Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

mQQm, vacanta placuta! Daca tot nu-ti mai vin hainele, nu ma bagi si pe mine intr-un coltisor de valijoara!?! Nu mai stiu, unde plecati si pentru cit timp? Oricum, sa aveti vreme frumoasa si o vacanta de vis!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci marea gaseala de primavara e la ora 5 iar eu va fac o supriza si o aduc cu mine pe Margott tada! care nu vine singura, ci cu David, tadatada!

ma bucur ca v-a placut postarea mea, e nici pe jumatate atat de hazlie pe cat a povestit-o Glen!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nelia, cartofii prajiti sunt no.1 pe lista mea de junk foods..cu maioneza si usturoi, culmea ca sunt singura din familie careia ii plac-sotul doar gusta din cand in cand, copilul nici atat- asa ca atunci cand ii gatesc nu-i impart cu nimenisa stii ca niste junk food o data de 2 ori pe saptamana face bine la psihic, dietele sunt real junk, de aici problemele si atitudinea nesanatoasa fata de mancare a celor care dieteaza la greu.
Ca tot pomeneati de junk food, mi-ati deschis apetitul..seara asta ma duc sa cumpar un borcan de Nutella
Maru, esti funny rau:)keep writing

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mno si acum sunt confuzata. Deci e la 4 sau la 5? Sambata, nu?

Mona mancarea e ok. Acolo facem noi de obicei chefurile de ziua femeii. E chiar langa biroul meu. Nu am fost la square one ca am avut ultrasoundul la 1:30. Nu am mai avut vreme. Dar vineri am appoitment la doctora. Daca vrei ne vedem.

Maru ce bine faci c-o aduci pe Margott.

Margott nu vrei sa stati la noi peste noapte? Eu te invitai...

Try super!!!!!!!!!!!!!!!Ce ma bucur!

Magda abia astept sa te vad.

mqqm ce pacat!

La ultrasound am dat peste o romancutza care mi-a dat toate detaliile. Pitica e fetita 100%, are 2,900 kg, mai mare cu 2 saptamani decat varsta sarcinii. Cum calculeaza astia nu stiu. Stiu ca sigur va fi mai micutza decat Tony balaurul de 4 kg. eea ce ma bucura ca scap iar cu fofoloanca intreaga. E cu caputzul inspre iesire, deci suntem ready. Acum depinde cat mai pune carnita si cat o mai tin. Oricum isi sugea degetelul de zor. Nu stiu cat e de frumoasa dar nasul cred ca e a lui taica-sau (sanatoasa sa fie ca plateste mama de operatie estetica) Glumesc.

Vai si iar vine noaptea, si iar nu dorm. Mai nou noaptea e ziua mea preferata. Va las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Olga, ne vedem cum nu. Il iau si pe micul print ca nu am cu cine sa-l las. Te sun maine.
Ce m-a amuzat faza cu pitica ta. Manechin o faci...insa nu din aia anorexica, please. Frumoasa e sigur
Mqqm, zic si eu ce pacat ca te-am ratat de data asta. Da' tot ne vedem noi in Yorkdale.

Mergi la inceput

Olga, la 5 e intalnirea, scuze de ameteala, iertare fie-mi! Eu am scris gandidu-ma ca plec la 4 de acasa ca sa ajung la 5 la gaseala!
Apoi maine nu e exclus sa ma vezi ca postez ca intalnirea e vineri, ca eu abia astept sa va vad, sa evadez, sa vin la terapie! VREAU la SANATORIU!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Lorelaim, felicitari pentru carnetul sotului (asa sint oamenii, invidiosi), sa il foloseasca sanatos Ce mai face Gabisor?

Try, felicitari pentru job si sa gaseasca si sotul cit mai repede

mQQm, sa aveti o vacanta de vis

Olga, sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos si mincacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

try felicitari pentru noul job!!! Suna foarte interesant! Bafta in continuare sotului!

Aripa Mtl, noi nu ne mai intalnim?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

pai uite de aia tre sa mananc eu si mai mult peste, uitai de sot de Lorelaim sa il felicit de permis! Pai cati dintre care ii cunoastem noi au permis in Suedia? ha? sa aud? Numai sot de Lorelaim si tati de Gabisor! La mai mare!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Tocmai a plecat mesajul meu lung in neant , reiau!

Try, felicitariiiiii si bafta la noul job ; tinem pumnii si pentru sotul tau! apropo, Marule, sper ca la voi s-a remediat

Ce-or mai fi facind gravidutele, nici o veste despre Zaraza ?

Nelia, capul sus si ignore quebsilor, trebuie sa se termine si scoala asta cumva

Mihaela, ma intrebai de oferte de joburi, sunt putine si proaste; o singura agentie, Randstad recicleaza aceleasi oferte inexistente de citeva luni incoace (intr-o oferta de prin februarie aparea programul lor de sarbatori ), sa dea senzatia de oferte de job.
Eu sunt tot in standby cu **** astia de la RevenuQc, care acum + de o luna imi spuneau ca mi-au acceptat candidatura si ma vor suna in 5-10 zile, si...pauza;

Mqqm, vacanta frumoasa si...poze

Mergi la inceput