America (154)
Raspunsuri - Pagina 20
AB spune:
Pumba imi pare tare rau. Noi tinem pumnii sa fie bine.
Panterutzo da da... asa zic toti... ca nu-i al postasului Eu am iesit asa mai diferita de ai mei si mama imi zicea ca-s a sectoristului cu ochi albastri:))
Ramona J spune:
Of Pumba... sper sa fie bine, sanatate tatalui tau. Si voua, ca vad ca tusiti desi a trecut ceva timp.
AB, am reusit. Foarte fain site-ul si pozele. Constat ca am fost in multe din locurile de pe lista, dar sint si destule care ne-au scapat.
CristinaT spune:
Buna,
scuze de deraj, ca ma bag asa in subiectul vostru. Stiti cumva daca mai platesc ceva la vama cand primesc un colet?
va doresc o zi buna
Cristina
am fetita de 9 ani!
si :)
Delia21 spune:
Anca,cred ca un copil la 5 ani se poate bucura enorm de o camera foto,plus ca o apreciaza mai mult,...invata ce si poate face cu ea.Mos craciun s-a grabit si i-a adus una lui Rudy al meu,...cred eu ca e cam devreme la 3 ani,dar in fine,...mi-a distrus mie copilu o camera buna si,....ca sa nu se repete istoria acum ca o are pe a lui nu-l mai las sa puna manutele pe jucariile mele,...si el tare si-o iubeste,o butoneaza,dar nu o stapaneste,adica butoneaza la intamplare,....ne fotografiaza el dar pe bucati,nu pe de-a-ntregu.,uiteaci camera si propritarul cel entuziasmat http://good-times.webshots.com/photo/2670120350072337911EOCtwe
ADRIANA,o ce mi-au placut pozele,tare reusite,in sesnsul ca parca eram eu acolo pe strazile acelea vechi-europene.De localitatile respective,...pot sa spun ca mama tare-si mai doreste sa mai ajunga si ea sa le vada,o sa se bucure cand o sa-i arat pozele tale,...iar eu prin clasa a 5-a citeam o carte "am fost doctor la Auschvitz" parca se numea,...si tare ma ingrozeam...dar nu m-am lasat pana nu am terminat-o desi imi dadea cosmaruri.Sa ne fereasca dumnezeu de asemenea cruzimi ....fara cuvinte.Copilul,vorba Andradei e tare reusit si blondut,sa te bucuri de el toata viata!!!CIUF,si eu sunt doritoare de vesti despre LUCA,...ce mai zice,ce mai face?haioasa de tot Eva,sunt superbi oameni astia in miniatura Sanzi,deci ne vedem acus.Tare ma bucur ,...si sa nu uit sa-ti cer adresa parcului,...asa,...intre 4 ochi,...stiu sa fiu discreta,...caci pe mine nu m-a rapit nimeni niciodata....dar uite ca nu e timpul pierdut,mai sunt sperante....Bravo pentru pianina,...si eu imi doresc asa ceva prin casa.Eu azi,..incep operatiunea rut-canal,....si mi-e o frica de mor si nu alta.As da orice si oricat ca sa ma adoarma,...sa faca dentistu ce vrea pe acolo,...si sa ma trezeasca cand sunt gata de plecare.Deci exista dentisto-phobia!Sa vorbesc de lucruri ma frumoase,...am fost la IMAX,in Fort Lauderdale,...si am vazut muzeul stiintei si descoperirilor si un fiml 3D,...si pentru ca e la doar 40 de min de mers cu masina de casa,...cred ca o sa-mi fac abonament la ei,...adica sa ajung o data pe luna ,iar maica-mea e mare amatoare de 3D,...deci ne gasiram un nou hobby,pasiune?Si lui Rudy i-a placut tare filmul,nu vrea sa plecam de acolo.
philip spune:
ramona, mi-a dat endocrinologul aparat si-mi masor eu singura glicemia. ieri m-am dus insa la medic pt ca am cerut dr sa-mi dea ordin pt A1C, asta e un test prin care poti vedea cum ti-a fost glicemia in ultimele 3 luni.
azi piticul va merge mai tarziu la gradi, e inca acasa cu tati, l-am doftoricit eu, i-am luat si niste pastile homeopate pt raceala, sa vedem. cred ca va rata inotul maine daca tot nu se simte bine.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
blackpanterro spune:
Delia, , si eu sunt fan 3D, avem aici langa noi un IMAX dar nu am ajuns inca...
Andreea, sanatate multa lui Philip!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ciuf spune:
CristinaT, da, se plateste la vama.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Delia, nu iti fie teama de dentist. Root canalul se face pe anestezie. Asa ca nu vei simti absolut nimic. Eu la multe masele am bombardat radacinile. Ce naiba sa fac?! Nu mai am o masea fara plomba .
Trebuie sa ma intorc la frumuselul ala de doctor ce mi-a facut extractia acum o luna ca mi-a mai ramas un rest de dinte care ma jeneaza cand mananc. Alta distractie acum.
In rest, nu imi revin cu noua ora, as dimineata pana la pranz. Iar aseara se facuse unu noaptea si noi discutam despre frigidere. Nu mai spun ca adormisem si tzrrr-tzrrr, madam a mea (adica mama, asa o mai numesc eu) sa ne spuna ca Luca a fost tare nefericit la gradinita si a plans, asta dupa ce a facut pauza de 4 zile fara mers acolo.
Avem o vreme de cacao. Innorat, niscaiva praf alb pe jos, doar asa de sperieti si ... trebuie sa scot patrupedul sa isi faca nevoile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
ciuf- poza din balcon cu chitara ,musai sa o faci alb negru,marita ,e superba.toata saptamana au fost -10F,,,acum sunt 34F si toata lumea e la tricou.
ce am zis aseara? am terminat cu virusii?
nuuuuuuuuuu......m-au chemat la scoala ,sa-mi iau copila, mai erau 4 copilasi acolo bolnavi, isi asteptau parintii
cristina- se plateste o suma, acum nu mai stiu ,daca se plateste la colet sau la kg.
Delia21 spune:
Am supravietuit sedintei de root-canalDoamne ce frica mi-a fost din cauza aminitirilor mele horror cu dentisti din copilarie.Chiar nu credeam ca poate fi asa de usor,...singurele dureri au fost intepaturile de la ace,3 la nr,pentru anesteziere.nu a terminat treaba,a pus acolo un medicament si vrea sa ma vada marti sa terminam treaba.
Pumba,...of,copiii!Rudy e sanatos dar eu trag de un gat rosu de o luna de zile,...sa mai spun ca din septembrie pana in decembrie am avut gatu rosu non-stop?De la ce poate fi asta fetelor?