Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Denisam unde mergeti in vacanta?

Eu am cumparat sprayuri de tintari de la magazinele naturiste nu am folosit deloc dar erau citiva parca.
Daca cumva ne intilnim pina pleci la vreo intilnire ti le pot face cadou daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

DanaM-Mergem din 21-27 martie la Punta Cana-Catalonia.
Mersi frumos, eu sper sa ne vedem pe 14 martie sa serbam ziua Femeii- nu-i asa ONTARIO-Gravidutele vin, Olga?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Citat:
Intrebarea mea catre un adolescent este: sa stabilim limite si obligatii copiilor nostrii ori sa-I lasam in bataia vantului, sa-si aleaga ei calea ( daca o vor gasi vreodata…) ?

Fara a fixa limite n-are cum sa devina un adult ok. Oricat ar fi lasati copiii de capul lor, tot exista acolo niste limite impuse, doar ca-s mai putine. Ideea e ca daca nu le impui tu, le impune oricum societatea, deci acuma alegi ce vrei: sa le invete de la altii sau de la tine. Lasand generalul la o parte, fiecare copil e diferit si personalitatea copilului conteaza mult in alegerea metodelor de educatie. Deci pana la urma fiecare alegi in functie de el si de cum poti si tu ca parinte sa “manuiesti” educatia unui copil. Pt ca uneori stim ca e mai bine sa procedam in cutare fel, dar nu ne iese sau nu putem. Da, sunt uni icare se dezvotla mai frumos intr-un mediu mai permisiv si altii care au nevoie de mai multe interventii/limitari, impuneri etc. important e cat ne putem da seama fiecare de ce are nevoie copilul ca sa ajunga acolo unde vrem noi, pt ca tot ce facem facem in raport cu o anume imagine pe care o avem noi in minte despre cum vrem sa arate copilul nostru dupa x ani, cnad va fi adult.

Miki, dr. care i-a montat tuburile lui adrian mi-a zis ca nu i se pare chiar ok ca el e de atata timp cu ganglionii mariti, tre’ sa ma duc la un ultrasound cu el sa ne asiguram ca e ok. Iar infectiile cele doua in ureche care le-a avut dupa ce i s-au montat tuburile, mi-a zis ca nu-s ok, in sensul ca nu ar fi putut sa faca aceste infectii decat daca i-a intrat apa in ureche. Ceea ce e posibil pt ca eu ma renuntat sa-i mai pun dopurile in ureche la baitza seara. Era prea chinuitor. Si le dadea mereu jos.

Denisa, daca vrei contact info ale naturopatei la care merg eu cu adrian. E la Dufferin cu Steels.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA tuturor mamicilor si de la noi
Am fost si noi la dr noastra de fam, toate bune si frumoase. Raportam 1kg luat la 3 sapt. In schimb motanul ne toaca de cap. Am cantarit pisoiul vineri si cadou ne-a trantit cele 2 posibilitati drept pe cantar (deci Dark nu sunteti singurii), iar cand am mers la dr motanul a tinut sa o avertizeze cand l-a cantarit pe pisoi ca ii face pp si kk in direct
Nu va zic ca nu am inteles mai nimic din discutie pana nu a iesit tati cu motanul afara, caci motanul avea multe de zis de fratiorul lui
Noi stam cam prost cu colicii astia, atata foiala si miscare din maini si picioare...
Dar macar noaptea nu plange de la ele. Acum mai incerc si o alta varianta a dr. Imi zicea dr sa ii dau sa pape cand vrea el, caci daca e nervos mananca si mai lacom si se accentueaza colicii.
Caci la mine cam asta e problema, cand am lapte prea mult, el inghite cu tot cu aer ca il ineaca.
Ca nu cred sa fie de la mancarea pe care o mananc eu, ca nu mananc cine stie ce. A, si mi-a zis dr sa nu mai beau lapte, doar iaurt sau lapte batut.
ieri si alaltaieri ne-am plimbat pe afara si zau ca is mai obosita decat in timpul zilei. Nu mai zic ca inca nu m-am adaptat la noua formula, ca tot uit cate ceva de a lui bb pe acasa:)) Sambata am plecat fara gentuta cu schimburi
Am trimis ceva pozici.
Try chiar vroiam sa intreb d etine. Maru trimiti ceva mucenici si la mine?:)) Ce ai facut cu negresa? Eu nu situ cand sa le mai fac pe toate si imi scot palaria intai si intai in fata lui nelia pt cum face fata cu atatea pe cap.
A si vroiam sa zic multa sanatate Podeanu! Las ca o sa fie bine.
Si mai era cineva cu pb de sanatate asa ca uram multa multa sanatate la toata lumea.
Fug ca sunt chemata:)) Cred ca l-a antrenat taica-sau sa nu ma lase la comp.
V-am zis ca plecam in tara pe 18 mai? desi cand aud aici la DanaMario, mimete si denisam, mai ca as schimba macazul:)))

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Vin Denisa. Numa asa sa va minunati cata m-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Si eu, si eu

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

DanaM-Mergem din 21-27 martie la Punta Cana-Catalonia.
Mersi frumos, eu sper sa ne vedem pe 14 martie sa serbam ziua Femeii- nu-i asa ONTARIO-Gravidutele vin, Olga?

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Zambeste, si maine e o zi!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie: unde se pot cumpara luminari de botez la Montreal? De la botezul lui Antonia a trecut cam mult timp si nici nu stiu pe cineva care sa fii fost nas de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, intreb miine nasii si iti spun. Dar eu stiu ca la Lisandru a luat de la preot, de la biserica romaneasca din Cote Vertu. Nu am citit ce ati mai scris, dar nici nu mai am putere sa stau acum, miine dimineata la cafea. Va pe toate!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o informatie: unde se pot cumpara luminari de botez la Montreal? De la botezul lui Antonia a trecut cam mult timp si nici nu stiu pe cineva care sa fii fost nas de curind.

Oana, mama lui Antonia

Oana, cred ca am vazut la Ambrosia (patiseria greceasca din Laval unde sunt toate minunatiile), poti sa dai un telefon sa intrebi:

4657 boulevard Samson
Laval, QC H7W 2H5

(450) 686-2950#8206;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

oanagabriela - In Toronto stiu, nu stiu in Montreal dar iti pot da o idee. Eu am fost in zona greceasca din Toronto si am gasit o gramada de magazinase cu fel de fel de lumanari, imbracaminte pentru botez si nunti. Grecii au aceeasi religie cu noi si stiu ca sunt specializati pe genul asta de sarbatori (am gasit pana si fundite cu o mica cruciulita - marturii- de pus in piept la invitati)

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput