Bucurii de sept-oct 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Eunice, off, imi pare tare rau. Multa sanatate baietilor. Toma a mai facut febra?
Yoanna, foarte bune pentru nas sunt picaturile Vibrocil. Noi din astea i-am dat Mariei la ultima raceala.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
xandrutza_76 spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, Sebicu, Daria, puii lui Eni!
Sebicu si Andreea, ne gandim la voi!
Lilico, am citit si eu materialele puse de tine, sunt bulversata, suparata; am mai primit azi o veste despre o cunostinta de-a mea care a ajuns cu fetita la spital, ieri, ma intristeaza nespus asemenea vesti
Of tare multi bolnaviori...
mamici, pentru mobilizare!
GETY spune:
Yoanna, noi am folosit pentru nasuc Colargol.
La Maria mea mucii au insotit intotdeauna o problema de sanatate. Cand s-a vindecat, au disparut si ei. Se zice ca nu trebuie insistat foarte tare sa-i scoatem din nasuc.
Eu am patit odata ca acum ii scoteam, si dupa maxim 1/2 ora organismul ii fabrica inapoi.
Multa sanatate si lui Petru al lui Eunice si fetitei care a trebuit sa se interneze in spital.
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Gety, merci! Nu se stie exact cum a ajuns in asa situatie, niste episoade convulsive, privire fixa, in gol, la un moment dat nu-si vedea manutele, aiura... A fost suspectata ca a inghitit ceva medicamente, dar tatal acasa nu a gasit niciun ambalaj aruncat, nimic in neregula, si nici la spital cand i-au facut spalaturi nu au gasit nimic. I-au facut tot felul de analize, a vazut-o un neurolog, se asteapta rezultate. Cert este ca dupa perfuzii si-a revenit, e vioaie, umblareata... Dar ce au tras ieri nu pot descrie...
Ioana pentru mucisori se mai poate folosi Sinupret, Karvol (eu pe asta l-am utilizat). A, si Sterimar, asta era bun si pentru mine.
yoannamarie spune:
[b]Seara buna, fetelor! Of...cat de mila imi e de Sebicu si Mexxa. Sa le dea Dumnezeu, sanatate puiului si, cat mai multa putere, mamicii!!![ Dragii de ei/b]
! Am vorbit acum cu prietena mea din Norvegia...din pacate, m-a lasat...fara cuvinte. I-am copiat si trimis site-urile postate de Lilina, cu diagnosticul si... mi-a spus ca nu e grav. Ca infectiile apar, mai toto timplu, si pot fi tratate. ca si sora sotului ei a fost operata, cand a fost mica, de aceeasi problema si acum e ok. Mai acuza, cateodata, dureri de urechi si infectii, dar ia tratament si e ok. I-am spus ca Sebi nu raspunde la tratament, din pacate. Dar...se pare, ca nu a inteles nimic...din pacate. Ori n-a vrut... Ca, la ei in Oslo (Norvegia) nu sunt clinici speciale, ca e doar spital. Si, ca, in spital, nu cunoaste deocamdata, medicii. Nu stie ce si pe cine sa-mi recomande 

! Sincer, m-a lasat fara cuvinte...
...Nu ma asteptam la asta din partea ei. Probabil, cand are sa fie mama, are sa-si dea sema ce inseamna, cu adevarat, un copil. Mda...
Imi pare, SINCER, rau!!!! Am incercat... Daca as putea sa ii ajut cu ceva,pe Sebi si Mexxa, as face-o, fara probleme. Lexi, poate reusesti, tu, ceva. Bafta
!
www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
yoannamarie spune:
Xan, mercic!
Din pacate, azi nu am putut face mai nimic. De pe la pranz, m-a luat o durere de spate, si ma tine un junghi, asa, nu stiu cum sa-i spun, la ceafa si umar, in partea stanga. Am stat mai mult in pat. Si pe Mitzu, am cam neglijat-o azi, in ceea ce priveste joaca. Nu puteam sa ma misc. ma durea foarte tare. Am luat Nospa Forte. Acum, spre seara, am luat un Nurofen forte si, vad ca m-a lasat, cat de cat. Adica ma pot misca....Of...
Am sa fac savarinele, pana la urma, in forme de briose. Sper sa-mi iasa. Caci, de cate ori am facut tort, Mitzu a refuzat sa manance, pana nu a primit bucata, taiata dreptunghiulara sau patrata, ca la cofetarie. Ma gandesc ca, poate, daca le fac, individual, le va accepta mai usor. Multumesc, oricum, pentru ideea cu "mega" savarina!
Am in casa Sinupret. I-am dat, ultima oara,acum ceva timp, pentru tuse si pentru ca-i curgea nasucul. E bun si penrtu nas infundat?Ca sa stiu... I-am dat cu Humex spray, care e tot apa de mare ca si Sterimarul, din cate stiu. Dar nimic...Mercic pentru sfaturi.
!
Eni, sanatate lui Petru! 
Lexi, mercic
! Am in casa Vibrocil. Dar nu i-am pus in nasuc pana acum. Nu stiam daca poate fi administrat in timp ce ia Eurespal. Ce crezi? Mercic, inca o data.
Gety, mercic pentru sfat
! Asa-i cu "mucisorii si problema de sanatate". Dar, Mitzu ia tratament. Ce-i drept, nu ia antibiotic, dar pediatrul a spus ca nu e necesar. Si, problema asta cu nasucul infundat, a aparut de ieri. (ea e sub tratament de joi)Of...Nu stiu ce sa mai spun. Sa ma duc iar la pediatru?
Gata...ma retrag...ma duc la
...caci, simt, ca iar ma ia durerea...
Noapte buna, dragutelor si multa sanatate tuturor!!!
www.totsites.com/tot/maria-elena" target="_blank">Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!!!
"Omenirea datoreaza copiilor tot ce are mai bun de daruit..."
Ioana, mami de
Maria-Elena
anangel_lexi spune:
Yoanna, eu cand Maria a avut viroza i-am dat Eurespal, Sinupret, Vibrocil, toate concomitent. Nu i-au facut rau. Incearca si daca ti se pare ca ii fac rau, opreste Vibrocilul.
Multa sanatate!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
tasia spune:
Va citesc din umbra, mereu, dar nu prea apuc sa sciu.
pufy la multi ani
si astept vesti despre tine si nazdravanii tai frumosi 
Mexxasi Roxana ma gandesc mereu la voi si sper din tot sufletul sa se faca copilasii mai bine 
lakioana una dintre bucriile care mi-a ramas in memorie inca de cand avea 2-3 luni este Reby
A ramas la fel de dulce si frumoasa
Si este bravo ca stie atatea sa faca, Fabi nu vrea sa stea la desenat, la citit de povesti, la imagini din carti, la desene animate deloc, el sare, alearga, se zbenguie, toata ziua, nu are stare sa stea intr-un loc pentru orice activitati de acest gen. Abia astept sa treaca timpul sa-l dau la fotbal, chiar daca eu imi doresc alt sport pentru el, nasul lui, antrenor secund la Steaua deja i-a "rezervat" loc
A, si fabi e stangaci, aici il mosteneste pe tacsu.
monique E o dulceata mica Cosmi, are figura de actritza 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
tasia spune:
eloise La multi ani 

O sa vorbesc cu doctora noastra, ne este si prietena buna, neonatolog la Universitar, pediatru la G. Alexandrescu si Medsana, deci stie multi doctori sa-mi recomande un dr. bun pentru Mexxa Nu am crezut ca va ajunge atat de grav de aceea nu am intervenit, plus ca ma gandeam ca ar fi bine sa mearga la doctorul care-i cunoaste deja istoricul.
Fetelor cat de des dati copiilor dulciuri? Eu una nu-i dau aproape deloc dulciuri, chiar daca le fac in casa eu, mancam pe ascuns. Iar ciocolata in cazuri rare are sansa sa manance. Consider ca dulciurile si in general zaharul nu le afce bine la varsta asa, ii agita pe moment si le slabeste sistemul imunitar in timp, parerea mea, nu dati cu rosii. Dar ma gandesc pe de alta parte ca poate sunt prea restrictiva siobsedata cu alimentatia lui.
Anastasia, mamica de
tasia spune:
Neata, poftiti la cafea, ceai verde sau fresh, in functie de preferinte 
![]()
Fimiu are grija sa ma trezeasca mereu inainte de 8, el nu stie ca eu ma culc pe la 1-2 dimineata, pentru ca nu ma pot culca pana nu ma pun la curent cu noutatile de pe forum
Ma bucur sa vad mai multa miscare pe aici, si mai ales mamici care disparuse o vreme 
Anastasia, mamica de