Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

INGRID si miguel e nascut la 37 de saptamani si nu mi-a zis nimeni ca risca sa devina obez la cat a crescut!Cum zice si Dark,nu trebuie dat nimic in plus copilului alaptat la san!isi ia tot ce trebuie cand suge de la noi!
inseamna ca pe fi-mea ar fi trebuit s-o tin numai pe apa si ceai cand mi-a luat 1,800kg in prima luna de viata!!!lasa copilul sa bea lapticul lui si nu -l chinui cu apa si alte prostii!!!
a!diversificarea se face la 6 luni!!!!!ce e aia de la 2 luni?!!!a innebunit lumea!!!
pup toate gagicile !!!!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aryia, alaptez, dar dau si formula. Ieri a stat Aidan agatat de sanul meu o ora jumate, incerc sa il pun cat mai des poate mai salvez un pic situatia:)), dar lui nu i-a ajuns niciodata laptele meu. Asa ca mergem in paralel, nu vreau sa renunt la alaptat (atat de putin cat este, ii face bine).

Tin o dieta in care am inclus toate grupele de alimente, dar am grija sa nu mananc dulciuri, paine, sucuri, zahar. Si am inceput sa fac miscare zilnic, ori ies cu copilul in sling si merg la pas vioi cam o ora, ori ma duc seara la gym, desi mai am putin si adorm pe aparatele alea (dupa ce vine sotul de la servici). Cand am timp mai fac ceva exercitii pt abdomen acasa. Vreau sa mai dau jos cel putin 15 kg, ca sa ajung la greutatea pe care o aveam la 20 de ani

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

miere,viata mea,da si mie ,te rog ,dieta ca eu am mari probleme cu coloana si acum e si mai rau...hernie de disc si cervicala si lombara,asa ca...trebuie neaparat sa dau jos inca 10kg,altfel nu mai pot sa merg...sar'na!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, ce frumos ai slabit! Iti invidiez determinarea... si vointa (mie tare mi-e greu sa ma abtin de la una-alta... asa ca "umblu" la cantitati...adica doi biscuiti cu ciucalata in loc de juma' de pachet). Mi-am propus ca de luni sa ies cu bebe cate o ora/zi, sper sa "se vada" (mie doctorita mi-a zis sa nu ma apuc de "abdomene" inca o luna)

Roxana, am vazut ca le-ai trecut pe Dya si pe Stellutza pe lista, mai e Nikoleta20 . Uite aici detaliile ei, de fapt ale licuriciului ei: bebe Mario- Andrei, nascut pe 26 febr, 3000 gr, 51 cm, apgar 9

He-he n sfarsit au inflorit "narcisele mele" din parc... am facut si poze, o sa pun in week-end pe contul comun. Si deseara incepe seria 4 din "Criminal Minds"... abia astept

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aryia, nu e o dieta anume, ti-am spus, mananc de toate in afara de prajeli,paine, dulciuri, sucuri care contin zahar, incerc sa evit uleiuri, maioneze.
Ma axez pe lactate, fripturi la gratar, legume fierte, pe cat posibil, pt ca am zile in care nu am timp de gatit si atunici mananc sandwich-uri, dar fara paine.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

Bine v-am gasit la ... scutece!
Va mai amintiti de noi?
Astazi am ajuns, prima data la un medic pediatru, dr. Bejan - Euroclinic, la controlul de 3 luni (pana acum am fost "vazuti" de dr. Cobac, un medic super, dar neonatolog.
Am ajuns la 6000g de la 2100g si la 60cm de la 45 in 3 luni!!! Am recuperat excelent, spune dr. In medie, am luat cam 1200-1300g/luna. Altfel, tot astazi am facut vaccinurile de "2luni", Infanrix si Prevenar. Am fost foarte cumintei si nu am plans decat un pic, mai mult am plecat zambind. Acum dormim bustean. Apropo de asta, bebelusul meu ma ingrijora un pic pentru ca doarme foarte mult (17-18h) si papa. Nu prea are perioade de veghe... una singura, seara, intre penultima si ultima masa. In rest, destul de putin. Si-a prelungit perioadele de papa (bine, a si crescut cantitatea la 200 ml/masa). Nu si-a scos inca masa de noapte, dar a redus-o la 60-80 ml. Are numai 5 mese pe zi, dar fara un orar fix ... depinde cand i se face fomita (o data la 2.5h, alta data la 3h sau la 5h...). Medicul zice ca este ok si din punct de vedere al orelor de somn si al meselor.
Altfel, nu stiu ce sa va mai zic acum despre el, imi pare rau ca nu am timp sa intru mai des sa scriu ci doar "sa va citesc". Este tare complicat sa cresti un bebelus singur...bine cu tatal lui pe care il vedem seara, destul de tarziu si de care ne bucuram la baita. Mama, respectiv soacra mea nu au venit decat in vizite de cateva ore si doar de cateva ori in toate cele 3 luni, desi sunt amandoua pensionare ...dar, asta e, lasa ca ne facem noi mari!
Va pup si ... aveti grija de licuricii vostri, sunt cel mai de pret dar pe care l-am primit vreodata...
Stefania, mami de Mowglitza

http://bd.lilypie.com/sD9Wp2.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi eu stiu ca laptele de mama nu se fierbe se pune biberonul intr-un vas cu apa fierbinte si se incalzeste, mie cel putin asa mi-a zis medicul.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Fetele, care alaptati exclusiv la san, voi dati apa la bebelusii vostri. Eu stiam ca cei alaptati exclusiv la san nu beau apa si ceai, dar bebele meu s-a ingrasat 830 de gr in 2 saptamani si doctorita a zis ca nu e bine si sa-i dau si apa, ca poate el de sete cere san ca altceva nu stie si de aceea s-a ingrast prea mult. Voi ce ziceti?

Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Doamne, ce fenomene! ca dri nu pot sa le zic!
laptele nostru e si apa si mancare si ...orice, ca nu mai pot (vorba lu' badea) cu drii astia! dc nu se incadreaza copiii nostri in graficele lor nu e bine. off...

Andreea si Andrei

Ciufik, MAREEE dreptate ai!!! Sunt multi Dr total pe dinafara...si urmaresc copilul dupa grafice. parca au ochelari de cal.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

am intrat si noi sa va salutam
am si eu o interbare. eu nu stiu cum sunt licuricii vostri,dar Ana,seara face un spectacol de se muta vecinii din bloc. totul incepe de la ora 8.00 seara,papam,spalam,papam,schimbam...dormim un pic,iarasi papam,dar plangeee de parca nu a mancat de o saptamana.ii pica ochii de somn,dar nu vrea sa adoarma. asa o tine pana la 11 pm,cand pica lata.are un plans de oboseala,mai ceva decat ala de dureri de burta. asa e si la voi???
cristi,am tot cautat unde ai postat cum sa facem copil sa adoarma singur,nu am gasit.

eu pe Ana o pun numai pe spate,daca o pun pe parti,se foieste si tot pe spate ajunge,cu capul intr-o parte,ori stanga ,ori dreapta. pe burta,doar cand facem exercitii nicidecum cand doarme. eu am vazut la ANa ca si daca regurgiteaza in somn isi intoarce singurica capul.

si Ana s-a ingrasat intr-o luna si o sapt 1 kg si 400 de gr,dar nu mi-a zis doctorita ca e prea grasa,e chiar simpatica si santaoasa. ar trebui sa fim mandre ca pun atat pe ei,inseamna ca avem lapte gras si sanatos.

pupici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk superb filmulet, ar trebui sa pui poze si cu Daria a Dalmei. Daca cumva ai pus imi cer scuze.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput