creme anticelulita eficace??
Raspunsuri - Pagina 2
Ana_Perianu spune:
eu mi-am cumparat ulei de paprika si la mine are un efect foarte ciudat: cand ma ustura de nu mai pot, cand nu are nici un efect
Asa ca i l-am dat surorii mele, ca la ea functioneaza
Sincer, nici nu prea cred ca exista pe lumea asta vreo crema/ ulei care sa vindece celulita
giani spune:
N-ajuta nici o crema, ani de zile am tot incercat tot felul de creme, de altfel cu mare reticenta, nici vorba sa dispara celulita. Electrostimularea - alta aiureala. Dar am constatat urmatoarele: slabitul si bronzatul atenueaza problema. Si neuitatul in oglinzi, in special alea din cabinele de proba, sint de-a dreptul deprimante unele.
maria_ene spune:
Giani, pai si cum sa nu ma uit in oglinda? Eu nu pot, daca ma vad , constientizez mai tare ca m-am ingrasat si trebuie sa iau masuri! Cu electrostimularea eu sunt foarte buna prietena! Adica de ce sa nu fac electro si sa fiu intacta, cu machiajul parul, etc si sa ma duc la sala si sa trag si de 3 ori mai mult?
Ana Perianu, sa vindece de tot, nici eu nu cred in asa ceva, dar sa te ajute, cred...mie, ca si surorii tale, imi este foarte bun acest ulei..sunt sigura ca se gaseste si pentru tine ceva
doxinu spune:
Fetelor de unde luati uleiul de paprika?Am tot cautat si nu gasesc.Ce pret are de este asa de greu de gasit?
ellinia spune:
Revin cu detaliile despre crema de la Elmiplant. Se numeste Cellulight, este tubul rosu. Scrie pe tub ca are efect termoactiv, pe baza de guarna, alge marine si piper si ca e formula fara parabeni. Intr-adevar este specificat ca pielea se inroseste si arde, dar senzatia dispare in cateva minute. Probabil ca, daca mai asteptam disparea si la mine. Da' m-am speriat eu prea tare!
elyanne spune:
Ulei de paprika am vazut aici:
http://store.irinareisler.ro/product.php?id_product=24
Dar nu trebuie folosit de persoanele care au probleme cu vase de sange sparte sau varice... iar la mine sunt niste vase sparte, nu vreau sa am si mai multe asa ca zic pas...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
maria_ene spune:
Da, dar daca vrei fara taxe de transport, sa ti-l cumperi singura, il gasesti la saloanele Keiko, sunt prin Romana si Lascar Catargiu
maria_ene spune:
Apropo de creme anticelulitice, am o prietena care isi cumpara toate astea de pe la l'oreal, nivea si toate astea neprofesioniste (ea si are probleme cu tensiunea si nu are voie sa foloseasca creme usturatoare)...si isi cumpara in prostie, nici nu termina una ca-si cumpara alta...imi e asa mila de ea,e tare greu sa slabesti si sa folosesti astfel de creme daca ai hipertensiune
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giani N-ajuta nici o crema, ani de zile am tot incercat tot felul de creme, de altfel cu mare reticenta, nici vorba sa dispara celulita. Electrostimularea - alta aiureala. Dar am constatat urmatoarele: slabitul si bronzatul atenueaza problema. Si neuitatul in oglinzi, in special alea din cabinele de proba, sint de-a dreptul deprimante unele. |
Hhahahhahahhahah, m-ai facut sa rad ...zgomotos, a intors al meu capul spre mine ca teleghidat...
mi-am amintit de oglinda mea de la munca din vestiar, in ea arat...lunga, parca nu ma mai termin, slaaaaaba bat, plina de celulita, pielea arata parca....galbena, nu's cum, oricum deprimant de-a dreptul...
in oglinda mea de acasa, arat ....destul de bine zic eu, cu ...nu o asa groaznica celulita, cu forme , ma rog...
unde o fi buba oare?oglinda, la mine, lumina...
on topic...pe mine acum vreo 4 ani , m-a ajutat o lotiune pe baza de ceai verde, pe care o aplicam prin masaj de vreo 15 minute in zonele afectate, puneam ceva pantaloni speciali, si mergeam la aparate vreo 40 minute...apoi inot, sauna, jacuzzi .
Am scapat de celulita la vremea aceea destul de usor si repede...intr-o luna deja se vedea diferenta, pielea era ferma si neteda, chiar si cand mergeam, nu se mai facea pielea ca si coaja de portocala.
acum a revenit in forta , de cand sunt la cura de ingrasare, s-au cam pus colacei si celulita, nu ma deranjeaza , insa as vrea sa nu...avanseze.
Sunt insa constienta ca fara sport, nu am nici o sansa sa scap , si drept urmare, nici sa-mi cumpar vreo crema nu ma trage inima.
Macar de m-as tine de urcatul scrailor, o zi le urc, o saptamana zic pas, si tot asa...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec