America (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona, nu chipsuri, din astia http://www.uniquefc.co.uk/images/pretzel_sesame_award.jpg LOL, toata ziua.Oare unde o intra atata pita??
Super Anuta cu I'm stuff LOL

Sinzi, faina aventura! :) Hai la noi ca te duc la baza sa vezi doldora de army, air force, navy, marine corps, special forces guys :))

Operatia lu sota-miu a fost platita integral de armata si nu stim cat costa dar in oras costa de pe la $3000/ochi in sus, depinde unde meri.A avut -2.5 .El nu si-a facut lasik ci PRK, pun link pt ca nu stiu nimic despre asta http://en.wikipedia.org/wiki/Photorefractive_keratectomy .
Cica exista 8 feluri de operatie cu laser si trebuie sa vezi la care te potrivesti.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

marilu si noua ne-au facut vaccinuri la 2 4 6 luni si imediat la 9 luni. eu am optat si pt shut-ul d eflu la 6 si 7 luni. eric nu a racit pana acum.

carolyn si marilu fetele din chicago...pana la urma unde si cand a ramas intalneala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Sinzi- cool. Asta e tipul de "voluntariat" care-mi place si mie. Ce-a zis sotul(sau poate nu ia-i povestit)?

Aseara m-a informat mama ca mi-a trimis un pachet cu ceva bunatati ptr Paste. E primul colet pe care mi-l trimite si am fost foarte surprinsa(ea, deasemenea) ca a pus-o sa-l desfaca la posta, s-au uitat la toate cele dinautru si n-au fost de acord cu 2 chestii(o visinata si ceva de papa). Stiu ca exista o lista cu ce nu se poate trimite in colet, dar pana la a deschide si verifica personal ...mi se pare nesimtire...asta s-antamplat la Ploiesti!

Mergi la inceput

lisa ce fericire...si nunta si botez..in aceeasi zi!!!
eu i-am dat baby drink la eric si a fost super bine. sunt pliculete care s epun in apa sau lapte. eu le-am primit din romania. aici nu am vazut.

Mergi la inceput

adrianology sa stii ca peste tot e la fel iti controleaza pachetele si la plecare si la sosire din tara. stiu cazuri la care s-au furat din pachet la sosire in ro. asa c a e normal...doar e romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adrianaloy, si mama a patit la fel cand ne-a expediat un colet. Se dusese mai devreme la Posta sa ceara informatii despre ce are voie sa trimita si ce nu, si-au spus astia ca trebuie sa vina cu pachetul deschis, sa nu il inchida, pentru ca ei vor fi nevoiti sa il deschida pentru a-l controla. Intr-o saptamana mi-a ajuns coletul .
Am cumparat si eu niste dulciuri si cateva hainute pentru Luca si trebuie sa ajung la Posta sa trimit pachetul de Paste.
Sanzi, te tii de aventuri? Oyoyoy. Radu al tau stie ce faci tu cand el nu e acasa? Sa-mi spui si mie sa vin si eu .
La pianina nu ma pricep. Sotul si-ar fi dorit tare mult sa isi aduca pianina de acasa, care e veche, mostenire de familie, mama lui a cantat mult timp la ea, insa cum naiba sa o aduci aici??? Ca-n spate nu o pot cara .
Ati rezolvat-o cu masina? Imi pare rau de ce vi s-a intamplat.
Ramona, ce e ala frigider sub-zero?
Am observat cu stupoare ca ce frigider vrem noi sa ne luam nu ne incape in spatiul respectiv. Suntem conditionati de inaltime, ca deasupra avem dulap. Si uite asa taiem din preferinte.
Matza de Eva venii langa mine cu o servire impecabila de "cafea". Umbla in dulap si scoase serviciul meu de cafea "din odaia de la drum" si se serveste cu apa, gemand de placere ce buna si aburinda ii este cafeaua . Isi trase scaunul langa mine la calculator si sade fata picior peste picior. Isi mai trece si mana prin par ... e teroare cu aerele astea de lady.
Anamaria, bine ai revenit. Ce iti fac baietii?
Blackpanterro, felicitari pentru reusita operatiei. Si eu sunt mioapa, tot -2,5. Insa I'm chicken ca sa fac operatia. Il inteleg cat ii este de drag acum sa vada si literele mici. Cred ca si eu as face la fel. Foarte impresionante pozele. Iar vremea parca a fost in ton cu peisajul.
Andreea, e bine Philip?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

si io la helauuu

Sanzi e cam ieftina si "fairly good" risca sa-ti ceara o acordare s-o reparatie cat pianina pune-i sa cante gama la pianina si sa ataseze videoul. O recunoaste Davide de canta bine.... Oricum la ce desene face mai bine cumperi masa de proiectant ca se dau ieftin those days

Pe aici exista "hangare" cu piane si unul acceptabil si nu nou la cateva miute minim. In fine uite aici si cauta la zona ta... Nu cumpara de la comerciantii listati acolo, dar iti da o idee de pret de cum sa sune, rtc.
http://www.pianoworld.com/dealers/dealers.htm

Ramona faina Anuta

Panterutza ai un baiet mareee si nordic , In rest io n-am cuvinte... sau mai bine zis ma abtin.

Adriana si mamei i le desfac.

AnaMaria tzuc...mamica si muschetarii si bunica si va descurcati voi cu flacaii mai mari. Se pare ca-i o moda...in ny? Eu vazui cu Messiah nu Jesus...

Cum da ora cinci cum mergem la vanatoare de pasarele (numa cu privirea). Plaja unde alergam noi mareele e de fapt o peninsula intre o mlastina si mare. Arata cam asa http://www.nwpli.com/photo/locations/location.php?data[location]=westmeadow.php
Si-ncercam sa vanam numai minunatii cantatoare sau nu. Uitati cateva poze de pasari ale unui prieten facut pe wikipedia http://www.pbase.com/wwcsig/awestmeadow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, David incepe sa ofteze cand nu mai poate si adopta o privire de caine plouat Deci si Alexandru e la fel de explicativ...hihi...

Adriana, mie nu imi plac uniformele...dar ce sa fac??? Nu puteam refuza asa oferta!!!!

Adrianolgy, sotu s-a amuzat si acum seara mi-a spus ca e cam departe parcu ala, si oboseste cainele pana acolo, ar fi mai bine pentru caine sa merg in parcul din cartier si nici nu trebuie sa merg cu masina!!!!

Ciuf, poti sa aduci pianina bucati...azi o clapa, maine alta...eu sa stii ca am adus chestii facute de strabunica mea si le tin la loc de onoare...si inca mai am o gramada de adus!!!
Vino linistita, ca erau de toate pentru toti in parcu ala!!! haha!!!!

Mai dar io chiar nu aveam intentii decat de alergat...hihi...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ciuf poti aduce pianina. Daca-i buna merita, dar adusul te costa cat una medie. Se transporta in mod special dar se poate cu vaporul si transportori specializati. Noi avem un pian de repetitie (mai mititel decat unul de concert). Si abia acum avem si noi un loc sub soare in care putem dedica o camera pianului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi, pianina avem si noi (la mina doua)...ne-a costat acordatul cam $100 (si e o data pe an)...

Ciuf, multam...Eva e fantastica - mi-o inchipui la cafea!!!
Baietii sint bine...ocupati cu scolile, pian, fencing si alte alea...Nick a dat SCAT simbata trecuta. El zice ca n-a terminat tot la matematica dar ca a facut bine la engleza. A iesit super senin: "Don't worry" - imi zice el mie - "it's just a test"...E nici nu-l intrebasem inca ce-a facut!!! Ce sa mai zic de ingrijorare.

Mama nu-i bine deloc...are niste probleme grave la spate/mijloc...are niste dureri insuportabile (nici Vicodin nu ajuta)....merge miine la al doilea MRI si cautam chirurg ca-i rost de operatie. Pur si simplu plinge de durere.

In rest, ce sa zic...de azi pe miine. Am energie in "bursts".

AB (Andreea)...ne mai auzim..spor la "vinatoare".

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput