Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m
Eu nu am mai intrat ca nu m-am mai simtit bine mai deloc de vreo 2 zile. Dar o sa vina si zile mai bune.

Adriana, ce s-a intamplat? E raul de sarcina si nimic mai mult, sper. Sa-ti revii repede si sa te simti minunat!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Fug ca s-a trezit Ilinca si-si cere drepturile .

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Creata imi pare rau..Sper ca acum interventia a decurs bine ieri. Cand poti, da un semn ca esti bine...

Noi am venit fericiti de la eco de trim 1. Pliul nucal e 1mm, adik super OK. Ca varsta, BB e cu doua zile mai mare decat iese dupa calculul UM . Ca dimensiuni, la 12 sapt si 2 zile are 58,4 mm. Are de toate, inclusiv manute si picioruse. De sex n-am aflat nimik, dar nici nu prea ne agitam cu asta.

Ieri mi-a luat sange pentru DT. M-a chinuit rau, ca eu nu prea am vene vizibile si m-a intepat de 3 ori in fiecare mana..Saptamana viitoare aflu si rezultatul.

Va pe toate

Doro 12+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutzu spune:

Buna dimineatza burtici!

Vroiam sa va intreb ceva, am tot vazut ca multe din voi ati fost la Iosup... Ati fost pentru analiza morfo-fetala? Doar la Iosup se poate face asta? Si in ce consta aceasta analiza?
Medicul meu cand l-am intrebat mi-a spus sa stau linistita ca mi-a facut el masuratorile si ca totul e ok. La mine a verificat sa fie inchisa cutia craniana, abdomenul, sa aiba nas, a masurat cea "nucal" care nu stiu ce inseamna :(

Scuze, poate intrebarile mele par banale... dar chiar nu ma pricep

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata si de la noi

Monica multumim de ceiut.

am fost ieri la "O ora cu mama" si a fost tare frumos.
la inceput s-au jucat pt vreo 10 minute cu doamna Monica, au dansat, au cantat, asta pana s-au adunat toate mamicile. si apoi ne-am asezat la mese, cate 2 copii si 2 mamici.
am primit multe materiale si am realizat o lucrare impreuna, am desenat, decupat, lipit... o nebunie de culori si paiete si tot ce ti-ai dori
a fost f frumos, eu as mai repeta figura.
eu sunt la a doua facultate acum, in mai termin, la pedagogie si ma descurc bine cand vine vorba de alti copii dar cu adina mai greut... ea vrea sa faca totul singura, sa foloseasca si lucruri pt care e prea mica gen foarfeca... stiu teoria ca e normal cu noi sa faca mofturi multe pt ca e mai alintata si ca acolo asculta f frumos si respecta regulile, dar as vrea sa reusesc si eu mai multe cu ea, sa nu mai fie asa incapatanata uneori. asta este mai avem de lucrat cu scorpiuta mica...

pupici la burtici.

Raluca 9+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Neatza burtici!
PAZZA bun venit, vad ca esti o mamica f tanara, doar 20 de ani. Bravo!
Am un cap cat galeata. Luca mi-a marait toata noaptea pt ca il chinuie un canin care tare greu mai iese.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 5+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

antimercedes - cu intarziere spun: multumesc ! M-am mai linistit. Pup, ma duc sa mai citesc din urma!

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata burtici!
Aveti nu spor la scris nu gluma...eu ieri nu am mai apucat sa intru sa va salut ca tocmai pe cind credeam ca am scapat de greturi m-au palit crunt...mi-a fost atit de rau incat a trebuit sa ma opresc din drum venind de la job de vreo doua ori....credeam ca o sa vars in mijlocul drumului...acum mi-e frica si groaza sa ma mai urc la volan. Si vad ca si ziua de azi incepe ca cea de ieri...cu o greata cumplita.

Azi e ziua sotului...asa ca ma grabesc sa ii fac un tort de piscoturi cu pireu de castane si frisca... Sper sa nu va fac pofta...ca eu din pacate numai cidn ma gandesc la ceva dulce...ueeehhh. Sper sa treaca si faza asta...

Va doresc o zi buna !

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danutzu

Buna dimineatza burtici!

Vroiam sa va intreb ceva, am tot vazut ca multe din voi ati fost la Iosup... Ati fost pentru analiza morfo-fetala? Doar la Iosup se poate face asta? Si in ce consta aceasta analiza?
Medicul meu cand l-am intrebat mi-a spus sa stau linistita ca mi-a facut el masuratorile si ca totul e ok. La mine a verificat sa fie inchisa cutia craniana, abdomenul, sa aiba nas, a masurat cea "nucal" care nu stiu ce inseamna :(

Scuze, poate intrebarile mele par banale... dar chiar nu ma pricep

Pupici

Eu nu am fost La Iosup, dar am sa incerc sa-ti raspund. Este vb despre echografia morfofetala, nu e o analiza. Dupa cate spui tu, aceasta a fost deja facuta de dr tau. aceasta consta in masurarea pliului nucal si e prima echografie care da niste repere clare in cazul in care bebe are malformatii grave printre care si sindromul Down, daca nu ma insel.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 5+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza!
Eu ma bag la un ceiutz...de sunatoare, ca-i bun la stomacel

Eu ieri seara am remarcat ca mi s-a intarit burtica adik burta mea nu mai consta in straturile de grasime si sunca de pana acum , ci este tare si mai umflata, n-o mai pot "camufla" .

SweetAngel apropo de haine si lucrusoare pt BB, eu nu cred in superstitii, dar nici nu vreau sa ma arunc la prea multe cumparaturi asa din timp, pt ca de exemplu noi avem niste prieteni care au tot cumparat haine, de cand au aflat ca sunt "insarcinati", si nu pot folosi nici jumatate din ele, pt ca BB s-a nascut destul de maricel si nu-i vin hainutzele de 0-3 luni....deci cel putin de hainutze ma voi ocupa mai spre sfasritul sarcinii, cand se poaet preconiza cat de mare va fi BB...
iar alte lucruri, din fericire am adunat destule de la nasii nostri, inclusiv patutz, carucioare, scaun de masina, marsupiu, etc....

si nici nu te poti baza pe ce iti vor cumpara altii, ca stii cum e, nu se compara cu ce cumperi tu cu manutza ta o sa vina si cadouri o multime, dar acelea vor fi suplimentare...parerea mea...

ursuletzul nostru

13+

nunta

9 luni

Mergi la inceput