Licurici de ianuarie-februarie 2009

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

cateva poze si de la noi:

http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

De retinut treaba cu ritualul si obisnuinta! La noi e inca un prgram haotic. Aseara am dormit si noi bine, de la 12:45 la 5:30. A fost bine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am citit povestea nasterii bebelusului Stellutei. Saracuta, prin ce a trecut...Este postata la Nasterea unei stele.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

alinuk, multumim frumos;E SUPERB
Am trimis si eu pe mailul comun o poza cu dsoara Clara, sa ne includeti si pe noi in prezentare

Alina
, multzam de cafea, ca tare-i buna.Ca eu abia acum o beau

bee, multa sanatate mamei tale.

alinuk, Billy
, sunt perfect de acord referitor la un program al lui bebe de cand este mic, cel putin cu privire la mese, baita, somnic...Se simte si el mai in siguranta si asa reusesc si eu sa stiu ce si cand pot face cate ceva

Eu ieri am stat toata ziua cu pitica in brate, asa de mult a durut-o burticaAbia seara dupa ce i-am dat Sab Simplex s-a linistit si dupa baita a dormit de la 21:30 la 5 dimineata, s-a trezit apoi iar la 9:30 pt papa iar de la 10 doarme si acum.
Saraca, recupereaza ziua de ieri la somnic.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

cum trimit si eu poze de bebe Alecsandra pentru Alinuk,pe mail-ul comunca nu reusescsi vrem si noi poze in colaj

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Helau!

Alinuk pozele le-am postat ca sa ne vedeti, am inteles din mesajul tau ca nu poti lua poze de pe webshots, no problem! Voi trimite pe mail o poza reprezentativa (mi-ai dat de lucru acum, ca nu stiu ce sa aleg ). In orice caz, pentru gestul tau si pentru munca depusa, mai ales ca ai vrut sa ne faci o surpriza si ai reusit .

Rox- asa doarme Andrei cel mai bine, in genunchi si pe coate( nu pe burta ). Cand il schimb dupa un somn in pozitia asta are genunchii rosii, saracutzu'.

Noi am avut ieri o zi in care de la 13 nu a mai dormit pana la 2 dimineata . Adormea 30 min si la prima crampa (ca sa nu zic altfel) se trezea si o luam de la capat cu urletele de rigoare . Off, cand trec colicii astia?

Billy sunt de acord cu tine. Si eu cred in "puterea obisnuintei" atat la cei mari, cat si la cei mici. E necesar sa nu-i invatam "atarnati" de noi, mai ales ca fiind alaptati si asa sunt super-dependenti de noi. Cel putin eu pe Andrei nu-l pot "pasa" la nimeni pt 1h, 2h, sa ma duc pe undeva, pt ca nu are un program de masa, poate cere si la 5 min, asa ca trebuie sa-l iau peste tot cu mine.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

cum trimit si eu poze de bebe Alecsandra pentru Alinuk,pe mail-ul comunca nu reusescsi vrem si noi poze in colaj

mamica de Alecsandra

ttentzika pot lua de la linkul din semnatura ta desi sunt nu sunt ft fidele ca si calitate ..poza 34 e ok?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bine v-am regasit aici dragele mele!
In sfarsit reusesc sa va ajung din urma .. tare greu e

Alina si Alinuk, multumim din suflet pt munca depusa

Roxana, Dark - Dya a nascut joia trecuta (26 feb) o fetita frumoasa - Maya, natural cu epidurala. Mai mult inca nu stiu, ca desi am povestit, am povestit foarte putin si n-am apucat sa o intreb mai multe.

IrinaC curaj mamico, mai ai putin si veniti acasa
Bee, multa sanatate mamei tale!

Cami, ce mai faci?
Va pup!

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeee

bine am venit in clubul celor 4 ani ... parca nu-mi pot crede ochilor ca am intrat in aceasta noua etapa a vietii ... si a forumului .... inca o data ma bucur enorm ca nu sunt singura si ca va am pe voi alaturi ....

jasmi draga mea sunt aici ... incep si eu sa dorm noaptea ... e drept ca destul de greu ... cu fata pe burtica din cauza colicilor ... dar macar dorm ... cat de cat ... citesc in fiecare zi dar tare greu cu scrisul ...

ma gandesc intr-una la irinac si la bebelusul ei ... sper sa fie cat mai repede bine si sa apara pe net ...

alina 1976 ai alinuk ... am plans cand am citit si vizionat filmuletul ... sunteti super tari ...

va pup si revin

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

da e okpozele sunt facute cu telefonul de aia sunt asa,multumim frumos

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

mamica de Alecsandra

ttentzika pot lua de la linkul din semnatura ta desi sunt nu sunt ft fidele ca si calitate ..poza 34 e ok?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput