandra ileana amira de dana dc
sofia de Jinxie
nicolas si matei de vera alina
No ca acu-s cu temele...oarecum la zi![]()
Sper ca n-am uitat pe cineva![]()
Si despre noi noutati...ca nu m-am mai plans
dar Adrianu de vre-o 2 saptamani REFUZA MANCAREA PASATA
Orice vine cu lingura e CACA. Zice caca de 10 000 de ori pe zi
Si cum spuneam cerealele si fructele le dau prin biberon cu gaura mare, laptele la fel si mancarea bucatele.Nu va spun cum arata podeaua dupa masa. Mai nou dimineata il scot pe terasa in gradina si dupa ce ii dau sa manace il iau si-l spal sub dus si pe jos spal cu furtunul in 2 secunde
:))) Mananca in cantitati industriale cateodata dar numai de unul singur. A ajuns sa respinga si iaurtul, el care ADORA iaurtul. Cum Dumnezeu sa i-l dau??
cu mana?? Numai daca-l pun in punga ca si crema la ornatul prajiturilor
Nu mai stiu ce sa fac. Asa bucatele si cu mana manaca bine de tot. Adora painica, supa de pui cu taitei care e singura care mi-o mai accepta catodata. Si are o imensa preferinta pentru dulciuri.
S-a facut 4.30. Ma duc sa incerc sa dorm.
Pupici
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ramo_cata spune:
adriuta-
f tare faza cu gunoiul si coaja de banana
luny-revedere placuta cu socrela...si distractie placuta duminica seara
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
sovietica spune:
no ma, dupa ca abia ma concentrez, am sters mesajul din greseala inainte sa trimit!
Eve, bine ai revenit, ma bucur pentru tine!
sa iti traiasca minunea! asteptam pozici
Luny mai incerc odata http://www.ecomagazin.ro/inca-un-magazin-bio/
da, infioratori unii aditivi, iar de codex alimentarius si de intentiile lor ascunse am mai auzit :(
Zoze
, da, maine intru in luna a 4-a, deci in trim 2! burtica mi-e o lene sa o pozez, de numa! oricum, inca e micaaaaa..
Vedeti cu ocu ala ca mie era sa mi-l scoata :))
Simo
hai cu retetele de post! Sa facem in ciuda pateului de soia de care scrie si intr-un articol din linkul de la Luny cat e de rau (eu faceam afte de la el)
Azi gatesc zacusca, am scos la decongelat ardei copt si vinete, ca vine sorela, deci ma oblig sa mananc si eu de post.
Bubu, imi pare rau ca a racit Stefu :((
sanatate!
Adriuta, mercic pt nume
:) noi aleseseram unu mai mult sai mai putin provizoriu, care nu era nici rusesc, nici romanesc, dar a starnit reactii negative la unii membri importanti din familie, asa ca ne mai gandim. Poate nici n-ar trebui sa ne batem capul prea tare pana la a 2-a eco ;)
Ma simt oarecum mama denaturata, ca nu stiu cum a facut sash de a ajuns la o iconita pictata manual si i-a lins din baitzul de pe spate http://good-times.webshots.com/photo/2979854660102206853YHWEPq
Si Omu zice ca e cam toxic :( ...o sa ii dau apa multa, ce sa fac acum...
Nu pot sa imi permit sa bolesc in pat, ca gaseste Sash ce trasnaie sa faca oricat am fost atenta sa ascund ce era periculos!
Azi noapte in putinul timp cat am dormit imi batea inima f tare, si visam ca urcam intr-una scarile unei institutii cu un sac de carti in spate 
Si dimineata am tras si un cafeu in inconstienta mea, cica sa imi treaca migrena, era sa fac infarct!
Mai urez curaj si rezultate rapide kineto-terapizatilor si am fugit!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
ramo_cata spune:
adriuta incearca sa-i dai papica nepasat:legume fierte,carnita tocata:perisoare,chiftelute...si totul se serveste cu mana...si cu painica...nu stiu zic si eu ...daca baietu nu mai vrea cu lunguritza...o perioada si apoi mai incerci si cu linguritza...
si somn usor
ramo_cata spune:
sovi-
sa treaca migrena...
si sash plin tot de baitz...mama frate cochilasii astia ce le mai terce prin cap...
alinusha06 spune:
multumim mult pentru urari zozela,luny ,bubu abia acum am citit fugitiv ce ati mai scris,dar abia gasesc timp sa respir sunt singura cu fetele zilnic,vine tatal meu si ne aduce painica si ce ne mai trebuie , mai iesim impreuna in parc ,sotul vine seara tarziu ,cand eu sunt deja obosita psihic si fizic ,de numai pot nici sa mananc,este f greu cu 2 pui mici dar si f placut , in rest sunt sanatoase nu au racit mai deloc iarna asta ,decat f usor,nu prea doarme noaptea nici acum madutza,nu prea papa decat cu mofturi ,dar speram sa treaca.
Va citesc cand am putin timp liber dar sa scriu imi este uneori chiar imposibil din lipsa timpului,cu intarziere va servim cu tortulet si prajituri pregatite de noi 
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-07-01/11:57:12
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina 
(04.03.2008)
numeioana spune:
Si David refuza lingurita de cand e racit... Numai iaurtul mai merge cu lingurita. In rest fructele le papa cu manuta, legumele la fel, carnita, painica... si ce mai e isi ia singur de pe masa si isi ideasa in gurita. E baiat mare!!
Adriuta, vroiam sa zic ca e prima serbare de 8 Martie de cand sunt mamica... La asta ma refeream... Ca data trecuta eram acasa cu bebe. Si avand in vedere ca si inainte sa devin mama ma impresiona mult, de data asta o sa dau sigur apa la soricei.![]()
Ma duc sa hranesc Davidutul si sper sa mai revin.
Pupici tuturor! Nu mi-ati raspuns ce nr le luati la sandalele pt la vara. Simo, numai tu... dar 22 sigur i-ar fi mari lui Dav, lungi adica... Acum poarta 20.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Aoleu...inca tremur toata...A facut-o Iulia si pe asta...Un prost obicei de a se catara pe scaunul de masa, prinzandu-se de tablie si hatzanandu-se. Ei, a reusit sa cada gramada pe spate cu scaunul peste ea, intr-un minut de neatentie al meu...N-a patit nimic dar va dati seama urlete

Adriuta, 
Floriio,
. Lasa mami...cand pruncii vor zburda prin iarba ne vom felicita ca am rezistat, psihic in primul rand, sa-i ducem la kineto terapie. Realizezi ca eu o duc pe Iulia din iulie anul trecut?...Si, uite ce interesant, cum isi fac si ei preferinte! Iulia exact invers-o detesta pe Alina si il adora pe Marian si sa vezi acum, pt ca nu mai lucreaza cu ea, daca il vede si el vine la ea cum il cearta
ca a parasit-o...
Bubule, mai vroiam sa-ti zic, apropo de indigestie, de litiaza ta biliara si de faptul ca mi-am amintit ca gatesti cu ulei de palmier: UITA DE EL!! Sper sa citeasca Tuchi si sa ma corecteze daca gresec, dar eu stiu ca nu gresesc. Asa ceva la tine nu are ce cauta.
Si inca ceva fetelor, pleeease sa nu va suparati pe mine

...apropo de discutia cu Peritolul si Zyrtecul si Aerius care TOATE sunt antihistaminice, adica antialergice si deci NU se asociaza...Va rog eu mult, daca tot mergeti cu copilul la medic dati-i ce spune medicul inainte de a va repezi sa va luat dupa sfaturile ORICUI (inclusiv ale mele
) de pe forum. MACAR daca ati mers la medic!
-omul ala a vazut totusi copilul si are totusi o pregatire de specialitate, daca nu i-o respectam la ce sa ne mai ducem???
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
ramo_cata spune:
andru meu nu se mai trezi...ce o fi cu el de doarme asa mult,de la ora 11.30...
flori
si cand ai timp te asteptam pe crengutza
ioana cred ca la vara o sa-i cump nr 20-21 acum la ghetute i-am luat nr. 19..
numeioana spune:
Cum a cazut, cuscra??? Din scaun??? Vaaaaai!! Aveti grija!! Nu e bun scaunul ala!! Eu si daca depun toata forta sa-l rastorn si tot n-as reusi in veci!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.