Sezatoarea canadiana (134)
Raspunsuri - Pagina 8
Ica 1975 spune:
Mimitele, bina ca v-ati recuperat rapid la aterizare Si eu sunt de acord cu tine, obligatoriu o sapt in sud ptr toata lumea, ca atunci poate ajungem si noi
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
nelia spune:
Pe pagina 2??? Hai, uite o -uta de la mine, poate va treziti. Eu cu cine vorbesc!?!
La multi ani de 8 martie, ziua tuturor femeilor! Uite dedicatia mea, insotit de multe, multe ! Sa fiti sanatoase, iubite si rasfate pentru ca meritati!
P.S. Eu am primit cadoul! Lisandru tocmai ce si-a pocnit buza de marginea unei masute.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
pitilache spune:
La multi ani de 8 martie! Sa fiti iubite si sanatoase alaturi de cei dragi!
Nelia, pentru Lisandru!
Mimitete bine v-ati intors! Niste poze ceva sa ne incalzim si noi la suflete?
columbiana spune:
Mihaela, sa va fie de bine vacanta si sa tina bateriile incarcate :)!!!
Dana, sanatate
E o zi superba afara, de nu si-ar mai face iarna de cap!
Nelia, chiar la melodia asta ma gindeam azi pe afara
LA MULTI ANI de ziua femeii pentru toate!
nelia spune:
Si noi am stat astazi pe afara! Foarte frumos, sper ca se duce iarna, imi este atit de dor de soare, de caldura, de copaci infloriti sau inverziti, de flori... Dar, chiar si asa cum e iarna aici, stiu sigur ca imi va fi dor si de zapada.
Am ascultat o melodie veche, pe care nu o mai auzisem de foarte mult timp, v-o pun si voua:
nelia spune:
Si un tango pentru indragostiti, dar de-al nostru, cu Gica... l-am dansat pe Lisandru pe Gica Petrescu pina a adormit mititelu':
mi_ro spune:
La multi ani fetele de 8 Martie! Sa aveti o primavara frumoasa si norocoasa!
Am intrat pe contul comun si am depus ceva poze de pe la Craciun incoace.
Vedeti ca s-a schimbat ora. Azi am fost cam aiuriti cu ora asta data inainte cu o ora. Maine dormim mai "putin".
O seara frumoasa!
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
oanagabriela spune:
Dana P, si multa sanatate! Asa cum zice si Mihaela, trebuie sa gindesti pozitiv Sa stii ca soacra mea are un nodul de peste 20 ani, este tot acolo, nu s-a marit, nu o deranjeaza si nici nu a facut vreun tratament pentru el.
Ica1975, magazinul de lichidari este tot acolo, la nivelul parkingului subteran. Daca faci o tura, nu se poate sa nu il gasesti.
Mimitete, bine v-ati intors din vacanta si sa va tina pina la vara cea adevarata Abia astept sa plec si eu
Noi am fost si ieri si azi la ski, a fost superb, doua zile minunate, cald, soare si zapada inca buna De miine incepem iar scoala si ne poticnim in lectii
La multi ani de 8 martie la toate fetele de pe sezatoare
monicutza_bb spune:
La multi ani de 8 Martie tuturor fetelor de la Sezatoare!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Dragaica spune:
La multi ani fetelor !!!! o primavara frumoasa si senina
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png