Licurici de ianuarie-februarie 2009
Raspunsuri - Pagina 13
Stellutza spune:
Dragi mamici,
ne-am intors si noi pe forum dupa o pauza de 2 saptamani, cu forte proaspete si va uram nopti dormite ![]()
![]()
ca noi nu prea avem !
va rugam sa ne treceti si pe noi in listuta ca ne-ati uitat![]()
Maya Maria-Ayeneea s-a nascut marti 17.02.2009, la ora 12:25,prin cezariana, APGAR 7, 4000 gr si 51 cm, la 42 saptamani si 1 zi (DPN 02.02.2009)
Va pupam pe toti si toate !!
Stella, mami de
Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/MayaMariaAyeneea?authkey=Gv1sRgCJj1gLGzstWUzQE&feat=directlink#5310072044448912994
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322
ingrid70 spune:
Fetele, care alaptati exclusiv la san, voi dati apa la bebelusii vostri. Eu stiam ca cei alaptati exclusiv la san nu beau apa si ceai, dar bebele meu s-a ingrasat 830 de gr in 2 saptamani si doctorita a zis ca nu e bine si sa-i dau si apa, ca poate el de sete cere san ca altceva nu stie si de aceea s-a ingrast prea mult. Voi ce ziceti?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingrid70 Fetele, care alaptati exclusiv la san, voi dati apa la bebelusii vostri. Eu stiam ca cei alaptati exclusiv la san nu beau apa si ceai, dar bebele meu s-a ingrasat 830 de gr in 2 saptamani si doctorita a zis ca nu e bine si sa-i dau si apa, ca poate el de sete cere san ca altceva nu stie si de aceea s-a ingrast prea mult. Voi ce ziceti? Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009 |
Doamne, ce fenomene! ca dri nu pot sa le zic!
laptele nostru e si apa si mancare si ...orice, ca nu mai pot (vorba lu' badea) cu drii astia! dc nu se incadreaza copiii nostri in graficele lor nu e bine. off...
Andreea si Andrei
DarkBendis spune:
Curat fenomene, Ciufik 

Ingrid, la bebe alaptat la san nu trebuie dat nimic altceva decat lapticul tau. Lapticul tine si de foame, si de sete 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
Da, dar cica s-a ingrasat prea mult si cica risca obezitate si rahitism cand e mai mare!??Eu am citit undeva parca, ca laptele mamicilor de prematuri e mai gras si bebeii recupereaza mai repede. Mi-e mi s-a rupt membranele mai repede din cauza ultimului control de la gineco. Daca nu mergeam la control in spatamana 37 cred ca mai tineam bebele vreo 1-2 saptamani. Ar oputea fi o explicatie? Si asa aseara am cedat si i-am dat Baby Drink de colici doua pliculete ca de doua zile nu mai dormea deloc de dureri de burta.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
mara95 spune:
ingrid, andrei a luat 1,7kg in prima luna si acum cred ca 1,4, ca mie imi ies la cantar cam 6,7kg in momentul asta.cred ca baieteii mananca asa, pentru ca flavia a luat mai putin si tot alaptata exclusiv era.si mai stiu ca pana la 2 ani copiii nu sunt obezi.nu cred ca de la laptele de mama pot deveni potentiali obezi dupa.doctorita mea avea niste idei cand am nascut-o pe flavia acum 3 ani, am avut cu ea niste contradictii si culmea, acum, recomanda ce am sustinut eu atunci.probabil a mai citit intre timp.
alinuk spune:
Ingrid eu nu am dat lui Teo si nici acum lui Andu la fel...nimic altceva si niciun fel de alt lichid in afara de lapte de la tzitzi pana la diversificare la 6 luni.
in primele doua luni amandoi au luat in jur de 1.3-1.5kg
nu e nicio problema....
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
eli spune:
bine v-am gasit la bebelushi.
DAAA
, eu am intrat la odisee si nu v-am mai gasit!
multumesc mult alinelor pt mesaj si montaj. emotionante tare. mi-au dat lacrimile instantaneu.
BillyBilly, arata-ne o poza cu leaganul fetitei tale. Ce marca e? Cum il cheama? Multumesc!
Irina, multa sanatate lui OKILA. sa va intoarceti repede acasa!
miere felicitari pt -20kg. sunt geloasa.
Florence ma solicita ff mult, cum ziceau unele dintr voi, in brate (sau wrap) doarme bine, cum o pun in pat, imediat face oki. fiind si cu Stef imi e greu sa fac un program, dar ma straduiesc. am impresia ca il cam neglijez pe Stef
. poate reusesc sa mai intru inainte de a pleca in tara, mai avem 8 zile. tati e tare trist.
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
Venerata spune:
Buna tuturor,
Iata-ne si la "Clubul scutecelor"!
Alina, m-a emotionat mult mesajul tau
, cred ca a exprimat ceea ce fiecare dintre noi a simtit in toata aceasta perioada, dar poate unele dintre noi sunt mai putin talentate in ale scrisului
.
Sunt convinsa ca si la acest capitol nou vom gasi mereu un gand si un sfat bun, alinari, incurajari, sperante, bucurii impartasite alaturi de licuricii nostri dragi si scumpi! Sa ne traiasca si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lumea asta, iar noi - parintii - sa le fim alaturi mereu!
ariya spune:
Heeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!
va mai aduceti aminte de mine?!
inca mai exist...
fetelor ,ce puii mei de doctori aveti?!auzi,sa dai mancare la ore fixe la bebe ?!mai,frate,alaptez al treilea prunc,de si pediatra mi-a zis ca n-are ce sa-mi spuna ca stiu tot ce-i de stiut,da' nu am dat bietilor copii de mancat la ore fixe,ci numai cand au cerut ei!!!!sa vb ei cu bebeii sa ceara de papa la ore fixe!!!
altceva - vitamine,doar vigantol - calciu etc ,iau eu si bebe ia de la mine...copiii isi iau tot ce le trebuie de la noi - noi tre sa luam vitamine in plus...
pana si doctorita - pe care o iubesc-spune ca NU TREBUIE LASAT COPILUL SA URLE,pt ca,daca urla inseamna ca are nevoie de ceva...eu nu il las sa urle pe miguel deloc,mai ales ca a avut problemele alea cu respiratia!eu nu am putut niciodata sa-mi las copiii sa planga!mi se pare o cruzime...ca si miere -si eu am jurat in maternitate,cand puiul meu era plin de ace peste tot si nu puteam nici sa-l iau in brate-ca el o sa fie pe primul loc in viata mea...
e greu cu trei,da' ma descurc ca n-am ce face,nu?bine ca micu' doarme si e cuminte ca altfel ma spanzuram...noaptea inca papa la 1,3,5,in rest din 3 in3 ore...nu are colici,e cuminte rau...suntem toti lesinati dupa el

MIERE,ce mananci de ai dat atata jos?!alaptezi?ca eu ,daca nu mananc,nu am lapte destul!!!
sfarcurile mele sunt prietene cu garmastanul la greu ca fara....
si cam atat...adica as mai povesti ,dar e fi-mea langa mine si tre sa facem temele..
am obosiiiiiiiit!
a!miguel care nu are inca 6 saptamani ,are 4,900kg si 59 cm!am iesit din spital cu 3,550 si 51cm!se vede ca haleste,nu?!
IRINUCAAAAAA,te pup!curaj ca trece!
ALINA si ALINUK superb!

gagici,va pup tare de tot pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009
sunt o mama implinita!