America (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, nu iti fie frica, sota-miu o spus ca o fost tare ok.Operatia a durat vreo 15 minute, mai mult a durat pregatirea ochilor si cica i-au frecat cu niste periute apoi laserul a click-uit vreo 10 secunde la fiecare ochi si gata.In ziua in care el s-a operat au mai fost inca 15 pacienti si inainte cu o zi cand el a fost in pre-op au mai fost 15.Acum are 4 feluri de picaturi de pus in ochi plus niste medicamente dar dupa o sapt mai ramane cu 3 feluri de picaturi, apoi cu 2 si ca astea o sa ramana vreo 3 luni.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, sanatate mamei tale. Am fost si eu tot asa, Vicodin nu mi-a ajutat deloc.

Da Sinzi, asa-mi povesteste si Alexandru pina imi vijiie capul.

Pantera, pai sa le iau si eu pretzels de-alea la copii.

Ciuf, astea sint: http://www.subzero.com

Mergi la inceput

AB, :)

Fetelor sa stiti ca Aidan e blond si nordic looking pt ca omu se trage si din neam de nemti si din irlandezi, nu e copilul postasului LOOOL.

Bunica sotului a fost nemtoaica, nascuta si crescuta in Germania pana in '45 cand familia ei a fugit in America de Sud.Ea era copila, vreo 10 ani, cand a ajuns in Paraguay.
Apoi de partea mamei sotului, jumate sunt nemti, jumate irlandezi deci pruncul meu blond cu ochi albastrii pe ei i-a mostenit :)

Sinzi, haha, ce tare e sotul tau, pe ocolite iti spune sa nu mei pe acolo :D

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Ramona, daca le gasesti pe undeva sa imi spui ca eu ma gandesc ce trist o sa fie Aidan cand ne mutam in decembrie...sufera tare cand calatorim si nu isi poate manca pretzel-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciufule, philip e tot bolnav, azi m-au sunat sa-l iau acasa de la gardi ca avea febra 101.8. l-am luat, daca l-ai vedea nici n-ai zice ca-i bolnav. l-am carat dupa mine pe la spital sa-mi iau sange.
eu-s bine, sanzi, merci de grija, mananc putin si des (naspa). glicemia pare ok, maine ma vad cu dieteticiana.
adriana, ce mai dansati voi acolo :)

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vazut pianul...si am ramas
In primul rand tipul care il vinde (un indian) sta intr-o casa gen Dallas..intr-un cartier unde toate casele sunt asa...si se merge calare (motivul pt care il vinde: fata lui de 15 ani s-a plictisit sa cante, si vor sa scape de un obiect inutil)
Pianul e aproape nou, in conditie excelenta, canta foarte bine, e fooooarte ingrijit!!!!
Il iau!!!!

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Brava Sinzi, faci o treaba buna!

Andreea, iti faci tu singura teste de glicemie sau mergi din cind in cind la control? Sorry pentru Philip, du-l si pe el la medic daca vezi c-o tine tot cu febra.

AB, sa stii ca nu merge primul link, dar al doilea link e tare fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

AnaMaria eu am mai primit si Ultram si Methadose pentru dureri de lunga durata. Si erau mult mai tari.

Ufff e clar ca pustii te vad "mama stresata". O vad si eu pe cea mare ca ma priveste cateodata ca ratusca pe mama gaina care da din aripi pe mal.

Ramona copy/paste tot asa ca se opreste parserul DC-ului :

http://www.nwpli.com/photo/locations location.php?data[location]=westmeadow.php

Da tipul e foarte talentat si pasionat si are si o familie faina. Am mers cu el in Rep. Dominicana si se trezea inainte de rasarit sa plece dupa pasarele cu un aparat enorm.

Sanzi no urmeaza-ti mirosul :)

Philip pupa puiul sa se faca bine de tot si cu dieta sa vezi ce silfidutza vei f. Numa burticutza sa creasca cuminte:)

A fost foarte fain... desi batea un vant. Nu prea m-au lasat pruncii sa pozez ca era cam intuneric si ei sareau ca mustele si nu voiam sa-i recuperez uzi. Dar ceva tot facui si am vazut niste cormorani negri si pescarusi pestriti. Deh primavara inca n-a venit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

helalau si eu
sanzi- apari la ziar, tvu ceva?
philip-sanatate la pitic

noua ne-au trecut virusi, eu si sotul am ramas cu o tuse seaca.
am fost data peste cap cu tatal meu a facut al doilea MRI- au zis seamana- a cancer , a mers si al doilea doctor,nu e cancer, dar nu e bine acum , nu mai stiu ce e ,dar e ceva in zona fruntii,o desteapta ,a zis sa-l deschida, sa vada ce si cum ....asa de aiurea.

ocebine- sanatate mamei
pantero- refacere rapida sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

adriana- mama mi-a trimis pachet(eugeniile) si alte chestii ,dar au pus-o sa mearga sa scoata un certificat,nu mai stiu exact.si in felul asta sunt si ei acoperiti.

Mergi la inceput