Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu revin, ca am mintea scurta:
Daiorpi, pupici la martisor
biscu, bine ai revenit!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi mergem la dr. Mallette-Tetrault, nu este romanca, cred ca mai degraba-i frantuzoaica. Mi se pare f. ok, cu experienta, are vreo 50 ani.

Dana, du-te si tu la clinica asta, si fa-ti analizele amanuntit.
Au laboratoarele acolo, vreo 3 ore dureaza tot, si stii cum stai.
Iti da Rendez vous foarte repede, daca vrei "bilan de sante".
http://www.physimed.com/

Analizele le platesti, dup-aia vezi, ce iti ramburseaza asigurarea.

Eu cred ca si iarna asta e de vina, eu cand stau afara am moralul mult mai sus, decat numai in interior.

Daiopri, sa ne mai scrii, f. frumos povestesti.
E asa frumoasa perioada asta, cand stai acasa cu 2 puiuti mici.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Mai dar voi scrieti nu gluma.

Ar trebui sa fie mandatory o saptamina in Sud pt fiecare rezident canadian, asa pt supravietuire. Iti umpli bateriile pt inca un an. Eu am inceput deja sa numar zilele pina la urmatoarea vacanta...
Tare deprimant however sa treci de la soare, verdeata, apa cristalina la cerul asta mohorit. Nici macar temperatura nu ma deranjeaza atit de tare fata de lipsa soarelui.

Multumesc lui almo pt informatiile pretioase. Resortul mult prea mare pt gusturile mele si calcare in picioare, aglomeratie peste tot. Restaurantele gastronomice mare dezamagire...In rest numai de bine .

N-am apucat sa va spun cit de bolnava am fost inainte sa plec. Eu nu cred ca am stat 3 zile acasa bolnava in viata mea, dar de data asta m-a doborit gripa si cu mine si pe fii-mea si pe mama, trei dintr-o lovitura. Eram toate pe antibiotic cind am decolat si ne-a trecut de cum am aterizat de unde am dedus eu ca nu ne prieste clima .

M-ati distrat grozav de discutiile voastre in legatura cu anumite organe ale lui pepitu. In locul lui mQQm eu le-as pastra si i le-as arata cind o fii mai mare.

Apropos, ce mai fac burticile de Ca? Sa nu-mi spuneti ca trebuie sa citesc inca 60 de pagini la alt subiect pt asta? Executive summary please!

Nelia, masina mare care sa consume putin din pacate nu prea exista. M-ai terminat cu programul lui Octav, el are mai mult de 24 de ore pe zi? Cind le face pe toate?

valen si Dana, tinem pumnii sa fie bine, trebuie sa fie bine. Stiu ca e usor de zis si mai greu de facut dar positive thinking e important. Hai sa te scot la cafea, terapie gratis

Oana, ca fost posesoare de pietre la bila, eu m-as programa la operatie (laparospcopica) imediat ca tot iti dau astia peste 6 luni. Dureri ca alea nu doresc la nimeni, nasterea este un fleac...

ange, dar noi cind mincam din cozonacul ala ca de la prajiturile lui Nelia mi-am luat gindu'ca numa'lui mQQm vrea sa-i dea ca cica nu ma calific?

Sa va fie de bine intilneala.

lorelaim, s-ar putea sa ne vedem. Iti dau de stire daca se confirma.

AnaStroe, cum mai stai cu moralul? Dar maru? Try, misca ceva piata sau e moarta in papusoi asa cum cu disperare scriu ziarele?

Chiar nu stie nimeni pe cineva care cauta post de executive admin in Montreal?

Denisam, vacanta placuta si vreme buna.

Un weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

DanaP....eu, din ce descrii tu acolo, zic, ca, e numai stressul creat de...ganduri. Hai sa-ti povestesc ceva: In 1997 mama mea a facut o histerectomie la Spitalul Militar Central din Bucuresti. Am stat cu ea aproape tot timpul, in spital, vreme de o saptamana. Ce-am vazut acolooooooooo....m-a ingrozit...Fete de 25 de ani cu metastaza....eh...mari nenorociri... Si, pe parcurs ce vedeam...simteam ca incepe sa ma doara toata partea de jos...Am ajuns acasa si...vreme de luni de zile, am avut dureri...Dana, dar cand spun dureri...EFECTIV ma durea...Si, am inceput sa nu mai dorm nopatea, am inceput sa nu mai mananc, am facut caderi de calciu, am inceput sa am mari aritmii ale inimii...ce mai...aveam un rau general. Dar...nu am vrut sa ma duc la dr...sotul meu insista si eu...nu si nu...Ii spuneam: nu vreau sa stiu ce am...ca daca stiu...o sa mor in cateva luni...Pana intr-o zi, cand , sotul meu , in culmea disperarii ( ca devenisem imposibila ....) m-a luat cu forta si cu scandal si m-a dus la dr ( ginecolog). Mi-a facut dr consult, mi-a facut ecografie, vreme de o saptamana m-a trimis la toate testele posibile. Si....toate analizele au iesit...perfecte. M-a chemat apoi, ca sa-mi dea rezultatele la ea in cabinet si mi-a explicat pe indelete totul...adica, ca...nu am ABSOLUT nimic ....Ei bine, cu mana pe inima iti spun, ca, dupa ce am iesit din cabinetul dr...nu mai m-a durut nimic, dar NIMIC...ziceai ca mi-a dat dr o licoare miraculoasa si...m-a vindecat ...Apoi am inceput sa citesc mult despre autosugestie ca parca nu-mi venea sa cred, chit ca simtisem pe pielea mea... Asa ca...eu sper ( si cred) ca si la tine e...tot autosugestia ca te gandesti ca...ce-oi avea... Dar, ia sa vezi ca...n-ai nimic...si ca totul o sa fie bine...

ONTARIO, eu vin, pe 14 martie si cred ca vin cu Sinzi ( fii-mea mai mare)...il las acasa pe sot cu Thea. Denisa, tu o iei pe Emma?

Vai ce frumos a fost azi afara, chit ca a batut vantul...parca simt in aer miros de primavara, si voi simtiti la fel sau la mine e...autosugestia ( ca tot am vorbit mai sus de asta...)?

Pupici pentru toate fetele de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Abia acum am ajuns acasa, am fost la Biodome, m-am intilnit cu Pucku si cu Steph... a fost tare placut! Ir Steph m-a uimit cu cunostintele ei despre animale si pasari. Istet copil! Dar asa cum ii umbla mintea, asa ii umbla si piciorusele si gurita. Asa ca, Ange, daca vrei sa stii cu cine te intilnesti miine, uita-te dupa o fetita care nu sta nici o clipa intr-un loc si apoi, la citiva metri in urma, apare si mamica ei, calmaaaa!

Nu am citit, am ajuns doar pina la mesajul Danei si am zis sa-i dau ei intii link-ul cu clinicile private, ca poate adorm linga copii... Uite, Dana, poate gasesti ceva aici:

http://www.santeprivee.ca/Montreal/lc-243-0.html

De asta am auzit, mergea un cunoscut la ea si era multumit:
http://www.santeprivee.ca/Urgence/Medecine_Privee_Notre-Dame-515-24-0-0.html

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ehehee mimitete,bun revenit!
se vede ca ti-ai incarcat bateriile.ai intrat in forta pe subiect
cozonacul ala il mancam cu prima ocazie.sa vina si la noi ghioceii si musai o punem de o iarba verde.
Imi pare rau ca ai fost bolnava.Se pare ca eu am fost prima din pluton si apoi,rand pe rand v-am dat si voua.Nici in ziua de astazi nu stiu ce gripa sau ce virus am avut de nu a trecut decat cu antibiotic

In seara asta am fost cu Maia la optometrist.Ne-a comunicat pediatra ca nu vede bine.3 zile pana am reusit sa prind un loc liber sa ne vada cineva,am stat pe jar dar nu v-am mai spus.Nu are nevoie de ochelari.Durerile de cap pe care le acuza se pare ca sunt de la oboseala.Are 5 kg minus sub limita normalului.este incredibil cat este de slaba!M-am pus cu bata si cu mancarea pe ea.I-as face ceva analize dar nu-mi da nimeni.Nu vor mai pediatrii astia nici alergati sa dea un set de analize complet la copii!Chiar nu inteleg
La laboratoarele alea private de care vorbiti voi poti merge fara trimitere?Ce ar trebui sa fac si unde sa ma duc sa-i fac copilei analize? sunt tare nelinistita.pe bune de am stare

nelia,foarte tare!m-ai lamurit bustean.

maru
,macinicii nu sunt luni?

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ange, uite aici am vazut ca au si pediatrie, incearca, poate ai mai multe sanse.
http://www.santeprivee.ca/Pediatrie/Clinique_Medicale_Elite-391-238-0-0.html

Nu stiu cum sa ti-o descriu, ca ochii imi alergau tot dupa potirnichile mele... Astazi ea m-a recunoscut si m-a strigat, cind credeam ca am pierdut sansa sa ne intilnim... ca de obicei, am ajuns mai tirziu, ca am avut show cu ai mei copii si pina am iesit din casa...

Mihaela, dau prajitura la primul colt de iarba verde la care ne intilnim. Pe mQQm am bagat-o in fata, din motive de pepitzel. Bine ati venit din vacanta, ma bucur ca v-ati simtit bine. Si imi pare rau ca ati fost atit de bolnavi inainte de plecare, inseamna ca la noi a fost usor de tot, ca am scapat ieftin, nici macar o otita acolo... ca vad ca au fost multi foarte bolnavi in acea perioada. Si legat de Octav, cind il auzi zice ca nu face nimic, o freaca la rece... pentru ca el considera ca nu e suficient (pe line de sport, ca altfel zice ca face prea mult chiar).

Au adormit plozisorii, ma duc si eu la nani, in seara asta dormim toti patru... Octav a ajuns cu bine, stateau la un pahar cu totii... nu va spun ce mi-a trecut prin cap toata dupa-amiaza, ca ma bateti, si tot eu sint cea care dau cu pozitivismul in cap la oameni.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ange, macinicii sunt luni, dar nu trebuie sa exersam? nu, n-am facut aseara, am facut nachos si ne-am uitat cum Melinda s-a certat cu Jim, dezaaaassstruuu!

mimitete, sa-ti fie de bine sederea, nimic, nimic mai, depresia in floare!
sa aveti un we placut, ca al meu incepe cu vizita la dentist

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maru-am dat mai departe hartiile, sa fie cu noroc.
SI eu am pus aluatul la facut, deci sper sa iasa ceva azi.
Khristin-am trimsi adresa,va asteptam.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cum a fost azi? V-ati vazut?

Noi am fost la medic, sper ca am intrat in linie dreapta si ca rezolvam Ana, multumesc ptr sugestie, tipul mi-a placut, pare profesionist nu banda rulanta, sper sa nu ma insel

Oana, tu care ne dai atat de multe info ai scris odata de un magaz de lichidari in Carre Decarie, mai este acolo? Noi ne-am propus sa-l gasim, insa trebuie sa cautam scarile de la parcarea interioara, care nu stim unde sunt

Duminica frumoasa

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput