Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona felicic - exact ce zici tu e metoda dura Am pus un link mai sus: vezi mama stie ca dimineata fetita face pipi, o intreaba daca e gata sa faca pipi (de mai multe ori pentru constientizare ) apoi o duce deasupra vasului de toaleta, dar se poate folosi orice alt vas si o tzine deasupra, nu o lasa singura. Cu timpul copilul va cere singur, dar atunci va fi pregatit si din punct de vedeere fizic. le fug la baitza |
aha, am vazut, mi e pare super
dar daca fetita nu facea pipi? ce facea mama? Insista? O tinea deasupra vasului de toaleta? cat timp? pt ca al meu "terorist Vasile" probabil nu a fi facut pipi cand il duceam eu
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
iepurila spune:
citat din mesajul lui 300 Iepurico bine revenisi, mi-era dor de voi. S-a facut mare Elena. Mergeti inainte cu Digoxin? de Anda Teodora din 10.10.2008 puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
tocmai asta e problema mea acum. mi-a zis la ultimul control sa o urmaresc sa nu ii scada pulsul sub 120. eu... nebuna si speriata nu am crezut, nu am gandit... nu ... si ca atare nu am intrebat ce sa fac daca se intampla acest lucru.
acu cred ca e undeva la 120 si chiar sub. de 2 zile nu i-am dat digoxinul. nu stiu ce sa fac
dr e in strainatate si la control mergem pe 17.
poate imi raspunde babymom
angelynna82 spune:
Denisa ii dau ocazional apita sa bea..ii las si ei bibe (are unul cu torti) si bea asa cat de cat...restul e pe bluzita, pat, manute si fata...cand se inrautateste treaba il iau
Olita...nu o sa imi chinui copilul asa devreme totusi
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
kllemi spune:
weeeeeee..... sunt asa de happy, bb-lina mea sa intors singura pe burta in seara asta.....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
angelynna82 spune:
Paula-Laura am vazut o broscuta...mai mai da' ce ii place
Kilemi felicitari, de acu incolo sa fii atenta
Eu am un bb langa mine care nu vrea sa adoarma ...isi mananca bluza de pijama si asculta dj project
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
Paula-Laura spune:
citat din mesajul lui tzitziri Cred ca am scris azi cat nu am scris ultimele 3 saptamani la un loc... Paula-Laura,mi se pare super 7-800 grame la varsta asta.Si cu dublatul greutatii nu cred ca asta e o problema.... De decalotat nici noi nu stiu daca facem decalotare propriu zisa.La fiecare baita trage tati putin de piele si curata locul si se vede ca acum se 'descopera' din ce in ce mai mult.E mare diferenta fata de acum cateva luni cand era aproape totul acoperit. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
ne luam de mana la nr de raspunsuri pe ziua de azi. E din cauza vremii
250 gr in luna a 4a plus 700-800 grame luna 5a ne incadram in grafic Nu imi fac probleme cu dublarea greutatii, Mihnea s-a nascut cu 4190 grame, nu tin neaparat sa ajungem la 8 kile jumate asa repede
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
kllemi spune:
Am uitat sa spun ca a fost asa de haioasa, si am uitat sa mai spun ca a fost pentru prima data, hihihihi...........ma duc sa notez data si in cartea ei.......hai ca am luat-o razna.....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
Boo spune:
Multumim tuturor de complimente !! M-am topit intr-adevar. mai ales ca m-am topit toata ziua ca numai asa a tinut-o pana seara . Barbata-miu e plecat din Buc si cand am vb la telefon si i-am spus ce zice fi-su si se mai si auze pe fundal, nu vroia sa ma creada, spunea ca fac eu nu el
Claudinna n-am vazut emisiunea si mi-a parut tare rau, n-am uitat doar ca nu am fost acasa. Daca zici ca o pun pe net ma uit neaparat.
Monica eu una vad clar crapatura !! Acum cgiar nu conteaza ce vedem noi, important e sa fie bine, evident !
Joy super simpatica dansatoarea ta !!
Boo spune:
Am cautat emisiunea si nu o gasesc, Claudinna daca tu stii unde ar fi imi dai si mie te rog un link ?
simodina spune:
Boo! Iar sotzul e posibil sa fie si putin ofticat, poate ca spera un tata! Daca e sa ne luam dupa babe, al2lea o sa fie fata. Ma rog, Serban a zis tata prima oara asa ca inseamna ce vrei tu
Tzitiri si eu urmaream emiseiunea de cate ori aveam ocazia si am preluat cateva lucruri pe care le-am aplicat la Serban, de exemplu cea cu recompensarea cu abtibilduri in ultimul timp.
Claudinna si eu as vrea link-ul!