Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
Floric FELICITARI! 

Sa te refaci usor, sa ai laptic "bun" si un bebe sanatos si fara colici.
Bine ai venit bebe Rares!
pe obrajor.
Simina, multu' de vesti bune 
Gina
35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Tocmai ca m-a sunat FLORIC S-A NASCUT BB RARES , 2,600KG , 50CM , SCOR 8 , ora exacta nu o stiu, stiu ca acum a terminat operatia. |
Bine ai venit pe lume, BB Rares! Sa fii cuminte si papacios, neplingacios si tot ce-si mai doreste mami!

Aris, cu placere :)

Fille du Sud
36 cu
Dragonbella J- 22
Toulouse, la ville rose
Raaluca spune:
IliesClara,
ai un link util pentru tot ce inseamna legislatie gravidutze si proaspete mamici
http://mamici.blogspot.com/
Sper sa-ti fie de folos. In orice caz, e important sa-ti convingi medicul de familie ca tatal are acest drept in baza unei legi (CCMUN pe anii 2007-2010 are caracter de lege)si el sa-ti elibereze acea adeverinta necesara la locul de munca.
Succes! 
36+ 
Olga, ce medic te vede la Matei Bals ? (daca nu sunt indiscreta!!!)
... de fapt sunt curioasa, acolo lucrez si eu 
FLORIC felicitari!
Ma bucur ca se nasc atatia baietei
denisamada spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Tocmai ca m-a sunat FLORIC S-A NASCUT BB RARES , 2,600KG , 50CM , SCOR 8 , ora exacta nu o stiu, stiu ca acum a terminat operatia. |

Felicitari, Floric! 

Bine ai venit, ghiocel Rares! 

Denisa-Madalina
33+
cu Adela-MarisaAMR 7 saptamani
aris26 spune:
Floric felicitari!

Rares - bine ai venit pe lume

fetelor, ma ingroziti....toate prietenele mi-au spus ca au slabit cat au alaptat.
nu imi dau seama cum poate sa fie sanatos un regim fara fructe si mai ales fara legume. sa speram ca baiatul meu o sa fie la fel de ierbivor ca mine
37+
poze
AMR 19 de zile 
chatonel spune:
Aici pt alaptat nu se tine regim... inafara de evitat alimentele recunoscute ca baloneaza deja pe mami
(fasole, varza), in rest alimentatia se cere echilibrata.
Cit despre kilograme, eu as vrea sa dau jos cu vreo 5 mai mult, daca tot sint "la slabit" :)) Oricum, BB o sa aiba el grija sa ne slabeasca... dar si noi tre sa fim atente la ce mincam, nu?
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
J- 22
Toulouse, la ville rose
doranna spune:
aris, ref. la medicamente anticolici...
unei prietene care a nascut in oct. la medlife i-au recomandat MEDICII un medicament numit INFACOL; l-a folosit de la 2 sapt pana pe la 3 luni, parca, si n-a fost nevoie sa tina o dieta f stricta (ma tot gandesc la constipatie

si la toate toxinele din organism
daca nu mananc fructe, sunt distrusa) a avut doar o perioada f scurta de colici
i-au mai ramas 4 flacoane si mi le-a trimis; vreo 4 a folosit si ea
am dat un search pe net, am vazut ca e destul de p o p u l a r si la noi; e produs in UK, dar se poate comanda pe net.
o sa intreb si medicul pediatru, evident...
Dorana
34+ 
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Tocmai ca m-a sunat FLORIC S-A NASCUT BB RARES , 2,600KG , 50CM , SCOR 8 , ora exacta nu o stiu, stiu ca acum a terminat operatia. SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOS , SI LU MAMI REFACERE RAPIDA!!! Am plecat la munca..paa....dc mai am noutati o anunt pe ALINA.N Poze |
Felicitari FloriC, bun venit bebe Rares (este un nume care imi place mult) sa fii sanatos si papacios.
Flori refacere rapida iti doresc si te asteptam cu detalii si poze.
Simina sunt pe pozitii

33+ cu
Maria-NataliaVine barza!