Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Bau fetelor!

Ma lumineaza si pe mine cineva: daca pe 16 martie e ultima zi de concediu postnatal,inseamna ca de pe data de 17 martie intru in concediu de crestere a copilului?
Legat de calciu...si eu ii dau Vigantol din a 14-a zi,cate 2 pic/zi.

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor in sfarsit pot intra si eu sa scriu putin.

Alina ai scris superb....eu stau foarte rau la capitolul asta. Sunt asa de emotionata.....au fost asa momente frumoase...nu stiu ce ma faceam fara voi...atat de multe lucruri am invatat de la voi VA IUBESC

Dark de la 4 ani la scoala?????Saracii copii..

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Billy,eu am inteles ce-ai vrut sa spui si asta e cel mai important ca mie mi te adresai.
Imi este greu cu programul lui haotic ca nu stiu ce-a patit,dar de cand am facut vaccinul s-a dus naibii si program si tot..si numai ce ajunsesem sa avem si noi un program cat de cat.Acum are si el zile si zile,doar ca mult mai multe din celelalte.
Aseara a fost prima data cand mi-a dormit si mie de la 22 la 4 dim,de ma uitam la ceas si nu-mi venea sa cred.Apoi s-a trezit la 6 jumate si n-a mai dormit decat putin,s-a trezit iar si de atunci o tinem tot asa,somn putin(max 30 de min) si stat cu ochii mari ,mari,mai un plans,mai un uitat pe pereti(ca sta cu mine si se uita pe perete intr-un punct fix si rade,nush ce vede el acolo)...Nu vreau sa fie asa,cum plec de langa el sau il las din brate sa urle,nu vreau si basta,insa nici nu stiu cum sa fac pt ca nici nu vreau sa planga dupa mine..si atunci nu stiu cum s-o dau sa fie bine pt amandoi,sa pot si eu sa-mi fac treburile,sa mananc si eu ca orice om normal in timpul zilei si nu seara cand am ajutor.etc etc.In fine,tu ai inteles situatia mea si eu am inteles ce-ai zis tu.

Andreea,daca as avea loc in bucatarie l-as lua cu mine,dar nu am loc,e bucataria mica si n-am eu loc pe acolo,daramite un carut.Poate cand ne-om muta,dar deocamdata nu se poate asta.Ieri de ex l-am pus in fata usii de la bucatarie in scoica,dar nu a stat decat putin si apoi a inceput iar showul si l-am pus in patut la el sa-i cante lampita..Cu toate astea abia daca reuseam sa fac ceva la bucatarie ca incepea,veneam la el ,il linisteam..cum il puneam inapoi in patut cum incepea iar...

Miere si pt mine cel mai important e David,dar asta nu inseamna ca trebuie sa pic pe jos de foame sau sa ne invadeze gandacii..sau sau sau..Sunt lucruri care trebuiesc facute si care necesita timp,iar eu sunt singura de dim pana seara la 7-8.Si nu toti copii dorm noptile intregi sau ziua cu orele.Al meu e mai activ,nu prea doarme..si cand are ochii ff rosii si obositi tot se chinuie sa-i mai deschida,desi il vad ca-i rupt de somn..nush,sa nu cumva sa adoarma si sa piarda el ceva :)))

In fine,oricum ar fi e al meu si-l iubesc si sper sa reusim cat mai curand sa ne reglam programul si sa-mi pot vedea si eu de ale mele..si mai ales sper sa doarma si el mai mult ca orice copil de varsta lui,mai ales noaptea sa pot dormi si eu,ca deja am cearcanele pana la genunchi.A nu se intelege ca ma plang, e al meu oricum ar fi insa eu voiam solutii,e pur si simplu o problema pe care nu stiu cum s-o abordez sa fie bine pt amandoi.
Va pup si va doresc un weekend placut si linistit.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Billy, Ledi
Normal ca sunt atatea lucruri de facut intr-o casa, insa parerea mea este ca pot astepta weekendul sau un moment liber, pe cand varsta actuala a copilului meu si perioada de acum, nu mai pot fi recuperate niciodata. Poate ca eu sunt un pic impartiala acum, si sunt sigura ca cel putin IrinaC intelege ce vreau sa spun. Cand mi-am vazut copilul la terapie intensiva cu toate acele alea infipte in el, mi-am jurat ca tot timpul meu i-l voi dedica lui, atunci am inteles ca toate celelalte lucruri care mi se pareau vitale pana atunci (dus, mancare, tv, timp liber) nu au nici o importanta.

Cum fac eu: dus fac la sase dimineata cand se trezeste sa manance. Apoi ma culc din nou. Cu mancarea stau mai prost, nu prea apuc sa mananc decat seara cand vine sotul. Curatenie in weekend, facem amandoi. Mancare seara, el are grija de copil si eu gatesc.
Scriu la teza si corectez lucrari printre picaturi, in timpul zilei sau cand doarme Aidan. Cand trebuie sa merg la scoala, se invoieste sotul de la servici si sta cu copilul. E greu al naibii, dar merita, nu?

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Eu am intrebat pediatra daca e normal ca un bebelus sa planga asa mult si sa nu se linisteasca nici la san; explicatia a fost ca pe langa colici, bebelusii se exprima prin plans, cica se descarca si ca daca ma streseaza prea tare o pot lasa sa planga 15 min fara probleme; ca e dreptul ei sa planga
Pediatra ne-a dat pt Alice vit d, k si babyfen pt colici, si m-a sfatuit sa o hranesc la 3 ore , daaa mie nu imi iese ca plange si macar asa o mai alin si eu iar noaptea din 2 in 2 ore deci de la 12 la 2,4,6 si ziua cam abuzeaza de mine
Am inceput sa folosesc si eu sfarcurile de silicon dar mi se pare ca mananca mai greu si se cam enerveaza La voi cum e?

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk superb montajul, multumim. Vrem si noi acolo

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cadia, Nadia, Tentzika ...acum am pus si puiutzii vostri in 'colectia de licurici'...

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=83502368c23f98232e0356

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea

apar si eu codasa la cafeluta/ceai fara cofeina!

Ma bucur ca a intrat atat de multa luma la "casa noua"
Elenuta, multumim pentru urarile voastre de "Bun venit"

Iar e primavara la noi... sper sa fie si in weekend ca avem program de mers la Edinburgh + cumparaturile obisnuite.

Inca o data, Alinuk, multumim pentru montaj ... m-am mai uitat o tura dimineata asta si iar am dat apa la soricei. Multumim ca ne-ai pus si pozici cu noi

Porumbita... ca sa-ti raspund la intrebari... bebe mic doarme NUMAI pe spate - si aici au insistat toti sa nu care cumva sa-l pun sa doarma pe burtica (aceeasi cauza mentionata de Miere, "cot-death"), si mi se reaminteste de fiecare data cand il vede home visitor-ul sau pediatrul. Nu-i dam nimic, nici vitamine nici calciu... am intrebat si au zis ca nu trebuie nimic deocamdata.
Eu nu o cunoasc pe pediatra ta, dar din cate ne-ai zis eu as cauta pe altcineva: e impotriva alaptarii la cerere (Mister Mister papa oricand vrea, cat vrea si nu am avut colici nici macar o singura data!), recomanda sa-l pui pe bebe sa doarma pe burta, sa-i dai ceai, sa nu pape bebe mai mult de 20' la un supt (pai da' ei i-ar place sa-i smulga cineva blidu' de sub nas in timp ce mananca mai bine?)... mie nu-mi prea suna bine sfaturile astea.

Flowerbee, sanatate multa mamei tale. Multumim pentru noutatile despre Irina si Andrei.

Veronica, sper sa treaca repede problemele cu sanul. Ufff... bine ca ai scapat de "sfaturi pretioase".. da' DOUA caciuli in cap, pai unde crede soacra ca stati fratilor, la pinguini??? (de faza cu laptele tau care i-a stricat burtica lu Alice nici nu mai vorbesc, e de ras daca nu ar fi de plas...si cand te gandesti ca sunt unele mamici care iau chestiile astea de bune). Nu-ti fa probleme cu greutatea lui Alice, daca pediatra a zis ca e bine, e bine. Atata timp cat se incadreaza in curba ei de crestere, e OK, si banuiesc ca tipa ti-ar fi spus daca e vreun bai.

Ciufik You go girl! Bine le-ai zis "binevoitorilor"!

Bebelusi, cica primii ani de scoala (de la 4/5 la 6/7)sunt mai mult... joaca. Un fel de gradinita prelungita. Om vedea ce o fi...inca nu-s lamurita nici eu, oricum asta e, nu avem ce face, daca ramanem in UK. Chestia e ca sotul meu, scolit aici (si inca la private school cu regim mai strict), a zis ca e OK si ca e bine pentru copii, la fel, nici nu am auzit vreo persoana (native sau nu) care sa se planga (doar o colega ce si-a amanat copilul un an, dar fetita ei petrecuse cam jumatate din acel an in spital deci...), asa ca ma gandesc ca or fi stiind ei ceva.

Multi pupici la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk Iti trimisesem o poza pe gmail acum dar vad ca te-ai descurcat inainte sa intre mail-ul

porumbita eu o culc pe o parte. Dr. ne-a spus categoric nu pe spate, se poate ineca (v-am mai zis eu baietelul cel mic al nasei Nadiei a fost la un pas de moarte dupa ce l-au pus cateva minute pe spate si s-a innecat).
Eu ii dau doar vigantol. De calciu mi-a zis si mie dr. de familie, dar dr. Culcer a zis ca nu e cazul sa ii dau. De vit. C e prima data cand aud ca s-ar da ...

ledi , te inteleg perfect dar din pacate nu am ce sfat sa iti dau fiindca nici eu nu am gasit solutia. Norocul meu e ca in afara de fete nu am nici o grija, mancare face mama, la curatenie avem pe cineva, Octavian calca ... Nu stiu ce m-as face de n-ar fi asa fiindca fie-mea e la fel de energica ca David.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dark mistooo aia cu smulsul blidului de sub nas si reala
Andreea, e de super fun Andrei cu pozitia aia de dormit
Vero, are dreptate pediatra ta, ei asa se exprima... nu stiu inca alt limbaj decat plansul.
Anculet, da, pe 17 intri in CIC

Mergi la inceput