creme anticelulita eficace??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Crema singura nu ajuta indiferent de care este.

Dar toate impreuna da, adica o dieta + (multe lichide) ceiaiuri de detoxificare + masaje + exercitii fizice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_M spune:

De acord Loma cu tine. Bine, la mine mai putin sportul Il inlocuiesc cu tratamentele corporale la saloane profi, dar in WE ies afara si ma plimb. Dieta mi-a dat-o un nutritionist si functioneaza. Apa cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Eu folosesc cremele anticelulitice de la Elancyl(cea ptr abdomen si cea ptr picioare si fund) si sunt f multumita...darrrrrr impreuna cu o dieta, sport, un pic de masaj, apa la greu si ceai verde..dupa 3 sapt. am slabit 5 kg, celulita de pe abdomen a disparut aproape complet, cea de pe picioare inca mai e putin vizibila, dar perseverez, perseverez

lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

a folosit cineva crema anticelulita de la Vichy??? eu abia am cumparato inca nu stiu ce rezultate va avea, la sala ma duc zi de zi, numai apa beau ptr ca nu-mi place nici un fel de suc si cu toate astea celulita nu sa ameliorat deloc.......vro operatie estetica nu exista?am cautat pe net si am gasit doar liposuptie dar nu de asta am nevoie.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am folosit crema de la Vichy, Lipo-Metric, anul trecut si mi-a facut tare mult bine. Sa fie inteles, crema anticelulitica nu te scapa de grasime dar inlatura aspectul de piele buretoasa.
Anul asta folosesc Vichy din nou impreuna cu dispozitivul de masaj cu care vine in cutie si din nou am rezultate bune.
Eu sunt slaba dar am ceva celulita si pielea arata buretoasa.Cu crema asta se netezeste pielea, atat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

mie imi place crema anticelulitica de la Helan (Italia)- netezeste frumos pielea si cea de la Body Shop
rezultate bune am obtinut si cu cea de la Roc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelante spune:

am folosit si eu crema de la elmiplant fara nici un rezultat insa nici macar o incalzire cum spuneti voi, colegele mele insa isi dau cand merg la sala cu ceva pe baza de aloe termo nu stiu cum si se infasoara in folie de plastic si sunt super incantate de rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

nici eu nu am fost multumita de crema si gelul de la elmiplant - am simtit cum mi se incalzeste pielea dar dupa 6 saptamani de folosire nici o schimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Orice crema anticelulita ajuta numai combinata cu sport, masaje si multe lichide asa cum nici cea mai scumpa crema nu ajuta fara sport, masaje....etc.

Cand spun sport, ma refer la exercitii speciale pt. zona coapse, fund abdomen, brate. Exercitiile nu sunt usoare (un fel de stretching mai dur, combinat cu pilates si yoga) dar numai executate corect se vad efectele imediat.... sau depinde si de cat de veche este celulita.
Un exercitiu f. bun si care la mine a dat rezultate excelente, destul de greu la inceput, este sa stai cu spatele rezemat de un perete, te lasi in jos astfel ca si cum ai sta pe un scaun imaginativ, fundul sa fie la acelasi nivel cu genunchii, si stai asa cat poti pt. inceput, 3-5 secunde apoi relaxezi si iar incepi, atentie cand faceti asta trebuie sa fii bine incalzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Va recomand impachetari acasa cu ulei paprika sau crema anticelulitica forte (eu o cumpar de la salonul la care fac si tratamente corporale- 500 ml=130 ron.).
Fac acasa un peeling ( puteti cu malai si putin gel de dus, sau cu zat de cafea uscat), apoi aplic crema sau uleiul si pun folie alimentara(din aceea transparenta). Ma bag intr-un trening, mor de cald,timp de vreo ora.
Incercati acasa si veti vedea si rezultate. Celulita se va diminua.

Mergi la inceput