Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Incurajam mamicile si bebelusii ce se vor naste astazi!

Floric & bebe
Gina2008 & bebe Calin

Pisigri, speram ca tu si bebe Ilinca sunteti bine! Scoatem si pentru voi galeria!

mihaela

37+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Silvi, durerile sint normale in perioada asta

Si pe mine ma doare rau bazinul si spatele in zona lombara, acompaniate de dureri in pelvis. Sint toata anchilozata si, desi miscarea, cica, e buna in sarcina, de abia ma pot misca; am renuntat la plimbari, ma misc numai prin casa; afara numai cu taxi; sa ma invirt in pat e, pur si simplu, un chin si sint numai in sapt. 36. E drept ca dr.-ul a zis ca CREDE ca o sa nasc mai repede, dat fiind faptul ca si bebe e f. mare pt. virsta lui gestationala.

Astept controlul de miine.

Kiss

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Nici eu nu am avut probleme cu colicii cu Vlad dar tot asa am avut un regim strict pe langa cele zise mai sus nu am mancat nici mazare, nu am baut nici lapte dulce (asta nu stiu de ce),fara salata verde, fara rosii,castraveti,... destul de greu, dar a meritat . Cu regimul asta am stat aproape 10 luni cat am alaptat(spre final mai mancam cate o fructa). Vreau sa va zic ca daca tot m-am chinuit cu regimul asta eu speram ca o sa mai dau jos din kg. De unde am ramas dupa nastere cu +8, si toata sarcina luasem 14.

Existe siropele pentru colici(bonisan,debridat, sab-simplex... si ceaiuri babydrink, baby calm si altele dar nu stiu cat de eficiente sunt

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Sa nu vorbim de kilograme ca mi se face rau...
Eu am intrat in sarcina cu 54 de kilograme (la Eric... as fi vrut eu sa fie la fel si acum!). La nastere (INAINTE de nastere) m-au cantarit la maternitate si aveam 76. OK... am zis, am luat 22 de kg.
Am nascut un copil de 4100 grame, ceva lichid amniotic, placenta, tre' sa fi avut si eu, deci ma asteptam sa ies cu macar vreo 6 kg mai putin din spital, dar am iesit cu fix la fel cat am intrat, adica 76!!!
Mai frumos este ca cu toate caloriile consumate la alaptat, si cu tot regimul strict, in primele 8 luni dupa nastere am mai pus 4 kg!

DECI maximul absolut a fost de 80.

Am dat apoi jos in cateva luni pana la 60. Dar cu bebe2 am ramas insarcinata intr-un nou maxim de greutate (adica 66). Acum am 84, si inca vreo luna de ingrasat...
but... who cares?!

Simona 34+, cu David Christian / Clara Micaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna fetele!
Am vazut ca sunt mai multe intrari pe blogul meu de la subiectul vostru si am citit cate ceva la voi din curiozitate. Treceti printr-o perioada emotionanta de care va veti aduce aminte cu mare placere peste un an-doi.
Despre Giulesti: Medicii sunt minunati, asistentele destul de dragute cu cateva exceptii, echipa de la neonato este cea mai buna din tara.
Despre tampoane: Eu am avut facute de mine, nu stiam ca o sa nasc prin cezariana, asa ca am facut eu tampoane din vata infasurata in tifon, permit o circulatie a aerului mai buna in caz de epiziotomie. Am avut si tampoane obisnuite la mine, just in case, dar alea au invelisul ala de plastic si se imput lohiile (scuze de detalii)
Despre mersul la pansat: Nu e adevarat ca va impune sa mergeti fara chiloti, mergi cu chiloti si ti-i dai jos acolo, nu-i nici o problema.
Despre regimul pentru alaptat: L-am tinut si eu cateva saptamani, dar apoi mi s-a parut o tampenie sa nu mananc deloc fructe si legume crude, asa ca am evitat doar alimentele care baloneaza. Fetita mea implineste curand un an si patru luni si alaptez inca, pana acum nu am mancat deloc varza si foarte rar fasole.

Va urez nastere usoara, sa fie o experienta pozitiva, copii sanatosi si mancaciosi!
multi Raaluca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimimneata!!!

Am intrat repede sa va salut, caci fugim la doctor(i).

Olishka, tot in functie de VL desigur, nu ati luat in considerare si nasterea prin cezariana? (am inteles ca tu ai vrea sa nasti natural, dar daca VL e mare, cezariana e mult mai sigura pt bebe)

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, unde gasesc listuta cu numerele de telefon ale voastre?! Si ... cand vine marele eveniment pot anunta pe cine vreau eu, sau avem o "sefa a clasei"

Multumesc pt lamuririle cu controalele dupa 34s. Pe mine m-a chemat dupa 3 saptamani - probabil pt ca e totul ok! Deci, la 37 ma mai duc si apoi la 39, cred cand e programata si cezariana...

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Tocmai ca m-a sunat FLORIC

S-A NASCUT BB RARES , 2,600KG , 50CM , SCOR 8 , ora exacta nu o stiu, stiu ca acum a terminat operatia.

SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOS , SI LU MAMI REFACERE RAPIDA!!!

Am plecat la munca..paa....dc mai am noutati o anunt pe ALINA.N

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Lasa Simona ca le dam noi jos dupa ce terminam cu alaptatul. Cel putin eu asa sper

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

FLORIC, bravo mami!!! Sa-ti traiasca bebe!!!

Sanatate si mult noroc in viata ii dorim!

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata!
Ce lenesa sunt in comparatie cu voi!
Am o intrebare. Aseara am spalat hainutele la bebe, si am taiat etichetele cu tot cu informatiile alea de pe interior, ca m-am gandit ca il zgarie, si s-au descusut hainutele...voi ati patit la fel? Sau ati lasat etichetele in pace?
Acum ma uit cu drag la ele cum stau intinse la uscat si emotiile cresc...
Fac si eu galerie pentru Floric

Ana-Maria

32+
AMR 8 saptamani

chiar ma miram ca nu spune nimeni nimic despre etichete
eu am stat 2 zile sa descos etichetele de la body-uri si sa cos la loc, inainte de spalare (se vede un pic mai uratel, dar numai pe interior); la salopete am zis ca n-are sens, ca nu vin in contact direct cu pielea, dar la body-ute e musai!!! stiu cat de tare ma irita (la propriu) pe mine o eticheta, uneori chiar taiata pana la cusatura.

Dorana 34+

Mergi la inceput