Sezatoarea canadiana (134)
Raspunsuri - Pagina 17
Denisam spune:
Andra-FELICITARI SI SA FIE BINE!Tocmai ce vroaim sa te intreb cum mai stai,ca nu ai zis nimic demult.vezi ca nu a durat asa mult
Deci vrem detalii-ce post,unde,locatie,plssi bem cum sa nu-deci tu te-ai scos ca are cine sa te duca acasa
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
maru spune:
Try, FELICITARI!
cum zise Denisa, detalii, vrem detalii!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Donia spune:
Felicitari try!!! Dai de baut
Deci numarati-ma si pe mine la intalnire, vreau, pot, vin!
nelia, un pupic sa mai ridicam spiritul! Strange din dinti si mergi inainte, uneori asta e tot ce putem sa facem!
Dana P. un pupic si pentru tine , ca multe greutati ai mai avut!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
inacanada2005 spune:
Denisa, eu vin, negresit, cum sa ratez sarbatorirea zilei de 8 martie? Acolo s-o putea bea si alcool? Nu ca sunt eu mare bautoare dar ...sa sarbatorim asa cum trebuie, nu? Si vin cu Sinzi. Tu o iei pe Emma? Ca sa stiu ce sa fac sa o iau si eu pe Thea sau nu.
Referitor la Aida si Emma...nu mai mi-aduce aminte ca plang seara de seara si ma duc si o iau in brate pe Thea si o strang, tare tare....si ma gandesc ce fericita trebuie sa fiu ca Thea e asa cum e...chit ca ma mai necajeste cu una cu alta...Off....parca mi-e si frica sa judec , dar cum o putea Dumnezeu sa lase atata chin pe capul unei fapturi asa de mici si de nevinovate????
try spune:
E post de marketing assistant ca idee generala, titulatura e mai imbarligata. E mult mai aproape de casa, fac probabil 20-30 minute pana acolo (Markham cu Finch), am program flexibil cu incepere intre 7 si 9 dimineata (ceea ce ma avantajeaza enorm, mai ales daca de la toamna reusesc sa-mi dau copii la daycare si sa nu mai chem bunicii pe aici). Muncesc mai mult, adica sapt de lucru e de 41,5h, dar macar iau si-un ban in plus. Firma pare ok si merge bine, neafectata de criza asta (tehnologie de noise and vibration control in domeniul constructiilor mari, nu rezidentiale).
Denisam spune:
Ina-iti spun vineri ce fac cu Emma,depinde si cum se trezeste.
Andra-ma bucur mult ca ai gasit, ca stiu ce presiune era pe voi,amindoi fara job si cu 2 kids mici-ma bucur ca firma e ok si ca iti da bani mai multi-bafta multa!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
try spune:
O facem lata, ina, ca doar avem motive.
Denisa, am mai vorbit noi, la salariul meu anterior, orice serviciu as fi gasit ar fi fost peste banii aia. Sunt doar cu pic in urma ta, deci e de bine. Dar faptul ca e aproape de casa si ca am orar flexibil ma incanta cel mai tare. Ei, n-o sa mai am boieria de la vechiul serviciu, asa ca forumul va deveni un lux cu siguranta. Insa la intalniri cu mare drag o sa vin de cate ori le organizati.
DanaPodeanu, imi pare rau de stresul cu genunchiul, sper sa iasa toate f bine in final.
ritah spune:
Andra ma bucur mult pentru voi, sper ca si sotul tau sa-si gaseasca un job repede si mai bun decat a avut.