Sezatoarea canadiana (134)
Raspunsuri - Pagina 6
biscu spune:
ange, uite aici m-am prezentat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121905&whichpage=5
cu ceva timp in urma.
ciao si weekend fain
Podeanu spune:
valen,Donia,si restul fetelor ca ma mai scoateti din butoiul cu tristete.
Pe mine ma macina si faptul ca nu ma simt bine deloc. Am zile in care ma trezesc ok, cu chef de viata, bine dispusa. Si am zile in care sunt trista,mohorita si am si arsurile astea in piept. Azi de ex eram sa zicem ok de dimi, la 10 am dus copii la tuns si pe drum m-a luat iar starea de rau. Parca imi vine sa lesin , ma inmoi toata si simt asa o caldura interioara mare. Am last copiii la tuns si am fugit linga la un Jean Coutu. Mi-am luat tensiunea, 138-70. Am mai luat-o la 2 minute dupa scazuse la 129-83. Nu am probleme cu tensiunea, inima tocmai ce mi-a zis ieri la control ca e ok. Atunci ce naiba poate fi? Nu vreau nici sa ajung la spital sa atirn pe acolo 6-7 ore ca sa-mi zica ca nu am nimic.
oana, clinica la care lucrezi tu e privata sau de stat? As incerca sa merg si la control la privat, dar nu stiu nici o clinica. Imi puteti da si mie ceva info, please.
mamaana spune:
va doresc un weekend minunat
dana, acum vad ca nu te simti bine, nu stiu ce sa-ti zic in afara de odihneste-te, ia vitamine si du-te la un control mai amanuntit. ai grija de tine
ma pregatesc sa fac macinici
Daiopri spune:
Doamne dragi eu nu mai tin ritmul. Ca am un martisor muzical. Cantaret il face mama
Am zis eu cand l-am nascut si am vazut ce sonor avea ca am incurcat-o da speram sa ma insel.
Are pisoiul o gura de ar tb sa il trec la categoria tigrusor. Cand il apuca nu se mai opreste si se aude din blocul vecin cred. Noroc ca noaptea e rezonabil ca altfel... Incercam sa iesim pe afara ca e mai linistit pe acolo, si asa mai fac si eu ceva miscare. Mai prost e ca stau vizavi de mall si una doua top inauntru si cheltui bani
Motanul e ok cu tigrusorul fara semne de gelozie, si incearca si el sa isi petreaca ceva timp cu el, asa putin cum e. Asteptam sa se mai "lumineze" si cel mic sa raspunda cate ceva:)
MonaB mersic de sfaturi stiu si eu cu teoria, da daca sar dulciurile astea pe mine:))) Daca ai timp poti sa imi trimiti.
Nu tin diete sau ceva, incerc cum ziceai sa vad ce mananc:)) si nu prea mult. Cand vaz ca se desumfla bidonasele mai trag o tura mai serioasa de papa:)) Mai prost e cu gimnastica, eu is lenesaaa tare. Mai degraba nu mananc:))
Sanatate bolnaviorilor.
Laurajr cum mai e cu Ioana? Va "intelegeti" mai bine? Ca si motanul meu e cam cum descrii tu si din pacate faptul ca ma nervii scurti nu ajuta:((
Va dorim LMA de 8 martie, ca noi intram mai rarut.
stefany_p spune:
Cge, spune-mi te rog, la ce medic de familie te-ai inscris la Physimed? mai sunt medici romani pe acolo?
la analize ti se percepe o taxa? parca sa stiam eu...
Mona_B spune:
Daiopri, cu multa placere!dulciurile sunt calorii goale si te opresc sa mananci ce ai tu cu adevarat nevoie, adica proteine, fibre, grasimi nesaturate. In plus iti dau energie instant, care dispare rapid si te simti mai obosit ca inainte. Eu am noroc ca nici nu-mi plac prea mult, prajituri nu fac decat la sarbatori, de cumparat cumpar din an in Pasti, mai mult sotul cumpara si pentru copil, care imi seamana si doar le gusta. In schimb ciocolata buna...asta-i slabiciunea mea in materie de dulciuri.
Daca tot le consumi, papa-le dimineata ori dupa masa principala niciodata seara, si fa miscare, plimbari daca nu-ti place sa alergi ori aerobic, totul e sa consumi surplusul ala de calorii. Dar asta e valabil pentru dupa alaptat, ca acum nu-i cazul sa te chinui sa slabesti.
Ma bucur ca ai great time cu puiutzul. Papa bine si de toate si odihneste-te cat poti, sa pastrezi lapticul.
maru spune:
valen si Dana Podeanu va doresc multa sanatate. Dana, cred ca e si stresul de vina in oboseala asta!
va doresc o zi buna de 8 Martie.
si eu ma indrept spre macinici, inca nu am decis daca in seara asta, sau maine mai spre pranz, dar eu ma indrept spre...
a...si ucid negresa pana la urma, mi-a dat date aiurea si doctorii au refuzat sedinta! O gatui!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/