Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
delia79 spune:
salutam burticile
bun venit noilor venite si sarcina usoara!
eu sunt vegetariana . Alimentatia mea este alcatuita in mare parte din fructe si legume (tot ce se poate face pané, piuré) si multe varietati de soia. Din pacate laptele de vaca nu-mi prieste deloc, asa ca-l inlocuiesc cu laptele de soia. Uite va pun cateva site-uri cu bunataturi vegetariene:
http://retete-vegetariene.ro/
http://www.pofta-mare.ro/retete_culinare_vegetariene_index.php
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-vegetariene/11601/Linkurile-retetelor-vegetariene/
sper sa merga link-urile.... pofta buna
In legatura cu raspunsurile date pe forum, eu sunt ff multumita de raspunsuri, de cate ori am avut vreo temere sau o problema cineva mi-a raspuns. Eu de felul meu sunt mai tacuta, dar arunc cate un ochi in fiecare zi ca sa vad ce mai faceti. Insa nu am timp sa raspund si nici competenta necesara.
Cu sexul.... eu ma rog de sot, dar lui ii e frica. Afevarul e ca eu am chef dimineata, ca seara nu ma simt in stare din cauza greturilor. Asteptam vremuri mai bune.... fara greturi.
Simptomele s-au mai diminuat si la mine, dar sper ca bb sa fie bine pana cand reusesc sa-l vad pe 19 martie.
gata ca m-am intins prea mult
pupici 10+
in curand mamy de bb scump
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana La mine trebuiau sa vina nasii in seara asta la masa, dar sotul e foarte racit, cu temperatura si dureri de cap, si a contramandat vizita. SI eu tocmai pregatisem pastrav la cuptor in sos de vin cu legume. Nu stiu ce ma fac cu o tava intreaga! Vrea sa vina cineva la mine la cina? ![]() Ieri am avut finii in vizita si le-am facut mancare chinezeasca (pui cu alune cu sos dulce-acrisor si cu garnitura de orez cu legume si sos de soia). Retetele le-am luat de pe net. E clar ca ma simt mai bine daca imi arde de gatit, hi, hi! Eu cand sunt bine dispusa ador sa fac mancare mai deosebita si sa chem prietenii sa mi-o laude! ![]() |
buna fetelor si
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mama da ce specialitati faci tu acolo
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
adriana_m spune:
Creata imi pare asa de rau de ce ti s-a intamplat. Of Doamne. Sper sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste asta si sper ca a fost ok la spital si nu ai mai simtit si alte dureri. Doamne ajuta sa vi cu vesti bune cat mai repede
Mariaanna si Ioanact multam' de raspuns la luarea de antibiotice pt infectia urinara. Acum m-am mai linistit.
Un bun venit noilor burtici.
Eu nu am mai intrat ca nu m-am mai simtit bine mai deloc de vreo 2 zile. Dar o sa vina si zile mai bune.
Un pup mare pt tot grupul
Adriana 9+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
Andorra spune:
salutare la toate fetele...sunt o viitoare mamica de septembrie...DPN 12 SEPT...
Am vazut ca sunte multe fete care nasc in perioada asta si sunt tare happy sa stiu ca ma pot sfatui cu irice fel de probleme...vroiam sa va intreb...am fost ultima oara la control acum vreo 3 saptamani , si i-a ascultat inimioara la bebe...si batea si am fost tare happy ca bebele creste nu sta pe loc...dar intre timp, mai exact de vreo saptamana am fost tare suparata si amarata din cauza unor probleme de familie, si am plans nonstop....credeti ca ar fi putut afecta in vreun fel bebelasul? Poate a mai trecut vreuna dintre voi prin asa ceva....va pup pe toate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi. POftiti la ceiuc, suc, lapte, ce va pofteste inima.
Roxx, la fel am facut si eu cand am iesit de la Iosup prima data da la mine a fost teapa ca mi-a zis ca e fata. SI am cumparat 2 body-uri roz cu gargarite si un biberon. Astea au fost primele cumparaturi. Apoi dupa ce mi-a zis ca e baiat, de frica sa nu-si mai schimbe o data sexul am cumparat galbene, portocalii, vernil si alte culori care ar fi mers in ambele cazuri. Acum am o gramada de lucrusoare si absolut tot ce imi trebuie nou nout si nefolosit
dar cu siguranta voi cumpara hainute si alte cele cu dedicatie pentru bebedoi pentru ca asa simt ca trebuie sa fie lucrusoare luate special pentru el/ea, nu numai cele de la fratiorul ingeras...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata
1sweet_angel spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Neatza si de la noi. POftiti la ![]() Roxx, la fel am facut si eu cand am iesit de la Iosup prima data da la mine a fost teapa ![]() ![]() |
fetelor voi deja va ganditi sa va apucati de cumparat lucruri pt bebe?
eu nu stiu ce sa fac .....ca multa lume mi-a spus sa nu cumva sa cumpar ceva pt ala mic inainte de a se naste ca nu e bine.......ca oricum o sa am timp destul pe urma si oricum o sa se gaseasca altii care sa cumpere pt mine.........mai ales soacra mea mai mai ca m-a implorat sa ascult si sa nu ies la cumparaturi.....isi doreste fffffff mult sa aiba si ea un nepotel/tica..............stiu ca sunt superstitii.....dar voi ce ziceti?
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
panda77 spune:
citat din mesajul lui pazza si eu vreau in listuta ![]() DN:20.02.1989 UM:14.01.2009 DPN:21.10.2009 ....POOPICI |
pazza, esti trecuta de ieri in lista, ia baga un ochi sa te admiri...
![](icon_smile_big.gif)
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
![](gravida.gif)
countdown pentru samburel
panda77 spune:
Iertati-mi impolitetea: buna dimineata tuturor burticilor!
Sa avem o zi frumoasa si fara greturi!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
panda77 spune:
citat din mesajul lui 1sweet_angel fetelor voi deja va ganditi sa va apucati de cumparat lucruri pt bebe? eu nu stiu ce sa fac .....ca multa lume mi-a spus sa nu cumva sa cumpar ceva pt ala mic inainte de a se naste ca nu e bine.......ca oricum o sa am timp destul pe urma si oricum o sa se gaseasca altii care sa cumpere pt mine.........mai ales soacra mea mai mai ca m-a implorat sa ascult si sa nu ies la cumparaturi.....isi doreste fffffff mult sa aiba si ea un nepotel/tica..............stiu ca sunt superstitii.....dar voi ce ziceti? |
1sweet_angel, eu nu cred in nicio superstitie din spectrul asta. Mi se pare totusi devreme sa cumpar hainute, mai ales ca eu tot am de cumparat pt Ilinca pe masura ce se schimba sezoanele. Cred ca o sa incep sa cumpar mai spre sfarsitul verii si pentru samburel.
Oricum, lista de cumparaturi pt bebe este si ea destul de lunga, si nu include numai haine, asa ca ar fi bine sa va ganditi si planificati din timp. Este vorba despre patut si mobila aferenta (daca aveti de gand sa cumparati), lenjerii, biberoane, sterilizatoare, monitor, primele jucarii si lista continua...
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
![](gravida.gif)