Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Stefanial, bine ai revenit! daca vrei sa mergi in continuare la Euroclinic la pediatrie, iti recomand din tot sufletul sa mergi la Dr. Mirica Cristiana. NU se compara Dr. Bejan cu ea...eu am mers la ambele si Dr. Bejan mi-a lasat de fiecare data o impresie proasta. In schimb Dr. Mirica este o dulce, calda, calma, cu MULTA experienta in spate si care sta si o ora cu tine de vorba.

Venerata, Aryia, Eli, Bebelusi, Stellutza, bine ati venit la Clubul Scutecelor! Mi-a fost dor de voi!!

Fetelor, sa nu dati dar eu sunt mai slaba decat eram inainte sa raman gravi cu Sabina... in cm vorbesc. Masajul si termocuverta au dat super rezultate. Port toti blugii si fustele de acum un an!! Sunt tare mandra

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alinuk superb filmulet, ar trebui sa pui poze si cu Daria a Dalmei. Daca cumva ai pus imi cer scuze.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

de unde iau una?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Lisa, Ana e normala .
Andrei face asa, de 2 zile, toata ziua - de la 10-11 dimineta pana pe la 1-2 dimineata . Altfel, inainte facea asa de dupa-masa (ora 17, 18) pana la 1-2 dimineata. De-abia astept sa treaca colicii ca nu mai rezist. E asa dulce si vesel cand nu-l doare burta...
Cateodata sta linistit si dintr-o data lasa gurita asa in jos (opusul la ) si incepe sa urle. Doar imi pot imagina ce durere o simti saracu'.

Ariya - bine ai revenit. Te tii tare, bravo!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

V-am pus niste poze pe gmail, cu mine inainte de nastere cu vreo doua zile (cand eram balena ucigasa) si unele facute astazi (20 kg minus)
Sunt super funny:)))

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alina nu ma mai joc . Vreau si eu sa intru in blugii mei.
Nu mai stiu dc ai zis unde faci masaj, cat...ia zi totul!
Eu mai am de dat jos 6kg, am luat 13 in sarcina, dar cum vreau sa alaptez pana la 6 luni, musai,pe urma cat si cum vom mai vedea, nu ma bag la nicio cura, nici la dulciuri nu vreau sa renunt, ca imi fac bine la psihic .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk faina chestia cu ritualul. De la ce varsta a bebelui faci asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanial spune:

[quote]citat din mesajul lui Alina1976

Stefanial, bine ai revenit! daca vrei sa mergi in continuare la Euroclinic la pediatrie, iti recomand din tot sufletul sa mergi la Dr. Mirica Cristiana. NU se compara Dr. Bejan cu ea...eu am mers la ambele si Dr. Bejan mi-a lasat de fiecare data o impresie proasta. In schimb Dr. Mirica este o dulce, calda, calma, cu MULTA experienta in spate si care sta si o ora cu tine de vorba.

Merci de sfat. Data viitoare ma voi programa la ea si iti voi impartasi impresiile. Adevarul este ca, dupa ce am mers la Cobac 3 luni, Bejan mi s-a parut destul de ... "ciudatica". Inca o data, merci mult de sfat.
Apropo, super mesajul de pe prima pagina! Felicitari!

De asemeni, Alinuk...multumim pentru filmuletul cu odiseea noastra. Extraordinara surpriza. Chiar daca nu era si Mowglitza acolo, tot mi-a mers la suflet...

Bravo fetelor! Felicitari pentru talent!

...si daca tot am intrat azi, am uitat sa va spun ce era mai important: pe 22.02.2009, adica acum 2 week-end-uri, l-am botezat pe Mowglitza...acum il cheama Alexandru-Stefan si a intrat in gradina lui DD. Am fost foarte mandra si fericita... Dar va voi povesti mai mult atunci cand voi salva si cateva poze.

O gramada de pupici tuturor.

http://b1.lilypie.com/1Eiqp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alinuk faina chestia cu ritualul. De la ce varsta a bebelui faci asta?

am inceput deja...

de cand bb mik observa in jur si are diverse reactii

de la inceput noi am petrecut seara dupa baitza lui Andu in camera la Teo ...unde aveam diverse activitati

de ex Teo se joaca iar Andu se uita la el

Si inainte sa il duc la nani ne luam larevedere si spunem noapte buna prietenilor nostri de plush care desigur au nume puse, cum am mai zis:
ursuletzul Pufosu, elefantelul Cici, soricelul Kitz, maimutzica Kiki, broscutza oac, albinutza Bee si mai sunt ca ii stie mai bine Teo ...

e important pt bb ca unele scot si niste sunete ...sunt astfel anumite melodii pe care le recunoaste, ca sa nu mai zic de caruselul casutza (cel de la Chicco care are senzor de miscare/plans... il pun pe senzor si il las singur in patutz...sta si cate o ora si se agita (da din maini, piciorushe si se uita la jucarelele care se misca si asculta muzica...intr-un final (de cele mai multe ori) adoarme...sau se plictiseste si ne striga (a se citi plange)

...cam asta facem noi inainte de a implini doua lunitze...

Alinuk

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Stef acum e si Mowglitza acolo

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Crisspy vrei sa inlocuiesc poza asta (care e in montaj)
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5306295532519063954
cu asta?
http://mail.google.com/mail/?ui=1&view=att&th=11fd8b802a81cf48&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_fry02ep70&zw

Eu am zis in principiu ca pt mamicile si bebicii ..am vrut sa surprind momentele de inceput, cand s-au nascut... o sa vedeti ca acestea raman cel mai bine intiparite in memorie si emotiile cele maiputernice din amintirea lor vin... dar desigur nu e nicio pb daca punem si cu tatici.

Alinuk scuze pt raspunsul tarziu.

Scuze, eu intelesesem ca refaci filmuletzul si sa trimitem toate cate o fotografie pt noul filmuletz. Nu am nici o problema cu fotografia selectata de tine initial, ar fi culmea la ce munca ai depus.

Scuze inca o data, am inteles eu prost.

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput