*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
mersi ,Oana.dar peritolul din cate stiu e tot antialergic,nu??sa ii dau si peritol si zyrtec??
nu-i cam mult??sau zyrtecul e mai bun ca peritolul??off
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
floriio spune:
Neatza!
Am intrat si eu sa o pup pe Naty
si sa ii spun ca eu o inteleg cel mai tare.
Imi pare rau ca Iulia a fost asa de suparata azi si a plans foarte foarte tare. Stiu cat de greu este sa iti vezi copilul plangand si sa nu poti face nimic pentru el.
Andrei plange din ce in ce mai tare la kineto si este din ce in ce mai putin cooperant. Aseara am fost si noi si am facut cu Marian, pe care Andrei pur si simplu il detesta. A plans crunt, asa cum nu a mai facut-o pana acum. Urmarea, aseara la ora 7,30 a adormit si s-a mai trezit azi dimineata la ora 7.
Andrei clar si-a creat o preferinta pentru Alina, de care pur si simplu s-a lipit. Culmea este ca desi Razvan il munceste foarte foarte tare (ultima oara cand am facut cu el ne-a tinut 50 minute)este mult mai cooperant. El pe Marian il detesta si, drept sa spun nici mie nu imi place.
Noi pe 24 avem programare la neurolog din nou si e posibil sa mergem doar o data pe saptamana. Doamne ajuta!
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI puilor sarbatoriti zilele astea. Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii.
Vorbeati zilele astea de masa puilor si lipsa de insiratie. Eu ce sa mai zic, ca de o luna de zile Andrei nu mai mananca lapte praf absolut deloc. Avem 5 mese solide pe zi plus apa (maxim 150 ml). Meniul nostru e cam asa:
Dimineata: iaurt de casa cu cereale.
Ora 11,30: fructe cu branzica facuta in casa.
Ora 15.00: piure de legume facute la abur, in care ii adaug carne de pui 2 zile pe saptamana, carne de vita alte 2 zile, o zi galbenus de ou, o zi ficatel de pui si o zi peste.
Ora 18.30: cereale cu lapte. Apropo de cereale: noua ne plac mult cele de la milupa cu biscuiti si cele cu porumb si orez. Cele de la Nestle mi se par oribile si la gust si la textura (fac cocoloase), iar cele de la Humana, au o textura super, dar gustul lasa de dorit, spune Andrei.
Sincera sa fiu, eu nu ma tem de acudul citric adaugat acolo. Cum spunea si Naty sunt multi alti aditivi pe care ii mancam si noi si copiii si care sunt mult mai periculosi.
Dupa baita de seara, mai papam un iaurt de la Humana si asta e tot. In afara de faptul ca nu mananca lapte praf eu sunt destul de multumita de mesele lui.
A, am mai pus si cateva poze aici: http://family.webshots.com/photo/2392738950102922050JvShqd
zozela spune:
Sovi sper ca trecu migrena
Nu-mi vine sa cred ca ai aproape 14 saptamani

Pune si tu o poza cu burticica aia frumoasa,ca am auzit eu ca e mare si frumoasa![]()

Ilincuta_draguta ce o emotioneaza pe mami iubita!
Cata ma bucur ca-ti place la job-se cunoaste ca-ti prieste..din ton![]()

Irina!
Nicol-spre marea mea rusine..nu stiu unde ai plecat?!!![]()
Sa-ti fie,Alice!
Si mie imi plac alea de noapte,dar Mihai le prefera pe-alea cu capsuni![]()
Ioana
Stela sunt sigura ca se vor linisti apele..E greu sa revii la vechile obiceiuri dupa atat timp..si ce timp..
Cred ca e nevoie de comunicare intre voi doi,spune-i ce te supara,esti si tu om-nu trebuie sa le faci pe toate,nu esti superfemeie..De fapt esti..dar in alt sens
Comunicarea e cheia succesului in orice domeniu-cred asta cu tarie si..din experienta![]()

Miha scot bata-ia vezi!!
Hai revino-ti!! Uita-te la minunea aia mica-mai conteaza altceva?! Nu cred-sanatosi sa fim..ca le-om descurca pe toate-nu cred ca e cineva care sa nu fie afectat de criza..dar..o sa iesim noi din toate!!Cu optimism,inainte!![]()

Da Ramo..i-am dat pe la 11 luni(parca)
Succes!!

mii-Simo!
Mai..cand se intoarce Mimo??
Arieeeeeeelll???!!!
La multi ani cu sanatate tati de Antonia si David-Luca!!
Cris si gecko pt.cafeluta!
Clau si Rebe insomniaca mica!
Raluca,Naty
Stefu racitut sa treaca repede!
Liana si Teo_molecula_draga!
Mama,mama ce flacau vazui!!
Ionela zici ca e fetita Andreiul tau,asa e de dulcic

Si acum ma retrag la ciorbaria mea.Am gaina de la taranoaia,fac supa si pilaf..Mihai se tine dupa mine si zice co-co-co-co
..De dimineata ii baga degetul in ochi lu' ta'so si mormaia:ocu,ocu,ocu
Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu dar..
Sa nu va mai spun ca studa urechea lui Dan si eu i-am zis in fuga..asa,ca eram in treburi,sa-i bage degetelul in ureche..si l-a bagat
..si mai face si-alte chestii extraterestre,da' nu va mai zic acum-ca mi se arde ceapa..
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
bubu05 spune:
Peritol nu stiu daca e antialergic...nu le-am dat din asta...doar Ketof, Aerius si Zyrtec, din astea am in casa si le alternez. Adica ii dau acum Zyrtec si daca mai raceste, data viitoare ii dau Ketof. Vreo 4-5 zile.
Simo, pai merge si cu o poza, e chiar ok, scrie cand ai timp si eu sunt prin zona ![]()
Da...ma ingrozesc cu Luny si comentam si ne ia capu' 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Am vazut pe Gogu ca e antialergic si Peritolul! Simo, da-i doar din asta!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
buna mamici...i-am dat sa pape puiului pe la 10.30,ne-am jucat,am pregatit micul dejun socrelei,l-am culcat pe micutz ,am pus supa socrelei la fiert si acum am venit sa ciripesc in timp ce savurez un iaurt cu cereale fitness...
cica vreau sa slabesc...
criss-
nu stiu poate gresesc dar de f multe ori am fost invizibila...nu pentru toata randunimea...dar nu ma supar pt ca v-am zis pe mine aceasta ramurica ma relaxeaza ...si multumesc pentru cafea...am baut una de la tine si una facuta de socrel...o face cam dulce dar merge![]()
naty-eu sincer as vrea sa mai lenevesc asa un pic...dar nu atata timp
..cat despre lenevia sotiorilor cam greu se gaseste o rezolvare...si al meu randunoi face daca ii zic dar sincer as vrea sa vad ca face si din propria initiativa...ca apoi zice ca stau cu gura pe el tot timpul...off
iulia mica
muffy pufy care doarme toata noaptea...
clau-
sa treaca oboseala..
bubu-
stefanut sa-i treaca mucisorii...sa-ti fie de bine iesirea in oras...mai nici eu nu stiu unde o sa aterizez la serviciu cand o veni timpul sa merg...pentru ca unde lucram nu era roz dinainte de a ramane gravidutza si nu m-as mai intoarce ori ce ar fi...acum o sa vedem ...merg pe pricncipiul 'timpul le rezolva pe toate'.
florio
andreiul mic si frumos...ce bine e la tati dupa gat...
zoze-
co-co-co
o sa iesim si noi pe afara un picutz ca ieri am stat toata ziua in casa a batut vantul rau si a plouat...
si revin mai tarziu
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
adriuta spune:
Buhuuhuu va era dor de noi?:))![]()
E 3 noaptea si eu n-am somn. Ieri noapte am stat pana la 4 sa termin mancarea si tot ce trebe si dupa ce a plecat ultimul musafir pe la 8.30 m-am intins pe canapea ...cica numai pentru 10 min si m-a trezit sotul acum 25 de min si de atunci numar oi ca nu mai imi este somn. Noi n-am avut big party , e ca la gara unu vine, unu pleaca...pune masa, ia-te masa, pune masa, etc.
Azi la foto ne-a rupt de numa' si pe mine si pe taica-su si pe fotograf si pe asistenta:)) De cu seara pana inainte sa plecam nu facuse altceva decat sa manance si sa doarma. Ca asa ne-a zis sa fie mancat si dormit, si noi ne-am conformat, asa ca sa vezi distractie era in forma maxima. Dar vorba sotului e norocos de numa, asa ca a scos ceva pozutze, dar sunt gata abia pe 12Martie.
Dupa a papat si apoi a dormit s-a trezit si-a luat cadourile de la prietenii nostri si dupa ceva joaca iar la somn. Seara a avut 2 fetite in vizita si s-a zbenguit in voie. la un moment dat era atat de obosit incat facea doi pasi, cadea in nas, se freca la ochi si da-i mai departe. Ca ele sunt prin clasele 1, 2 si asta micu abia abia era la pas cu ele, dar ambitieee....mama mama. Asa ca lumanarea si-a suflat-o pe ton de maraieli. Dar dupa tot a avut putere sa manace putin tort si sa bea bere :)) Ha ha ha e disperat dupa bere, a luat taica-su pe deget o data si i-a dat sa suga si de atunci cand vede o cutie de pepsi, bere...ma rog ce o fi parca ii dai foc. dar de data asta a fost destept piciul si dupa tort s-a dus la joaca si asa toti ne-am dat cu vorba si cu mancatul si intr-o secunda a scapat la cosul cu gunoi reciclabil(noi avem 2 unul pt menajer si altul rec) si-a luat o cutie si sugea la ea de zor, sa vedeti cum dadea capul pe spate sa o stoarca bine de tot :))) si fugea ca stia ca nu-i voie. alta data a prins capacul deschid de la gunoiul menajer si a furat o coaja de banana s-a ascuns dupa canapea (nu glumesc stie ca nu-i bine si se ascunde prin colturi cand face ceva rau) si el manca de zor la ea eu credeam ca se joaca. asa de rapid eeeeeeeee.... Daca deschid frigiderul e ata in el. pana ma uit eu sa vad ce iau din frigider el tupa tupa e acolo, si trage de sertare sau ii place sa se dea uta cu usa. Nu glumesc, se prinde de sertarul de jos de pe usa si trage si apoi usa se deschide si utaaa...si tot asa. Nu glumesc parca-i o maimutza se catara peste tot.![]()
liana multa sanatate la papusica nazdravana sa scada febra si sa se faca bine fata frumoasa.
simo La multi ani!!
Samuel pentru data de 1 si numai bine puiului tau frumos. Sa creasca mare, sanatate si noroc, sa va bucurati de el si sa va implineasca mereu.
zoze voi ce mai faceti? La multi ani!!!
pentru Mihaita, stiu ca a fost ziua lui pe 26, sa creasca mare si norocos. Sa fie sanatos, sa asculte pe
mami si pe tati si o viata minunata si plina de succese ii dorim.
naty succes in tot ce inseamna cariera si viata profesionala.
ce dulce s-a facut Iuli, dansatoarea. Nasol cu terapia. Sper sa nu mai trebuiasca sa faceti asta pt. multa vreme.Of of.
numeioana Multumim de urari, si tu esti o mamica extraodinara si Davidutz e bucatica rupta din tine, asta chiar asemanare 100%. Vreau sa il pup si sa ii transmitem si noi cu intarziere, intr-adevar LA MULTI ANI!!!
din suflet, sa creasca mare,(frumos e) sa fie norocos si ambitios asa ca si mamica lui si sa va aduca muuuuulte muuulte impliniri. Ioana e a doua oara cand esti mamica de 8M. Succes la serbare.
sovi pe mine m-au tinut greturile si migrenele alea 3 saptamani...brrrrrrrrrr. Succes ca urmeaza dupa trimestrul 2 care-i mai usor. Apoi vine 3 dupa...care: Alena,Raisa, Darya, Anastasya, Klara, Larisa,Ocsana, Svetlana, Yalena, Yana (btw un nume pregatit pt noi in cazul de era fetita era Ayanna)
tuchita ma bucur sa vad ca te-ai acomodat si mi-e drag sa aud cum iti pasa de bietii oameni.
Sa stii ca daca te sculai la 6 si conduceai sau mergeai cu autobuzul mult tot acolo erai.Si ai dreptate si pe mine trenul ma relaxeaza si este un prilej bun de a citi. Pupici la Ilincoasa iubareatza de mami
si la nazdravanel surubel invarticel.Lasa ca nu moare nici soatza nici copchii. Dumnezeu are mila de toti.
Hi hi hi
bitza...pleaca ...unde...nu stiu...drum bun!
luny saluuuuuuuuttt...ce mai face nazdravanul tau? Sanatosi, intarcati? Ati avut rubeola?
offff pupici. Si la mai multe npti bune!!
alice manaci cerealele fetiii ...hmmm.
Mi-e dor de o vreme de aia bacoviana. Sa stii ca si prea mult soare depreseaza.![]()

eve28 FELICITARI!!! sa va bucure viata si sufletul. Mamiceala usoara si numai bine.
stela poate iti faci asa program de 2-3 ori pe saptamana sa citesti pe aici. Of of intr-adevar e greu sa faci o munca care sa nu te satisfaca. Eu iti recomand sa stai acolo daca este un post sigur ca mai mult decat siguranta in vremurile astea nu e nimic mai important. Dar daca se iveste ocazia...jump. Succes in toate si zile frumoase pentru tine. Pentru voi2 eu zic ca o vacanta, macar un weekend sau o dupa amiaza in 2 ar face ff bine.
Ce zici?Dar va trebui sa iei din noi AC hi hi hi.
mihaaaaa de la Baiaa saluuuut.
ce mai faceti? sanatosi? Despre starea psihologica-economica...ce sa zic ca si pe aici s-au nashpalit treburile. Mie mi-e intr-adevar teama de ce aud pe la CNN. Cica asta e doar inceputul. De fiecare data ma uit la Adrian si il vad sanatos si fericit si imi trece...oarecum.![]()
ramo_cata si eu i-am dat outz si ii place mult. Sa stii ca la noi nu a tinut faza cu pernele.
tonic ce frumos ai povestit tu de puiutz. Parca mi-l imaginam:)) asa facand si umbland prin casa cu scaunelul. LA MULTI ANI!!! pentru David de ziua lui, sa creasca mare, norocos si o viata plina de bucurii si realizari.
Ccris pupici Andreei si sa treaca BUBA :)
gecko multam de cafea. Tare faza cu gradinitele,
vorba natyucului...era de asteptat. BTW cand treceti pe o singura gradi?
clau of of of, spera sa nu se repede figura si maine noapte. Noi vrem sa o pupam dulce pe frumoasa ta si sa ii uram foooooarte intarziat un LA MULTI ANI!!!
din suflet, sa creasca mare, cuminte, sa aiba noroc in viata. O gramada de realizari si impliniri sa aveti impreuna. Inca o data pup sufletica.hi hi ce dulce e puiutza cu telecomada.
Nu-i asa ca-s destepti astia micii?? yoyyy eu ma mir cateodata.
bubu imi pare rau sa aud ca e bolnavior Stefu.
Sper sa nu se agraveze. E acum primavara o perioada cand virusii sunt in atmosfera lor. Pupici si spor la dieta.
floriio ce mare s-a facut puiul tau... Cat mai aveti nevoie de kineto?? Eu ma ingrozesc cand aud ce povestesti tu...of of of.
...revin![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ramo_cata spune:
gata am blenduit papica lui andru,am pus bulion si verdeata in papica socrelei,o las sa mai clocoteasca un pic .astept sa se trezeasca andru ,sa papam si sa iesim afara...
si chiar asa sovi ai burtica de 14 saptamani...si eu vreau sa vad...mama 14 saptamani ce repede trece timpul...
mai eu i-am dat lui andru lapte si cereale de la nestle...am avut cereale burtica sanatoasa,somn usor,orez,8 cereale,5 cereale...cam atat am folosit si a mancat cu succes ...i-am facut cu iaurt,cu laptic seara papat cu biberonul dar si cu lapte dimineata sa pape cu linguritza...am gustat si eu si imi plac...piureuri si alte chestii nu iau pentru ca nu are rost...prefer sa-i fac eu in casa...
hai sa va zic ca andru meu azi a fost f mergaret...face lejer 5-6 pasi singur,sta in picioruse mai mult timp singur,e inebunit sa mearga sa cotrobaie peste tot ,sa bage tot in gura ,sa puna mana pe orice si sa arunce jos,si are asa un stil de a arunca ..imi vine sa-l mananc...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
luny spune:
adriuta hello! intarcati nu suntem, dar noaptea nu mai suge de vreo 3 saptamani, asta am reusit deocamdata..pe zi, e cam jale insa..
Pup stolu', azi mergem in vizte...ghici unde?..pe la soara-mea(eu, dupa 3 luni
, dar treaca de la mine..) si apoi, pe seara, la mama, ca abia acum ajungem sa le dam martisoarele, asa ma oftic..
In fine, duminica seara mergem cu mamele la restaurant,sa le sarbatorim, ne strangem vreo 15 fiice si mame, o sa fie super cred!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
floriio, am vazut Andrei scump tare!
tu trebuie sa fii curajoasa, imi imaginez cat de greu e sa-l vezi ca plange, dar TREBUIE sa faca kineto...hai ca nici nu stii cand trece perioada asta, o sa vezi!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!