Sezatoarea canadiana (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Voi mai aveti putere sa scrieti Aidei-ceva incurajari pt EMMA- ca eu deschid cu frica la 2 zile si ma buseste plinsul-tare greu e doamne sa treci prin atata suferinta..Incep sa formulez si nu pot termina- Doamne ajuta sa ii fie bine si sa le aline suferinta!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, Mikiion, sa stii ca nu am nici o problema cu ei, eu nu-mi simt locul, ei sint acolo unde trebuie. Nu consider ca o fac din rautate, poate cel mult din indiferenta, dar asta e normala pina la un punct. Singurul lucru care ma dezavantajeaza este ca nu sint imigranti, sint mereu singura printre ei, e meseria lor cum s-ar zice. Pina acum am mai avut macar un coleg sau daca nu, macar erau mai multi in virsta... dar in grupele astea doua sint atit de tineri! Nu pot sa spun ca fara griji, pentru ca ma uit la ei, nu au nici 25 de ani si deja stau singuri, lucreaza, foarte putini fac facultatea si atit, in domeniul asta se gaseste de lucru pina la un anumit nivel si ar fi pacat sa faci datorii, cind poti sa-ti platesti facultatea. Eu ii vad ca pe copiii mei, cind vor fi mari, si ii admir si mi-e cam mila de ei, ca acum ar fi vremea sa se distreze, nu sa munceasca, le va iesi pe nas atita munca. Nodul in git vine de la faptul ca nu gasesc puncte comune cu ei, eu iau cursurile in functie de programul familiei si nu le iau la rind, cum fac ei, si asta ma scoate in afara. Ei se cunosc, lucreaza impreuna si la alte cursuri... Ma rog, vreau sa spun ca nu le gasesc lor neaparat o vina, si, la urma urmelor, nici macar mie, doar ca s-a creeat asa o situatie, ca acasa abia fac fata, ma duc acolo si ma intreb ce caut... si cind mai vad ca e si frig si, mai nou, ploua... imi tot vine sa ma duc! Dar numai azi ma pling... si un pic joi, ca probabil voi primi cealalta nota, care nu are cum sa fie mare... si acolo e mai grav ca martea, ca e atelier de jumatate de ora in fiecare seara si cind stiu ca se apropie si ca trebuie sa ma lipesc de o echipa... si ii vad cum se aduna ciorchine din ochi... mi se face rau, imi vine sa ma fac mica-mica si sa ma duc acasa, la mama mea! Dar stiu ca astea sint probleme minore... mai grav e ca n-am umbrela si ca hainele de ploaie ale copiilor si umbrelele lor sint ori mici, ori nu exista... asa ca, trebuie sa scoatem bani din piatra seaca si sa imbracam copiii de ploaie... transpira in hainele groase de iarna. Si mai am din astea mici si minore, o lista intreaga!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisam, nici eu nu pot scrie. Am incercat dar nu pot Nici nu stiu ce-as putea sa-i spun unei mame atat de incercate

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu abia mi-am luat inima in dinti si am scris primul mesaj acolo, desi urmaresc cu sufletul la gura ce se intimpla cu micuta. Dar dupa ultimul mesaj al Aidei... ce pot sa-i mai spun!?! Decit sa tac si pentru o suferinta mai suportabila.

Am intrat acum pe linkul pus de tine, Mikiion, si am cautat, la UQAM nu am vazut asa ceva, am cautat si legat de TS si se pare ca programul meu nu are decit cele doua stagii mari si late de la sfirsit, dar trebuie sa am 59 de credite ca sa intru in primul si, in functie de specializarea aleasa (eu vreau individ/familie/in special copii), e musai sa am facute cursurile prealabile cerute. Am gasit un intervenant dispus sa-mi raspunda la intrebari, ca sa pot face tema bazata pe analiza unui interviu si ma bucur ca e la Centre jeunesse, unde mi-ar placea mie sa gasesc un contract micut pentru prima data, mai ales ca au tot timpul nevoie de cineva care se descurca cu calculatorul, ca sa invete tinerii... e un punct de plecare si asta. Abia astept saptamina viitoare sa vad care e situatia pe teren.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Maru-mersi pt povestea cu pisici din blog-deci cand il cunos cpe Glen asta, ca are cam acelasi gusturi cu mine, si eu urasc pisicile si poate vrea nenea asta 2 kids mari deja, in loc de pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Denisam, exact asta ziceam si eu acu' vreo doua zile. Eu nu mai pot nici sa citesc ce scrie mamica, ma simt si prost, ca un spectator de prost gust, ca stau confortabil pe scaunul meu, in felia mea de viata si belesc ochii neputincioasa la tot necazul acelei familii in adancul ei.

Ange, la multi ani, mai ales daca zic unele fete ca e ziua ta!

Olga, tinem pumnii sa vii cu vesti bune si sa te simti mai bine si tu.

Dana, eu nu stiu care-s legile pe la voi, dar te incurajez la maxim sa fie bine. Am mai zis, am vazut si eu negru in fata ochilor vreo 6 luni cu un nodul la san pt biopsie, si n-am putu face nimic decat s-astept intre cancelari ca intrase spitalul in carantina din cauza SARS si au anulat pe toata lumea. Dar va fi bine, eu cred totusi ca daca e ceva suspiciune serioasa din partea dr, erai deja operata.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.17]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Olga, uite aici e gaseala, abia astept sa te cunosc!

Web site: http://www.starwalkbuffet.com .
Adresa: Rockwood Mall4141 Dixie RdMississauga, ON L4W 1V5Ph.: 905-629-2288
Harta: http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=4141+Dixie+Road+Mississauga,+Ontario.+L4W+1V5&sll=43.624328,-79.604729&sspn=0.008357,0.022745&ie=UTF8&t=h&z=16&iwloc=addr

Si eu vreau! La ce ora e?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, gaseala e la 5, nu intarziati ca eu nu garantez ca stau cuminte si va astept, adica ma bag adanc in bunatatile alea
Apropo, facu cineva rezervare?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Olga- abia astept sa te vad.
Mona- te vedem si ep tine.
mQQm-hai ca nu poti sa lipsesti dintre gravidute
Khristin-vii cu Yasmi sa aduc si eu pe Emma?
Inacanada-tu ce zici?
Cine mai vine si sa stim cine suna la bufet ca sa rezerve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vin si eu, vad ca ati fost harnicute si ati ales deja locatia. La ce ora e intalnirea? Ca am si motiv de sarbatorire pe langa 8 martie. Gasitam job, vineri ma duc sa semnez contractul si pe 24 se pare ca incep. Mai trebuie sa gaseasca si jumatatea servici si apoi ne intram iar pe fagasul normal.
Am vorbit si cu simona73 (ca doar suntem vecine pt inca o sapt.) si venim impreuna cu o singura masina.

Mergi la inceput