Bucurii de sept-oct 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna seara fetili
imi pare sincer rau ca nu pot intra atat de des cat mias dori
as vrea sa urez tuturor mamicilor un calduros LA MULTI ANI!cu ocazia zilei de 8 Martie
sa fiti fericite
sa fiti iubite
si sa aveti parte numai si numai de bucurii

Mergi la inceput

sincer imi pare rau sa aud de seby si dariutza ca inca sunt bolnavi
pup toate bucuriile bolnavioare si sa se faca repede bine
lakyoana am vazut o printeza tare dulcica si scumpasi mai e si foarte talentata pe deasupra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

La multi ani, cu multa sanatate si impliniri, fetelor!

Pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI, MAMICI!

Sa fiti fericite si iubite!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, Maria a facut si ieri si alaltaieri numai la oala.
Sper sa fim pe drumul cel bun... Curios e ca nu spune, ci o ghicim dupa mimica fetei si o asezam imediat pe oala, iar la no. 2 zice ea...ceva acolo...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Xandrutza, Maria a facut si ieri si alaltaieri numai la oala.
Sper sa fim pe drumul cel bun... Curios e ca nu spune, ci o ghicim dupa mimica fetei si o asezam imediat pe oala, iar la no. 2 zice ea...ceva acolo...

Asa creste Maria Diana

Vai, ce ma bucur!! O sa inceapa in curand sa si spuna, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!
Pentru inceput...

LA MULTI ANI, tuturor mamicilor! de www.efelicitari.org/data/media/9/8mar696.jpg" target="_blank">8 Martie

!!!!

www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

si, de ce nu...

LA MULTI ANI, tuturor femeilor!!!

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani! de www.efelicitari.org/data/media/9/8_martie038.jpg" target="_blank">8 MARTIE!

Mergi la inceput

Am revenit...Wof...URATA zi si in Bacau! Mohorata si cu mult vant....

Monique, mercic , pentru ca mi-ai atras atentia! Din instinct, am dat "space", si, cum eram obosita, nu resuseam sa-mi dau seama unde gresesc. Te ! Esti o draguta!

Gety, mercic inca o data! Ai fost draguta ca mi-ai aratat ! Multumim si pentru urari.
FELICITARI!!! O pe Maria! E bun si asa, cu "mimica fetei". Sunt sigura ca in curand va cere singurica.

Mitzu...nici o sansa! o pun, regulat, pe olita dar nu face nimic. Mai "greseste" cateoadata si face pipi... A stat, o data, trei sferturi de ora, pe olita...Se inrosise in jurul funduletului, dar degeaba. Si, la 10 minute, dupa ce am ridicat-o, a facut, nr.2...pe ea! Am vrut sa o pun, imediat, pe oala, pentru ca se ghemuise, si mi-am dat seama ca urma sa faca nr.2, dar a inceput sa planga, sa se zbata si sa spuna "nu, nu, nu!!!" Wof!!! Nu stiu de ce ii este asa teama...

Alexandrina, multumim pentru flori. Si pentru reteta de savarine. Am cumparat ingredientele care imi mai trebuiau, dar...mai trebuie sa-mi cumpar si formele pentru savarine... (am uitat ca-mi trebuie si acestea )! Am sa va spun ce mi-a iesit, cand am sa fac si...daca are sa-mi iasa! Caci...sunt cam neindemanateca, atunci cand vine vorba de facut prajituri.
fetele!

Mergi la inceput

buna seara fetili
sper ca ati avut un 8 martie plin de bucurii
am primit o veste minunata pentru mine
MAINE MA DUC LA CONSULAT ROMAN DE LA MADRID
o sa mai dureze maxim 2 luni si o sa fiu si eu alaturi de puiul meu
cred ca e un cadou destul de minunat pentru mine
sa nu va spun ca astazi am vorbit si cu dary la telefon si maicamea vroia sa ii aseze receptorul la ureche si a zi"pun a mami nu dai paci"
ce sa mai a ost super scump
cand deschide maicamea pc-ul el gata spune "obim cu mami",iar cand ma vede pe messenger zice"ioti mami meu"
il intrebi unde este mami,iar el raspunde"a pania i vini a mini epide"
toata ziua ii merge guritza si face numai nazbatii

Mergi la inceput