Bucurii de sept-oct 2006 (160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Tasia, multumesc pentru cafea! Eu Narcisei ii dau dulce, ceva facut de mine, dar nu mult si nu des; oricum ea prefera merele, fructele in general. Ciocolata a gustat in cateva randuri, am ferit-o pana acum.
Ioana, nu te invinovati, ai incercat sa ajuti; poate prietena ta nu vrea sa-si asume o raspundere in cazul lui Sebicu, cine stie... Poti incerca Sinupretul, am auzit si ca ar da rezultate in cazul mucisorilor.
Sanatate bolnaviorilor nostri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Anca, la multi ani fericiti! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Flori pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neata

La multi ani ANCA, sanatate si fericire iti doresc

cat despre Sebicu va scriu exact mesajul Andreei "abia aseara la 23 au reusit sa-i faca CT" (computer tomografy) "acum e terminat, nu mai are nici o putere" (i-au dat tot felul de calmante ca sa stea cuminte la tomografie) "e nemancat de ieri dimineata, iar acum il astept sa il ia la sala sa ii puna tubuletele de dren si raspunsul la CT"
ce sa va spun, mi-a fost teama sa o mai sun aseara,
incercati si voi sa o mai sunati, sa o sustineti moral, pt.ea conteaza fff mult
eu i-am spus ca toate sunteti alaturi de ei si va rugati la DD sa se faca Sebicu bine.

Yoanna, of, multa sanatate iti doresc si tie dar si Mariei

nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, sunt ravasita de situatia asta cu copilasul asta bolnav

fug la treaba
vorbim mai tarziu

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

lilina eu am mai vorbit cu mexxa prin mesaje la telefon, nu pot sa o sun pentru ca nu-mi gasesc cuvintele, si nu vreau sa ma apuce plansul la telefon, nu cred ca as incuraja-o in acest fel. Astazi vreau sa fac tot posibilul sa merg la ea. Si sper sa pot sa o incurajez, pe mine situatiile de acest gen ma sensibilizeaza si ma fac sa plang Spune-mi tu ca ai fost la ea, ce sa-i duc? ce are nevoie? Eu stiu ca ea e modesta si nu o sa-mi spuna ce are nevoie, asa a facut si data trecuta cand a venit in Bucuresti cu Sebi. Merci

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, ma doare sufletul cand ma gandesc la Sebi cat de chinuit e si cat timp petrece prin spitale, in loc sa se bucure in liniste de anii astia frumosi. N-am apucat ieri sa mai caut si alte adrese si clinici, dar promit sa o fac cat de curand. Din pacate fix acum am o perioada in care trebuie iar sa fac o gramada de lucruri si parca nu mai apuc sa fac nimic.
Tasia, eu i-am mai dat Mariei dulciuri, e drept ca incercam sa le evitam cat de mult putem, dar uneori mai prinde cate-un ursulet Haribo, cate-o napolitana, cate-un biscuite sau cate o lingurita cu urme de Nutella pe ea. Ceea ce fac eu in casa, in general nu mananca, nu o atrage. Nici mucenici moldovenesti n-a vrut sa guste, i-am dat eu o bucatica de marimea unei masline si atat.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Anca, la multi ani!
Mai treci si pe la noi si mai povesteste-ne despre voi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

La multi ani Anca

Lexi E bine ca Maria nu se omaoara dupa dulciuri, Fabi e disperat cand vede ciocolata, nu stiu daca este asa pentru ca nu prea i-am dat sau pentru ca, chiar ii plac ducliurile Eu sunt si putin disperata, nu las pe nimeni sa-i dea nimic dulce, nu-i dau iaurturi cu fructe, incerc sa-i dau multe fructe si legume proaspete...

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

TASIA, ii poti duce niste supa, daca ai (am inteles ca mancarea e buna acolo, dar altceva e supa facuta in casa, cel putin pt.Sebi), niste fructe si iaurtele, pufuleti, un suc de portocale Teddy d-astea. eu i-am dus si ei niste paine, cascaval feliat si sunca (la fresh-box), un orez cu carnita.. diverse, ce poti tu, e binevenit, iti dai seama ce cheltuieli are saraca de 2 saptamani, de cand e in spital
E la Budimex, la ORL pe etajul 3, cum urci e in stanga, treci de usa de termopan si iar stanga, la terapie intensiva (asa scrie pe usa, dar e o rezerva)
Eu am imprumutat-o si cu niste bani, dar nu o sa ii mai cer inapoi, daca ai cumva posibilitatea 20-30-50 lei, cat poti, la fel, orice suma e binevenita, dar NU trebuie sa te simti obligata, daca nu ai nu-i problema. Asa cred eu, ca ar ajuta-o.

O sa trec si eu saptamana asta pe la ea, cred ca maine, mi se rupe sufletul cand vad prin ce trece.

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Tasia, ai inteles gresit, Maria e innebunita dupa ciocolata. Doar ca noi evitam sa-i dam. Vine si ne cere, ii explic ca nu am, nu am cumparat, face scandal 5-10-15 minute, depinde de toane si pana la urma se linisteste. De uitat nu uita insa. Ieri i se pusese pata pe un iaurt simplu, vroia mortis iaurt insa taica-sau a refuzat sa-i dea pentru ca era expirat de cateva zile (eu uitasem de el). A facut un scandal monstru, mi-a povestit sotul, si seara, inainte de culcare ii spune iar lui taica-sau ca vrea iaurt. Asta dupa cateva ore bune. Totul depinde insa de noi, sa reusim sa gestionam cumva situatia in asa fel incat ea sa nu aiba castig de cauza.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

La multi ani, Anca!

Ma mir ca i-au dat calmante lui Sebi ca sa ii faca TC. Eu stiam ca ii anesteziaza, ca sa nu se miste deloc.Trebuia sa ii faca si ui Petru TC dupa accident dar el abia trecuse printr-o anestezie, plus ca ii facusera mai multe radiografii si au zis ca un TC face cam cat 20 de radiografii si au preferat sa il tina sub observatie. Sper sa iasa rezultatele bune. Eu nu mai am nr de tel al Andreei.

Tasia, baietzii mei mananca dulciuri gen miere, budinci, prajituri facute in casa. Ciocolata - cam o data la saptamana. Eu folosesc zahar brun. Nu am din cel alb in casa.Oricum pe Toma nu l-am mai putut feri de atatea ca pe Petru. Plus ca Petru vine de la gradi cu idei despre ce a vazut la colegii lui ca manaca la gustare (ei merg dimineata cu pachetel de acasa, doar pranzul si gustarea de dupa masa o servesc de la gradi). Nu va zic ca are un coleg care vine dimineata avanc ca pachetel mancare de la MC .
Eu incerc sa le dau din toate grupele alimentare.

Ai mei tusesc pana dau in vomat.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput