*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (220)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Ce m-am distrat de poza lui sash!!![]()
Voi lasati vreodata copiii singuri cand dorm? Eu sunt nevoita cateodata sa fug pana la alimentara sau pana la banca. Aveti voi grija de dav? Ca vin repede!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Naty,iti dai seama ca nu i-as fi dat copilului nimic fara sa o intreb prima oara pe dr.ca nu sunt chiar asa de batuta in cap
.de fapt,am si sunat-o sa ii zic ca tuseste din ce in ce mai rau,si sa o intreb daca ar fi mai bine ca in loc de peritol sa ii dau zyrtec!si mi-a zis ca deocamdata sa ii dau tot peritol,iar luni sa mergem la control sa vada cum mai e!
poate am gresit cum am formulat intrebarile..cert e ca nu ii dau absolut nimic dupa ureche,de capul meu!
Iuliei
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Da, Simo, am inteles si f bine ai facut
. Aaa, ca ne informam si noi si astfel putem discuta cu medicul, e altceva...Eu chiar nu vreau nici tu, nici Bubu, nici nimeni sa se supere de ce am spus. Dar automedicatia e boala grea la romani si uneori doctorii au apoi de tras din cauza asta, barem la copii sa ne ferim de posibile greseli...
Cuscra, nu din scaun a cazut. Ea era jos pe covor dar s-a catarat pe scaun, s-a prins cu mainile de marginea tabliei de masa (intelegi) si se legana si zgaltzaia scaunul, intelegi? El e stabil si f bun dar din pozitia aia, si cu forta mai mare pe care probabil o are acum, era previzibil ca daca nu-s atenta o sa se intample

Am avut la parnz ciorbica de legume si paste cushcush cu sos de iaurt si carnita de vita si tare i-a placut
. Pt dupa-amiaza nici eu nu am inspiratie ca si ea s-a cam saturat de iaurt. Am tot alternat, o zi iaurt o zi cereale cu lapte dar parca i-as mai da si altceva...O s aincerc un sufleu de dovlecel, cred...
Liana????? Ce face Teodora??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Naty, cum sa ma supar, Doamne Fereste! nici vorba! si eu sun si intreb ce sa-i dau, daca nu ajung cu copilul la pediatru. Eu acum inca n-am sunat pt. ca doar stranuta f. des si atat. Mucii ii curg f. putin cand stranuta, inca nu ma alarmez. Si ii dau Zyrtec, intr-adevar, fara sa intreb, ca stiu ca mi-a dat mereu din asta in situatia asta.
Si am ramas in ceata cu uleiul de palmier? el sa fie cauza? de ce? poate imi dai si mie mai multe detali, pliz!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
numeioana spune:
Baaaai, sunt f suparata!!! N-a avut nimeni grija de Dav cat am fost plecata, nici macar soacra-sa
! Noroc ca e baiat de treaba si doarme linistit, fara sa se fi intors. Am fost la banca, la magazin, i-am luat caciulita subtire de bumbac gen sapcuta, niste tenesi nr 20 (si mi-am dat seama ca daca astea sunt numerele atunci sandale 21 la vara inseamna un nr prea mare...)
Am si eu un fix! Multam Rami!
Am luat si niste banane si am fost la farmacie si, surpriza, s-a retras de pe piata Vigantoletten!!!
Stii ceva cuscra despre asta??? Poate ne lamureste Lyvy!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Uite Bubu cate ceva chiar de pe aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128352
Lasand la o parte treaba cu riscul cardiac, faptul ca e un ulei foarte bogat in grasimi saturate il face fff nepotrivit pentru cei cu pietre la vezica biliara.
Treaba, dupa cum vezi, e controversata, de-aia as vrea sa-ti zica si Tuchi ce crede ca e mai pe domeniul ei...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
numeioana spune:
Cuscra, tot nu-mi pot inchipui cum a cazut, la scaunul meu nu s-ar putea intampla... abia il urnesc eu, iar de rasturnat....never... Poate ar fi mai bine sa-i scoti masuta, daca zici ca a tras de ea...se poate repeta... Mai nou David deschide usa de la masina de spalat si baga capul inauntru... Nu stiu la ce se tot holbeaza![]()
aliceionescu spune:
Ioana, esti curajoasa, fata! Eu n-as indrazni s-o las singura pe fii-mea, dar sunt mai panicoasa din fire, ceea ce nu-i de laudat...Cu incaltarile, eu zic ca cel mai simplu e sa le probeze copilul. Ca asa iti dai seama cel mai bine. Si tu de ca tii musai sa iei acum sandale? Ca mi-a scapat faza asta...
Naty, eu i-am dat Theei Ketof si Aerius, la rec. medicului, dar este drept ca dadeam seara Ketoful si ziua Aeriusul.
Bubu, sanatate lu' Stefu', poate e doar o raceala usoara.
bubu05 spune:
Doamne, nici nu imi vine sa cred ce mai citesc...deci nu e bun pt. pietrele de la fiere...am inteles 
Naty, ce ulei sa folosim la gatit? m-am dat peste cap de tot cu ce-am citit 
Cand zic gatit, zic prajit/calit, ma rog, ca mai facem si de-astea...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
zozela spune:
www.cspinet.org/new/pdf/palm_oil_final_5-27-05.pdf" target="_blank">uleiul de palmier
Nu m-au convins nici parerile pro,nici cele contra..De vreme ce mancam atatea alte porcarii..ce sa mai zic de uleiul de palmier
Da' uleiul ala cu 4 RON litrul cum e,e bun?!
Dar dulciurile din comert,carnea tocata-mai ales aia din supermarket,dar fast-food-ul,legumele si fructele de la..turci,sa zicem?!
E ceva bun?! Ce e inscriptionat Bio,e bio tot?! Da carnea de pui din comert?
Asa..nimic nu mai e bun..Stiu,stiu..nu asta se discuta ascum,dar ma mai apuca si pe mine..![]()