America (154)
Raspunsuri - Pagina 17
sinzi_ana spune:
Daca-i asa ma duc si io in Germania...ca imi plac la nebunie copiii blonzi cu ochii albastrii/verzi
Azi avusei o aventura
Am fost intr-un parc cu catelul si bicicleta sa obosesc both cainele si propria persoana...
Si acolo mare agitatie, o trupa de army si politisti cu masinile de rigoare, dubitze, elicopter care tot ateriza si decola, caini
Faceau antrenamente...
Dar...parcul nu era inchis...asa ca mi-am vazut de conditia mea fizica...
Dupa cateva ture, ma opreste un politist si ma intreaba daca ma grabesc...io buimaca spun ca nu...si el cica pot sa le fac o favoare? Cum as putea sa refuz o trupa de US army si police??? Zisei din intertie pe balbaieshte ca mda...
Eh si uite asa...am ajuns sa fiu o victima...rapita si ascunsa prin padurile parcului (cu caine cu tot...dar fara bici)...inconjurata de cativa baieti chipesi si glumeti...cu apa, cafea si muffin (deci nu gogosi, da???) sa vina fat frumos nu calare, dar cu un caine poltist sa ma salveze!!!!
Ah...de acum stiu pe unde imi fac veacu cu cainele..ca cica data viitoare ma plimba si cu elicopteru...haha!!!!!
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
ocebine spune:
Hai ca intru si eu pentru o gura de aer...
Am fost plecata in vacanta (vorba vine ca am lucrat intre timp...) si sint cam ocupata la servici...se da afara in draci. Cica sa micsoram personalul cu 25%...
Sinzi, te tii de shotii cu army, ei???
Andrada, iti iau bumper-stickeru' si I raise you unul care l-am vazut ieri: "Jesus is Coming...Look Busy"
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Asta seamana cu aia de la revolutie, daca mai tin bine minte era de genul "Mircea fa-te ca lucrezi".
philip spune:
sanzi, maine te duci iar?
lisa, e tare frumoasa ana ta, scuze ca n-am zis nimic zilele astea.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Andreea cum te mai simti???
AnaMaria, bine ai revenit din vacanta!!! Grele vremuri ne asteapta...eu deja sunt in toane mai proaste cu cat timpul trece si inca sunt acasa
Panterutza, cat spuneai ca costa o operatie din asta? Ce dioptrii trebuie sa ai ca sa te poti opera? Ma intereseaza pentru cineva din Ro...
Ramona J, parca voi aveati pian???
Vreau sa cumar un pian, am gasit unul la mana a doua cu $400...oare e ok sa il cumpar asa?? Mai ales ca nu ma pricep deloc la pian si cum ar trebui sa sune...
varsta
Andrada spune:
400 un pian-pian???
Si ca lemne de foc si e ieftin.
Ia pe cineva care se pricepe sa nu fie NUMAI lemn de foc,
A
sinzi_ana spune:
e pianina...
http://miami.craigslist.org/brw/msg/1064376601.html
l-am si vazut...e in conditie buna si canta
mai mult nu ma pot pronunta
edit : nu stiu pe nimeni care se pricepe...doar david poate mai bine ca noi
am vb la tel cu profu de pian...si zice ca e kimbell astea sunt ok...mai multe nu se poate pronunta...
varsta
Ramona J spune:
Sinzi, noi avem o orga mai savanta. Cumparase sotul o pianina de la o cunostinta, apoi nu ne-am mai dus s-o luam. Tipa a gasit alt client, ba chiar a fost extrem de draguta si ne-a dat banii inapoi.
Mare figura David, le explica de zici ca-i frate cu Alexandru!
Pantera nu stiu ce-i in chips-urile alea ca tare mult a crescut Aidan.
Sa va spun cum ma anunta Ana cind e satula: "I'm stuff"!