Bucurii de sept-oct 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

aseara a cazut netul si nu m-am mai putut conecta
vroiam sa ii spun ioanei ca e lipsita de orice bun simt prietena ei care a venit in vizita la ea cu copilul bolnav,sa speram ca maria nu va face febra si sa nu ia antibiotic
adina gemenii tai nu se dezmint
eunice imi pare rau de toma ca e bolnavior
gety maria sa o tina tot asa

lilina inteleg ca vladone al tau nu se dezminte nici el
am vrut sa mai scriu da ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

va pupez pe toate si bucuriile din dotare
revin cu informatii despre intoarcerea mea in tara
sper sa fie cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Elenia, multumesc !Eh...nu mai am cuvinte...despre ce s-a intamplat. Mitzu ia tratament in continuare...fara antibitotic, multumim lui Dumnezeu! Sa dea Domnul sa nu aiba nevoie, nici in continuare, de antibiotic.
Plus ca...am vorbit, zilele trecute, pe messenger, cu amica mea, si mi-a spus ca fetita ei are si giardia. De la gradinita i-a luat. Fetita era sub tratament pentru acest diagnostic, cand a venit la noi dar...Iti dai seama, ca am sunat, iar, imediat, la pediatru sa intreb daca sa-i refac analizele Mariei. Tocmai, ce i le-am facut si au iesit bune. Pediatrul mi-a spus sa nu le refac, dar sa incep sa-i dau picaturi HELMIFLORES. Sunt bune pentru tratarea parazitilor intestinali dar si pentru prevenirea acestora. Sunt naturale, nu au ce sa-i afecteze. Asa ca...acum luam si picaturi. Of ! Mda...asta e situatia...invatatura de minte, sa-mi fie. Imi pare foarte rau... ca e o fata buna, sufletista, ne intelegem bine. Ne cunoastem...oho...de cand eram nemaritate. Am lucrat, impreuna, in aceeasi bransa...intr-un domeniu cu pretentii etc. Are studii, facultate... Nu stiu ce s-a intamplat cu ea de a fost atat de neglijenta...Of...

cat despre venirea ta, in Romania...Sa dea Dumnezeu sa ajungi cat mai repede langa puiutul tau. N-am inteles, ce legatura are ambasada etc. Nu cunosc intreaga poveste. Mai am pana studiez toate capitolele. Oricum , te si-ti urez Drum bun!
Il si pe Darius! Dargul de el...e scumpic tare...cum vorbeste el...stie unde e mami, de PC etc.

www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mamicilor, sa fiti sanatoase si sa fiti fericite

elena, iti doresc sa fii alaturi de puiul tau cat mai curand posibil si nimic si nimeni sa nu va mai desparta

yoana, sanatate mariei

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Eloise! Sa ai parte de o viata senina si fericita alaturi de cei dragi tie!
La multi ani, mamici!Flori pentru voi!
Xandrutza, multumesc mult pentru felicitare! Esti o draguta intotdeauna!
Gety, felicitari Mariei pentru reusita cu olita!
Elenia, asta da veste buna! Cred ca numeri zilele pana sa-ti revezi puiul!
Am facut si eu mucenici, atat din cei moldovenesti (a fost pt prima oara cand am facut) cat si din cei muntenesti. Au iesit deliciosi. O sa pun si poze zilele urmatoare.
Noapte buna tuturor!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Servesc ultima cafea de acasa! De maine, inapoi la servici.
Of, iar am uitat ceva...

ELOISE, LA MULTI ANI!De multa sanatate fericire si impliniri sa ai parte!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

sarutmana de cafea

am uitat sa transmit LA MULTI ANI pt.Eloise.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Cu scuzele de rigoare, caci in we am fost tot pe drumuri, urez si eu Andrei:
LA MULTI ANI ! multa dragoste, fericire, impliniri si mult noroc!

De asemenea mamici minunate , va doresc La multi ani! sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Gety, saru`mana pentru cafea!
Elenia, ma bucur pentru vestea buna, sper sa treaca foarte repede timpul pana la revederea cu putul tau!
Lexi Ma bucur ca ti-au iesit mucenicii!
Ioana, din cantitatile date mie nu mi-au iesit prea multe savarine, pentru ca eu am niste forme mai mari; dar sunt delicioase si nu ai ce gresi la ele, doar sa ai grija sa nu deschizi cuptorul primele 15 minute, albusurile sa le bati bine, bine. Uite asa mi-au iesit mie: savarine

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, fetelor!Nu stiu ce-i cu mine, azi, dar am un soooomn...Casc intr-una...

Xan, !!!Savarinele tale arata...minunat si, cu siguranta, cred ca sunt (sau au fost...) delicioase.N-are cum altfel, la cum se prezinta...!!! Yami-yami!!! Daaaaaaaa.ma duc azi sa-mi iau forme, ca nu am decat de tarta cu fructe, pandispan, pasca...dar sunt prea mari. Mercic pentru tot ! Nu e greu, din cate mi-ai spus...Dar la mine e totul pe dos, cand vine vorba de prajituri. Cand e sa fac o reteta usoara, ma relaxez atat de tare si sunt atat de sigura pe mine...incat imi iese...sau mai bine spus, nu-mi iese nimic cum ar trebui. Si, cand ma apuca, nu foarte des, sa fac nu stiu ce reteta complicata, atunci imi iese delicios.
fetele!

Lilina, multumesc! Acum, are putin nasucul infundat. Se simte, cand doarme. Respira greu. I-am dat cu Humex spray, dar degeaba. Nu mai stiu ce sa-i pun in nasuc.
Sanatate lui Vladut!

www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput