Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

La Multzi Ani fetelor dragi! Va doresc dragoste si intzelegere in familie!Ma scuzatzi ca nu mai apuc sa scriu... si nici chiar sa citesc temeinic (ci doar pe fugite)... Gabisor tuseste noptzile intr-o veselie (joaca in noroi si in baltzi de la gradi si udatul din cap pana-n picioare isi fac efectul!) iar ziua doar muceste garla (trebuie sa inchidem robinetul si nu stim cum... ca nu functzio nici unul dintre remediile de pana acum!) Si azi si maine am teste... azi am `compozitzie` si maine `kapitel test`... asa ca tocesc cuvinte, timpuri de verbe, etc
Mimitete - sa va fie de bine vacantza! scrie-mi pe e-mail cand vii... de-abia astept sa ne intalnim
Ica, Doina, Nelia, Ktrinel, Ana - multa anatate la copilasi!
Laura - lui tati nu-i era teama de a patra lb... ci de distantza de la noi la sc franceza... dar, faptul ca inca nu intrevedem inca nici o posibilitate de a `traversa` oceanul acasa il face sa accepte sa o dam pe Gabisor la LyceeFrStL sa inceapa sa invetze fr si sa se obisnuiasca cu ideea de sc... In sperantza ca cel putzin in 2010... (daca nu reusim in 2009) vom ajunge inapoi - baremi sa stie copila engl si fr si sa nu se simta pierduta cand intre in colectivitate in Canada.
Am zbughi sa trezesc pruca si sa o spalsi sa imbrac ca la 7:15am eu tre´s-o zbughesc la scoala.
Va tzuck cu drag si va urez multa-multa sanatate (un gand in mod special pt cele care au mai multa nevoie acum Olga, Oana, Dana P, Valen, Try )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

La Multi Ani la toate fetele si mamicile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mihaela, sa va fie de bine vacanta si spune-mi si mie dc ai aavut tantari ca nu prea imi place s aplec cu spray-ul dupa mine
Dana si la restul bolnaviorilor- sanatate maxima!
LA MULTZI ANI DE 8 MARTIE!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

8 martie fericit, sper ca v-ati simtit rasfatate!

Va tin pumnii sa nu fie nimic la o analiza mai amanuntita, am vazut ca sunt cateva fete care au emotii.

O saptamana frumoasa evridodi!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.18]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani Mamici!
O primavara frumoasa va doresc!

http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Hai la macenici, neamule, si 40 de pahare!

o saptamana buna, se pare ca vine primavara, prognoza arata pe urmatoare 2 saptamani doar o zi cu temp sub 0 grade

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'La Multi Ani' si de la noi de 8 Martie !!

Am fost ieri la 'Disney On Ice', La 'avant spectacle' n-am fost in stare sa ajungem, din cauza de avansat ora.
A fost tare frumos (noua ne plac genul asta de spectacole), cu Ariel, Tinkerbell, Cars si Lion King.

Azi a inceput scoala, iar lectii diseara.

Cum a fost sambata la Muzeul Copiilor ?

Pe curand si o sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Denisam, erau tintari dar parca nu asa multi ca anul trecut. Eu zic sa nu risti sa nu-ti iei sprayul ala. Eu ii dadeam pe toti preventiv seara inainte de a pleca la masa/spectacol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mersi mult Mihaela- o sa iau spray de kids si de adulti,just in case.
Alte nemultumiri sau masuri de precautie?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani de 8 martie!

ieri am primit cel mai frumos compliment de la al meu sot: dupa somnul de dupa amiaza (al meu) mi-a zis ca arat de 18 ani

Mergi la inceput