Sezatoarea canadiana (134)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Ioi, ce bine c-am intrat! Ca am motiv de bucurie! Felicitari, Try! Ma bucur foarte mult, era si timpul sa vii sa dai o veste buna. Iti doresc sa fie bine si sa te simti in regula la noul servici. Si multa bafta si sotului tau, daca tin eu minte bine cu ce se ocupa, s-ar putea sa fie mai greut acum, cu criza, sa-si gaseasca ceva, dar sa speram ca va avea noroc. Inca o data, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Magdone spune:
Hello,
am mai iesit si eu din barlog ca sa zic ca vin si eu la intalnire, treceti-ma si pe mine pe lista pls.
Try, felicitari multe multe pentru job! Bafta si sotului sa-si gaseasca!
DanaP, multa sanatate si iti pumnii sa iasa bine analizele, sunt convinsa ca nu e nimic grav!
Ange, la multi ani inainte cu sanatate si noroc!
Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
maru spune:
DanaMario, tu nu vii? hai la intalneala, mi-ar place sa te cunosc
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
mikiion spune:
Try ma bucur pentru tine. Pentru tine a fost un pas inainte sa gasesti ceva mai bun
Acum esti datoare ca pana pe 24 sa scrii macar un mesaj pe zi, sau 3 Apoi te iertam...
La doctor ai fost cu ganglionii?
Mona_B spune:
Denisa, vin si eu, sotul e in charge cu fiu-meu in weekends, si sambata asta nu lucreaza. L-as lua si pe Vlad insa nu sta o clipa locului, asa ca vin singura.
Am aruncat un ochi pe site-ul restoului sa vad meniul, ca io-s cam picky, dar n-am vazut nik deocamdata, e in curs de update. Pentru ce ora v-ati decis?
Pentru sambata se anunta deocamdata mult soare si nu foarte frig.
See you soon,
Mona
Mona_B spune:
Try, ma bucur de nu mai pot pentru voi:)))era si timpul, eforturile tale n-au ramas nerasplatite. Felicitari si sa incepi cu dreptul,,,cum sunt sigura ca vei face
Te sun diseara. Olga, si pe tine, ai trecut pe la Square One azi, daca tot ai avut programarea la ultrasound?
Mona
CriPOD spune:
Denisam, as veni cu mult drag, dar sunt mult prea squished de tot felul de obligatii, mai ales ca marti plec si sunt in plop cu toate. Sa mai zic ca jumate din hainele ce le alesesem acum 3 saptamani sa le duc nu imi mai sunt bune? Asa ca numai un shopping imi mai lipseste pe langa restul. Dar mi-ar place, mai ales daca apar si fete pe care nu le-am cunoscut inca, uite aveam ocazia sa le vad "mari si late" si pe Mona si pe Olga. Next time sigur.
try, felicitari multiple, taci si faci, bravo tie!!! Sa-ti fie cu noroc si-un pas inainte!
Nelia, acum imi dau seama ca am uitat sa te incurajez un pic, pe de o parte, pe de alta habar n-am cum, ca eu sunt muta de uimire la cate faci. Cat despre scoala, ai tot respectul meu, ma doare stomacul cand citesc, de-aia nu te sfatuiesc, ca daca incep sa scriu tot ce pot produce e "da-o cu slanina, please".
Distractie placuta vineri la 5. La epilat o sa ma gandesc la voi!
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Mona_B spune:
Mqqm, imi pare rau ca nici sambata trecuta nu ne-am putut vedea, fiu-meu a avut vreo 2 zile o indispozitie din cauza despartirii de bunic, si a fost destul de clingy mai ales cu mine incat l-am tinut dupa mine mai mereu...acum e din nou foarte bine, vesel, mancacios, jucaus si mai ales...ascultator!
Ramane pe alta data,
Mona
Podeanu spune:
Wow, ce veste buna. Felicitari Try!
Maru asa m-a binedispus blogul tau..
ptr restul.
Cristina, vacanta placuta si sa faci multe poze. Vreau sa-l vad pe pepit cu tot cu "ambalaj"
nelia spune:
Mi-a mai revenit un pic buna-dispozitie, ca am citit si eu despre Glen in timp ce am bagat in mine. Marule, uite si mai scrie, te rog. Am cumparat un pui la rotisor si cartofi prajiti, na, ca m-am saturat de mincare sanatoasa si care nu ingrasa. Cred ca de asta eram si depresiva... Si am mai facut dimineata si o prajitura Alba-ca-Zapada, care nu le place fetelor, asa ca papa mami... nici nu mai pot respira.
Try, spuneai ca voi mincati toti legume crude, de care si cum? Adica cum le servesti, cu ce?
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU