America (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Delia, iti trimit pm cu mobilul meu!!!!

http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/sets/72157615040478419/
cateva imagini din NC...nu prea multe...ca am stat mai mult pe snowboard...si nu am reusit sa fac poze cum as fi sperat

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anca, noi i-am luat lui Aidan aparat foto si inca face poze cu el. Nu mereu dar il ia in mana odata pe saptamana si face niste poze.

Ne-am intors din Polonia si de la Landstuhl. Cracovia a fost fff frumoasa iar Auschwitz...extrem de trist, imi venea intr-una sa plang.
Cine zica ca Holocaustul nu a avut loc sa mearga acolo...ffff trist si infiorator...camerele de gazare, baracile in care erau tinuti prizonierii, mai rau ca animalele.Infiorator...

Operatia cu laser a sotului a fost cu succes. Acum asteapta sa se vindece, dureaza cam o saptamana.I-am aruncat ochetii la cosul de gunoi :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Poze pt cine are timp si chef :D nu am facut multe ca a plouat intr-una.
http://www.dropshots.com/adrianayampey# - pass aidany627

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadm

Fetele care ati luat la copii aparat foto din ala digital, cadou de craciun, de la fisher price sau de care mai erau - le-a placut copiilor? Se mai joaca cu el? Merita? Ca ma bate gandul sa iau unul pentru o fetitza care face 5 ani.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Ancadm, lui Patrick i-am luat de ziua lui anu trecut cand a implinit 3 anisori asta: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2719107
care lasa mult de dorit ... nici macar nu focaliza, asa ca l-am schimbat pe asta: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3103036

Ambele mananca baterii in prostie, poza nu e clara si nu bate blitzul la distanta. Toate pozele sunt intunecate, Patrick al meu e f.f. dezamagit. Asa ca ia aparatul meu si pozeaza, parerea mea e sa-i cumperi fetitei un aparat adevarat, poate mai slabut dar care face o poza cat de cat acceptabila. Mie mi se par bani aruncati pe fereastra si pretul e mult prea mare ptr. ceea ce ofera.

Sinzi_ana, masina tabla, roti se repara, bine ca n-ati patit voi nimik . Ghinionul vine cand te astepti mai putin

Lisa, ai o papusa de fetita Casa de Piatra, fericire si numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

desenele "superbe" in miscare ale lui David:
http://good-times.webshots.com/video/3001706590087737923HTYKRl

Adriana, felicitari pentru reusita operatiei!!!
Super pozele!!! Si vremea parca este in ton cu lagarul...tare as vrea sa ajung si eu acolo...Edit sa spun ca mor dupa tricoul cu carnati si alte cele!!! hahaa

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ce mare s-a facut aidan!!! Eu una cred ca astia pun ceva in Germania, cum o dai de pe unde sint, ce neam sint nu conteaza, copiii toti arata nemtzuzen.
O frumusete de baiat ai pantero!
Sinzi, mie imi placura explicatiile, stie clar de unde pleaca si unde vrea sa ajunga copilul tau
A

Mergi la inceput

Sinzi, super desenatorul inginer, complicata treaba acolo!!! Asa imi place cum povestesc copiii "and then, and then..." :D

Chiar ca vremea a fost in ton cu sentimentul ce l-am avut in lagar...am si plans la un moment dat cand citeam cum erau gazati oamenii, acolo nu am facut poze dar este un monument mare cu inscriptie in 20 de limbi dedicat celor gazati acolo.Camerele de gazare au fost demolate amandoua dar nimic nu a fost curatat, ruinele sunt inca acolo.Extrem de trist...si baracile alea sinistre in care erau tinuti, mai rau ca animalele, fara caldura si cu destula mancare cat sa supravietuiasca cateva luni...ce mai nasol de tot...mi se ridica tot parul pe mine scriind aci.

Tricoul cu sausage rolls m-a dat pe spate! LOL, trebuia sa fac o poza! hahaha

Andrada, multumesc!! Cred ca e de la pretzels, haha, mananca copilul asta la pretzels de zici ca nu mai apuca ziua de maine.

Sota-miu ma innebuneste acum...imi spune tot ce vede LOL, "vad si scrisul ala mis de tot, acolo sus" LOL, tot la 20 de minute imi spune ca vede chestii.Asa am facut si eu cand eram mica si am primit primul ceas, spuneam ora la fiecare 10 minute :)
Ma bucur pt el, ca in 28 de ani nu a vazut nimic clar mai la distanta, il inteleg ca e hepi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

va asatept la ocalda

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ieri am vazut cel mai tare bumper-sticker:
Humpty-Dumpty was PUSHED!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

[quote]Humpty-Dumpty was PUSHED![/quot

Bullies !!!!!

Mergi la inceput