Bucurii de sept-oct 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 6

yoannamarie spune:
Test [url= "http://www.totsites.com/_includes/fitimage.php?maxwidth=150&img=../totimages2/1/73905/3368191-IMG_0871.jpg"]poze[/url]
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

yoannamarie spune:
Nu mi-a iesit... mai incerc maine...acum sunt foarte
si ma duc la nani...Mercic, Gety
! Ai fost draguta ca mi-ai explicat. Undeva...ma depaseste...caci, stiam cu parantezele [url] etc ...si, totusi, ceva imi scapa. Oricum, te
si iti multumesc inca o data!
www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Monique_new spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoannamarie Test www.totsites.com/_includes/fitimage.php?maxwidth=150&img=../totimages2/1/73905/3368191-IMG_0871.jpg" target="_blank">poze www.totsites.com/tot/maria-elena Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate! "Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..." Ioana, mami de ![]() |
Dupa primul URL ai lasat un spatiu. Daca il scoti merge

Eu inca dorm asa ca voi reveni cand ma trezesc

1 Anisor

GETY spune:
Asta am zarit si eu: un spatiu liber care trebuie sters, intre primul "=" si primele ghilimele.
Neata de la Iasi. E o vreme rece si urata afara.
Monique_new, hai nu facem incantatii sa vina vremea frumoasa?
Asa creste Maria Diana

Monique_new spune:
Neata Gety aoleu da ce nu as face. Ma deprima rau vremea asta.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Fetelor cum faceti mucenicii??? Nu am facut niciodata si as vrea sa fac anul asta. Xan presimt ca tu faci si din aia cu coca Mie aia de fapt imi plac.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Monique_new, daca ziceai de ieri, luam reteta de la mama, ca-i facea tare buni... Am trecut aseara pe la ea cu Maria...
Dupa amiaza placuta!
Asa creste Maria Diana

xandrutza_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique_new Fetelor cum faceti mucenicii??? Nu am facut niciodata si as vrea sa fac anul asta. Xan presimt ca tu faci si din aia cu coca ![]() 1 Anisor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Nu-i acum acasa, dar cand vine o s-o intreb de reteta.

xandrutza_76 spune:
Andra, la multi ani fericiti, plini de realizari frumoase!
Pentru tine, floricele.

xandrutza_76 spune:
Buna! Azi cam tarziu, dar mi-am rezolvat treburile casnice
Gety, felicitari Mariei! Azi cum e, tot la olita a facut?
Ioana, nu-s grele savarinele, eu le fac asa: 5 galbenusuri le mixez cu 5 linguri zahar, adaug 5 linguri pesmet si o lingura faina, o lingurita praf de copt, 1 praf de sare, mixez bine, bine, dupa care adaug 5 albusuri batute spuma, amestecand foarte usor, cu lingura de lemn, de jos in sus; repartizez compozitia in forme si dau la copt, pana trece testul scobitorii.
Savarinele coapte le pun intr-un sirop din 2 cani apa, 200 g zahar, esenta de rom (sirop fiert); le las sa-si traga siropul, le scot, le tai, le umplu cu frisca (eu o fac din smantana, cu zahar si intaritor pentru frisca), iar deasupra pun jeleu rosu de la Dr. Oetker, preparat cum scrie pe plic.
Lexi, ar fi o idee sa vina Maria cu Cristi in tara, macar o saptamana... Totusi, cine stie cat de greu i-ar veni ei fara tine, tie fara ea...
Eni, sanatate la pui!
Ramo, nu stiu ce-o fi insemnand ceea ce am visat. Macar ne-am intalnit
Na, nu mai pot scrie, sunt solicitata